Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008

Χωρίς τίτλο

Μετά από 25 χρόνια σε αυτή τη ζωή, μετά από τόσα χρόνια που βλέπω μπάλα έχω να πω ένα πράγμα : ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ PABLO GARCIA. O ΠΑΟΚ για πολλά χρόνια δεν είχε τέτοιο παίχτη στο ρόστερ του. Για την ακρίβεια εγώ δεν θυμάμαι. Σαν αυτόν δεν έχει. Η μπουνια που του έχωσε του άλλουνου εν ψυχρώ είναι all the fucking money.
Μεγάλε PABLO είσαι θεός στα μάτια μου, ήλιος καλοκαιρινός. ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΠΟΤΕ. Στα του αγώνα τώρα λίγο πιο σοβαρά το παλέψαμε ήταν πιο τυχερός ο γαύρος και λίγο καλύτερος και κέρδισε. Οι 3 πόντοι κερδίζοντε και χάνοντε σε κάθε παιχνίδι. Αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι η διαχείρηση της ήττας παιχτηκά και ψυχολογικά. Κοιτάμε μπροστά, πρέπει να κερδίσουμε τη Λάρισα για να κάνουμε το μεγάλο come back.

PABLO ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΛΑΝΙ.

23 σχόλια:

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Δύσκολο το παιχνίδι με την ΑΕΛ πάντως να ξέρεις! Θέλουμε την νίκη όπωσδηποτε! Τώρα να δώ ποτε θα ξαναπαίξει ο Πάμπλο όμως!

karfoto είπε...

desa: τι εν ψυχρώ βρε φιλαράκι, αν ήταν εν ψυχρώ και στα ίσια μπουνιά... θα τον κλέγανε τώρα τον ντιόγκο τους τον γαύρο !

Θαρώ πώς ήταν προειδοποίηση του Πάβλο προς τον μορφονιό !

...σαν να λέμε φιλικός χαιρετισμός,σε μαμάω και σε δέρνω και μέσα στο καραΐσκάκη αμα λάχει και μην με κολάς πολύ εμένα, γιατί είμαι τρελός εγώ !

...και το βασικό είναι ότι κανείς δεν τον πήρε χαμπάρι όταν το έκανε...μετά το είδαμε απο άλλη κάμερα σε ειδικό στιγμιότυπο !

karfoto είπε...

Υ.Γ. ...κάτι άκουσα ότι ο Βρύζας τον Δεκέμβριο θα φέρει και τον Ζυντάν να κάνει δίδυμο με τον Πάβλο !

...ο ένας μπουνιές ο άλλος κεφαλιές, δεν θα περνάει τίποτα !

+poulia είπε...

Καταρχήν, η νίκη σε κάθε παιχνίδι αμείβεται με 3 πόντους. Μάζεψε 15 βαθμούς στα επόμενα 6 παιχνίδια και θα είσαι ζάχαρη!
Εννοείται ότι ο γαύρος ήταν καλύτερος. Αλλά αν δεν κοιμόμασταν πριν δεχτούμε το γκολ, από το 40' μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, θα παίρναμε το διπλό. Όμως, στο ποδόσφαιρο και στη ζωή δεν έχει "αν"!
Ο Γκαρσία είναι παλικάρι από τα λίγα. Καλά κάνει, αλλά δεν πρέπει να περνάει τα όρια που κοστίζουν κάρτες. Η καλύτερη φάση: Κατά την αποχώρηση από το γήπεδο, μετά την κόκκινη, κυνηγάει ένα γαύρο, που κάνει μεταβολή και λαγεύει!!!
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωταθλητής του kick boxing Μιχάλης Ζαμπίδης ζήτησε από τον Γκαρσία να του δείξει από κοντά την μπουνιά για να την χρησιμοποιεί στους αγώνες του και αν θέλει να γίνει και προπονητής του!!!
Οι γαύροι δεν κατάλαβαν ότι στην Τούμπα έχουμε ένα pitbull και δεν του φοράμε φίμωτρο...

"Ηγουμενίτσας" στα πλήκτρα...

desa είπε...

στάθη δύσκολα είναι όλα. για την ποινή υπάρχει δεδικασμένο, 1 αγωνιστική όπως ο καρεμπέ

καρφωτέ αν αυτό είναι φιλικός χαιρετισμός πως είναι ο εχθρικός? καλωςήρθες

+ τα είπαμε και μετά το παιχνίδι και συμφωνήσαμε (γκρεμίστηνκαν αρκετοί φούρνοι εδώ)

νίκο ωραίο το ''έχουμε ένα pitbull και δεν του φοράμε φίμωτρο...'' για τη λάρισα θα βρούμε nevermind

NOVITO είπε...

ΠΑΜΠΛΟ ΑΛΑΝΙ
ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΜΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ...
Α ΡΕ ΠΑΜΠΛΙΤΟ ΤΡΕΛΑΜΕΝΕ...

apostolo είπε...

