Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2007

Μια ιστορία θα σας πω!

Επειδή αυτόν τον καιρό δεν έχω τι να γράψω, αναδημοσιεύω αυτή την ιστορία η οποία είναι απλά απίστευτη. Πηγή είναι η στήλη του paparazzi στο contra.gr . Για να είμαι πιο συγκεκριμένος : http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/156269.html

Στις 20 Ιουλίου του 1969, ως κυβερνήτης της σεληνακάτου του Apollo 11, ο Neil Armstrong ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πάτησε πόδι στο φεγγάρι. Οι πρώτες του λέξεις αφού έκανε τον πρώτο του περίπατο στη Σελήνη ήταν: "Αυτό είναι ένα μικρό βήμα για μένα, είναι όμως ένα μεγάλο βήμα για την ανθρωπότητα".
Οι λέξεις αυτές, μεταδόθηκαν μέσω τηλεόρασης στη Γη και τις λέξεις αυτές άκουσαν εκατομμύρια κόσμου. Μόλις πριν ξαναμπεί όμως στη σεληνάκατο, έκανε την εξής αινιγματική παρατήρηση:
"Καλή τύχη κύριε Gorsky".
Πολλοί από τη NASA θεώρησαν ότι ήταν μια τυπική παρατήρηση, που απευθυνόταν σε κάποιο Ρώσο κοσμοναύτη. Όμως, μετά από έλεγχο που έκαναν, δε βρήκαν κανέναν Gorsky ούτε στα Ρώσικα ούτε στα Αμερικάνικα διαστημικά προγράμματα. Και όπως πέρναγαν τα χρόνια, όλο και περισσότεροι απορούσαν για το νόημα της φράσης "Καλή τύχη κύριε Gorsky". Ο Armstrong δεν απαντούσε, ποτέ, μόνο χαμογελούσε...
Στις 5 Ιουλίου του 1995, στο Tamba Bay της Florida, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου, ένας δημοσιογράφος του ξανάκανε την ίδια εκείνη ερώτηση, που 26 χρόνια ως τότε βασάνιζε τον κόσμο. Και ο Neil Armstrong, είπε ότι θα την απαντούσε, μια και ο κύριος Gorsky είχε πεθάνει, οπότε πλέον δεν υπήρχε πρόβλημα:
"To 1938, όταν ήμουν παιδί στο χωριό μου, έπαιζα μπάσκετ με ένα φιλαράκι στην αυλή. Ο φίλος μου χτύπησε με δύναμη τη μπάλα, και η μπάλα προσγειώθηκε στην αυλή του γείτονα δίπλα στο παράθυρο της κρεβατοκάμαρας. Οι γείτονες ήταν ο κύριος και η κυρία Gorsky. Όπως πήγαμε να μαζέψουμε τη μπάλα, άκουσα την κυρία Gorsky να φωνάζει στον κύριο Gorsky:
"Στοματικό;;;; Θα σου κάνω στοματικό όταν το κωλόπαιδο από δίπλα ανέβει στο φεγγάρι!!"

Τα σχόλια δικά σας!!!


10 σχόλια:

+poulia είπε...

ΡΕ ΝΤΕΣΑ, ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡ-ΑΝΤΡΕΑ? ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!

_ST_ είπε...

απλά απίστευτο!

aggelika είπε...

Τυχερός ο κύριος Gorsky...

iF.. igeneia είπε...

χαχαχ.. πάλι καλά που το κωλόπαιδο από δίπλα τα κατάφερε!..

Marina είπε...

ΑΧ! Τι γέλιο! Η κα Γκόρσκυ θα έπρεπε μετά να κατάπιε ΚΑΙ τη γλώσσα της!!!

desa είπε...

Ρε λέτε να είναι όλα μια συνομοσία του κυρίου Γκόρσκυ? Λέτε να έκανε πλύση εγκεφάλου στο μικρό παιδί για να γίνει αστροναύτης για λίγο στοματικό σεξ απο την γυναίκα του? Μήπως μετά έπεισε και τους ιθύνοντες της ΝΑΣΑ να πάνε στο φεγγάρι? Λέτε?

+poulia είπε...

ΟΧΙ ΡΕ ΝΤΕΣΑ. ΑΠΛΩΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΛΗΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ CNN. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΛΟ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ (ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟΥ) ΤΟ ΕΧΑΨΕ!!!

laxanaki είπε...

Άμα googlareis λίγο θα δεις ότι είναι ψεύτικη... Αλλά όπως και να είναι έχει γέλιο!! ;)

salerosa είπε...

Τι να πω αλήθηνινή ή ψεύτικη η ιστορία εμένα μου άρεσε!!!

Ανώνυμος είπε...

kalo!!