Γαστρονομίες
Σήμερα μαγείρεψα κάτι μυθικό. Πένες τρικολόρε με σάλτσα τόνου. Η αδερφή μου έπαθε την πλάκα της. Συνοδεύτηκε με λευκό κρασί (Μοσχοφίλερο, Μπουτάρη) και φανταστική χωριατικη σαλάτα. Απαραίτητο πρόσθετο για εμένα έιναι και το κεφαλοτύρι Μυτιλήνης. Δεν έχει καμιά δυσκολία στον τρόπο παρασκευής, όπως κάνετε τόσα χρόνια μακαρόνια με σάλτσα έτσι ακριβώς γίνεται και αυτό. Απλώς εμένα μου αρέσει τρελά. Η σάλτσα περιείχε επίσης πράσινη πιπεριά.
6 σχόλια:
Α ΡΕ ΝΤΕΣΑ, ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΦΑΓΑΜΕ....
Ρε desa, τον τσιγαριζεις τον τονο πριν τον βαλεις στη σαλτσα;
ektos apo kalo paidi eisai kai kalos mageiras;)xexe
στάνταρ. αυτά τα 2 πάνε πακέτο
Μου έτρεξε το σαλάκι.. :)
Τέλειο!! Και γω το κάνω!! Στη σάλτσα όταν το σβήσεις και αν σου αρέσει φυσικά βάλε και λίγο αποξηραμένο βασιλικό!! It's all the money!!
Δημοσίευση σχολίου