Πέμπτη 16 Αυγούστου 2007

Απαιτήσεις

Μετά από απαίτηση εκατωντάδων χιλιάδων αναγνωστών μου και μετά από σειρά ανώνυμω απειλητικών τηλεφωνημάτων και e-mail αποφάσισα να βάλω ξανά το δημοψήφισμα που έβαλα χθες άλλα κατέβασα αμέσως για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγω (λέγε με βλακεία). Όπως ήταν φυσικό του έθνους τα λαγωνικά απέτυχαν να βρουν αυτούς που με απείλησαν, οπότε το δημοψήφισμα είναι και πάλι δικό σας. Μην περιμένετε άλλα νέα για τι μικρή στο εργοστάσιο, σταμάτησε. Όχι εμένα α περίμενε το κορίτσι. Έτσι εξηγείτε και η επίμονη ματιά που μου έριξε την τελευταία μέρα, σα να μου έλεγε '' τι περιμένεις ρε βλάκα, σταματάω σήμερα''. Τέλος πάντων. Σήμερα πήρα ένα βιβλίο να διαβάσω, το ''ο γέρος και η θάλασσα'' του Χέμινγουει, το οποίο και θα ρουφήξω. Τόσο καιρό το DVD-R μου δεν αντέγραφε και δεν ήξερα το γιατί. Σήμερα πήρα δισκάκια +R και δούλεψε ρολόι. Πάλι καλά δηλαδή.

11 σχόλια:

+poulia είπε...

ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ Κ. ΓΚΟΡΣΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ Τ******* Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ!!!

+poulia είπε...

ΕΛΠΙΖΩ, ΒΕΒΑΙΑ, Η ΚΑ. ΓΚΟΡΣΚΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΗΣ...

tzonakos είπε...

Πού ειναι η ψηφοφορία ; οεο ;

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΙ ΑΛΛΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΧΩ ΓΕΝΕΘΛΙΑ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1970.

desa είπε...

Ρε τζονάκος δε γινετε να είσαι τόσο άτχος και να μη ψήφισες. Θεωρώ ότι ψήφισες. Εσύ ρε Γκόρσκυ τζούνιορ ποιο σατανάκι είσαι? Πάντως είναι πολύ έξυπνο αυτό που έγραψες

tzonakos είπε...

Ωπα, εντάξει, τωρα φαίνεται η ψηφοφορία.
Πάω να ψηφίσω.

ΟΚ, ψήφισα "Μάλλον όχι"

desa είπε...

Ρε αλήτες, πίνετε ρετσίνες και μετά αφήνετε σχόλια σε μπλογκ? Ντροπή σας. Θα έρθω καποια στιγμή καμιά βόλτα να σας δώ. (Χάμπο και Σταύρο)

If...ιγένεια είπε...

Σσσσσ! ψηφίζουμε τώρα.. :p

Ανώνυμος είπε...

απο την πολη κ στην κορφη..απο το πιπινι στον χεμινγουει και εν κατακλειδι τεχνολογικες ανησυχιες!μηπως την δαγκωσες τη λαμαρινα ξανα βαρβατε εραστη?αναμενετε ..σεισμος?
φιλια σε ολους και στα ροδακινα!

Ανώνυμος είπε...

πινω ουζο παιζω pro και σκεφτομαι οτι πριν 10μηνες γυρνοντας απο τα ΛΥΒ μεσα στην αθλια καναδεζα φωναζες στον σκοπο 'καλη τυχη κ.Νικα!'.

desa είπε...

Τι αινιγματικά σχόλια, αν και ψιλιάζομαι ποια 2 παλικάρια τα έκαναν. Στην άθλια καναδέζα οδηγός ήταν ο ακόμα ποιο άθλιος Γκεβορ. Μήπως γίναμε φραπές εκεινο το πρωινό? Μήπως?