Παρασκευή 31 Αυγούστου 2007

Ασύμμετροι βλάκες

Δουλειές στη Βέροια δεν υπάρχουν. Δουλείες στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν, άλλα εκεί υπάρχει άλλο πρόβλημα. Όσα τηλέφωνα έχω πάρει, όταν τους λέω ότι είμια από Βέροια ξενίζουν. Δε γίνετε να πηγαινοέρχεσαι, λένε. Τι λέτε ρε ηλίθιοι, ξέρετε πόσοι το κάνουν αυτό κάθε μέρα χρόνια τώρα? Και τι σε νοιάζει εσένα πως θα έρχομαι στη δουλειά, όταν αργήσω τότε να μου την πεις. Αυτό είναι δικό μου πρόβλημα. Τους λέω ότι θα μείνω Θεσσαλονίκη, αλλάζουν τροπάριο. Α, πως θα ζήσεις, δε γίνετε, εμείς το βασικό μισθό δίνουμε, δεν είναι εύκολα. ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? Τι σας νοιάζει εσάς τι θα κάνω εγώ? Αφού έχω τα προσόντα που ζητάτε, δοκιμάστε με, καλέστε με για μια συνέντευξη και αν δε σας κάνω πείτε το. Αλλά αν δε μου δώσετε την ευκαιρία πως θα αποδείξω αν μπορώ ή όχι? Μια γαμωδουλεία θέλω, να αρχίσω από κάπου.
Με τις φωτιές δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, γιατί δε θέλω και γιατί όσοι ασχοληθήκατε με καλύψατε. Κάπου διάβασα ότι 50 οικοδομικοί συνεταιρισμοί της Αθήνας διεκδικούν καμένες εκτάσεις στην Αττική. Και το γαμημένο το κράτος το συζητάει. Ασύμμετροι μαλάκες.

Ήθελα να βάλω και ένα βιντεάκι από το you tube άλλα δεν μπόρεσα γιατί μου έβγαζε : not a valid url. Ενώ έχω το πρόσθετο του firefox για να κατεβάζω βιντεάκια από το you tube.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Tο έχω περάσει... Όταν πας για δουλειά δεν είναι ανάγκη να πεις την αλήθεια... Πες τους αυτά που θέλουν να ακούσουν... Αν βλέπεις πως έχουν πρόβλημα, βάζε τη διεύθυνση κάποιου φίλου σου από Θεσσ/νικη... Και ας μένεις Βέροια!! Μη χαλιέσαι με κάτι τέτοια!! Το μόνο που χρειάζεται είναι αθώα φατσούλα και υπομονή!! ;)

nikisot είπε...

mlks uparxoun pantou!epimonh na yparxei kai kaneis den xanetai...kai ypomonh!!!!
arxizeis me to basiko kai proxwras apo ekei!!
elpizw ola na pane kala!

zekia είπε...

στηβ θεσσαλονίκη υπάρχουν δουλειές??? πότε και δεν το κατάλαβα???

παντως όσο αυτοί σε απορίπτουν τόσο εσύσ στέλνε αβέρτα βιογραφικα!

υγ.αυτο τα βιντεο το προβλημα το εχω κι εγω...

anemmano είπε...

Όπως σου είπα και την άλλη φορά Μπάμπη ο φεβρουάριος είναι κοντά, μπορεί να ξανάσυγκατοικήσομε για τον ίδιο λόγο. Ετσι θα έχουν μια δικαιολογία λιγότερη για να σου δώσουν δουλειά.

+poulia είπε...

σ

+poulia είπε...

ΝΤΕΣΑ ΓΕΡΑ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ, ΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΨΕΜΑ (ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΛΑΧΑΝΑΚΙ) ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ...

desa είπε...

Στο τέλος θα μεγαλώσει η μύτη ρε παιδια. Αλλα αφού δεν γίνετε αλλιώς θα το κάνω και αυτο.
zekia ξέρεις τι δουλείες υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη? Πάρε μια μέρα Αγγελιοφόρο να δεις. Δε ξέρω τι έχεις σπουδάσει και αν θα το βρεις εκεί, άλλα απο δουλείες έχει. Οι μισές αγγελίες είναι για εμφανήσημες κοπέλες για καφετέριες και για γραμματειακές θέσεις

desa είπε...

Μεγάλε, φανταστηκέ συγκάτοικε επι 4,5 χρόνια, καλως ήρθες στον κόζμο των μπλόγγερς. Ας βρούμε δουλείες και γυναίκες και μετά θα είμαστε easy riders

Ανώνυμος είπε...

Και δουλειές και γυναίκες θέλετε??? Δηλαδή τίποτα!! lol!!! Σκεφτείτε θετικά και όλα θα γίνουν!!

desa είπε...

Λαχανάκι, ζωή χωρίς γυναίκα δε γίνετε. Μας κάνετε τη ζωή δύσκολη με τις ιδιοτροπίες σας και τη πολυπλοκότητά σας άλλα μαζί δε κάνουμε και χώρια δε μπορούμε.

Ανώνυμος είπε...

kale mhpws fovountai pou eisai apo veroia?xerw egw,toses egklhmatikes energeies...mh to les ki esy re paidi mou....

aggelika είπε...

Άντε να βρεις άκρη με το τι ζητάει ο κάθε τρελαμένος! Το κουράγιο σου να μην χάσεις μόνο...