Σάββατο 4 Αυγούστου 2007

Γαστρονομίες

Σήμερα μαγείρεψα κάτι μυθικό. Πένες τρικολόρε με σάλτσα τόνου. Η αδερφή μου έπαθε την πλάκα της. Συνοδεύτηκε με λευκό κρασί (Μοσχοφίλερο, Μπουτάρη) και φανταστική χωριατικη σαλάτα. Απαραίτητο πρόσθετο για εμένα έιναι και το κεφαλοτύρι Μυτιλήνης. Δεν έχει καμιά δυσκολία στον τρόπο παρασκευής, όπως κάνετε τόσα χρόνια μακαρόνια με σάλτσα έτσι ακριβώς γίνεται και αυτό. Απλώς εμένα μου αρέσει τρελά. Η σάλτσα περιείχε επίσης πράσινη πιπεριά.


6 σχόλια:

+poulia είπε...

Α ΡΕ ΝΤΕΣΑ, ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΦΑΓΑΜΕ....

Ανώνυμος είπε...

Ρε desa, τον τσιγαριζεις τον τονο πριν τον βαλεις στη σαλτσα;

Ανώνυμος είπε...

ektos apo kalo paidi eisai kai kalos mageiras;)xexe

desa είπε...

στάνταρ. αυτά τα 2 πάνε πακέτο

If...ιγένεια είπε...

Μου έτρεξε το σαλάκι.. :)

Ανώνυμος είπε...

Τέλειο!! Και γω το κάνω!! Στη σάλτσα όταν το σβήσεις και αν σου αρέσει φυσικά βάλε και λίγο αποξηραμένο βασιλικό!! It's all the money!!