Ντεσα, +πουλιά κ.α νομίζω εχετε λάθος στο θέμα Γκαρσία,όπως και παντού. Εκφραζετε (κυρίως εσυ Ντεσα που το εκανες και ανάρτηση) μια αποψη ακρως επικίνδυνη για τον ΠΑΟΚ και αν μη τι αλλο κομπλεξική. Θεοποιειτε τον Γκαρσία, λες και ο εν λόγω υπήρχε καμια 15αριά χρόνια στην Ελλάδα και είχε βιώσει την αδικία προς τον ΠΑΟΚ στο πετσί του.Ακόμα και αυτό να συνεβαινε τετοιες συμπεριφορές ειναι απαραδεκτες και "κοντένουν" ενα τοσο μεγάλο συλλογο.Οι αγωνιστικές συνεπειες της κινησης του φάνηκαν αλλωστε...
Λογικές τυπου ΤΣΕ δεν χωρανε σε μια τοσο μεγαλη ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ μας
Υ.Γ Περίμενα μια ανακοινωση απο τον πρόεδρο που τόσο στηρίζετε (και εγω τον στηρίζω αλλα καπως πιο κριτικα) για την συμπεριφορα του ποδοσφαιριστή του μου μείωσε τον ΠΑΟΚ και μας πηγε πολλά χρονια πισω.
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΩΤΗΡΕΣ-ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ-ΡΟΜΠΕΝ.ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ..

doremi είπε...

Τους πείραξε πολύ τους γαυοεπιστήμονες... Τι είπε ο Ντιόγκο? "Αν δε με κρατούσανε..." και συμπληρώνω εγώ "...θα έτρωγα πολύ ξύλο! Ευτυχώς με σταμάτησαν.." Χεχε.. Δουλειά για τον αδερφό μου πάντως τα σπασμένα δόντια(οδοντίατρος γαρ).

kikop80 είπε...

Καλησπέρα desa!
Πάντως έχω να πω πως στο α' ήσασταν καλύτεροι και πολύ πιο απειλητικοί! Πολύ ομάδα, που είχα καιρό να δω.
παίκτες σαν τον Γκαρσία πάντα έλεγα ότι πρέπει να έχει μια ομάδα! Έμπειροι και χρήσιμοι. Ακόμα κι η μπουνιά έχει τα θετικά της! τονόνω οποσδήποτε το ηθικό των συμπαικτών ο Γκαρσια και ο κάθε Γκαρσία. Όχι σαν τα βαζέλια που είναι τα καλά παιδιά πάντα και κάθονται και δέχονται παθητικά κάθε τι!
Μου άρεσε τρομερά ο Μουσλίμοβιτς!
Και αν και έφαγε ο φουκαράς πολύυ κλωτσα, μισό μέτρο να έχει στην έκανε τη ζημιά!
Το 2ο γκολ ήταν οφσάιντ δεν ήταν?

+poulia είπε...

Σίλβερ, είπα κατά λέξη: "Ο Γκαρσία είναι παλικάρι από τα λίγα. Καλά κάνει, αλλά δεν πρέπει να περνάει τα όρια που κοστίζουν κάρτες." Θεωρώ ότι ο τσαμπουκάς έλειπε από τον ΠΑΟΚ και χρειάζεται τόσος ώστε να μην τιμωρούνται οι παίκτες μας με κάρτες...
Πόσο πιο ξεκάθαρος να γίνω;
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ

apostolo είπε...

+πουλιά ίσως να σε αδίκησα λιγο βαζοντας σε στο ιδιο σακί με ντεσα, αλλα αυτο που ήθελα να στηλιτευσω ειναι η νοοτροπια που υπάρχει σε πολλους οτι αυτή η μπουνια αντιπροσωπευε την απαντηση για ολες τις αδικιες που εχει υποστει ο ΠΑΟΚ τα τελευταια χρονια. Δεν υπάρχει "ηθική" δικαιολογια για την ενεργεια του αυτη. Και το χειροτερο ειναι οτι αυτες οι ενεργειες κοστιζουν αγωνιστικα. Να θυμισω οτι ο Γκαρσία εχει φαει σε μια χρονια δεκατεσσερις κιτρινες και 1 κοκκινη!!Και παρομοια νουμερα εχει κ αλλες χρονιες.Ας προσεξει λιγο γιατι ειναι καλος παιχτης και θα λειψει αγωνιστικα απο τον ΠΑΟΚ. Κατα τα αλλα παλικαρι απο τα λιγα...

Υ.Γ +πουλια παντα εισαι προσεκτικος σε αυτα που γραφεις,ειναι αληθεια. Το τι σκεφτεσαι ομως δεν μπορω να το ξερω, αλλα πες μου.Δε χαρηκες μέσα σου για αυτη τη μπουνια?
Υ.Γ2 Ολοι την κυριακη μεσα στην Τουμπα να πατησουμε τη Λαρισσα
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

+poulia είπε...

Ότι χάρηκα είναι αλήθεια. Χάρηκα όμως και για την τσαμπουκάδικη συμπεριφορά στο Καραΐσκάκη. Θα χαιρόμουν περισσότερο αν δεν είχε αποβληθεί, και ακόμη περισσότερο αν παίρναμε το διπλό...
Ποιος το χέζει το διπλό... φάει από εάν τρίμπαλο από γαύρο, βάζελο, ρούλη, και ξαδέρφη, εντός και εκτός... και κέρδισε όλα τα άλλα. Πρωταθλητής θα είσαι!!! (15*2*3)-(4*2*3)=66βαθμοί!

desa είπε...

σιλβερ δεν ήταν σωστή η ενέργεια, δεν επιδοκιμάζω αυτή αλλά το θράσσος που έχει για να το κάνει.όταν ένας παίχτης έχει τέτοιο θράσσος στο παιχνίδι του είναι ικανός για πολλά. και αυτό έλλειπε από τον παοκ τα τελευταία 15 χρόνια.

κικοπ σαν τον ζλάταν δεν έχει. και ασε τον βάζελο να δίνει 7 εκ για τον οικοδόμο

kikop80 είπε...

Μακάρι να μείνει κιόλας γιατί είναι παιχταράς. Άντε γιατί δεν είναι μπάλα με 10-15 ομάδες από το λεκανοπέδιο είναι κοροϊδία!
Μακάρι να'χει σωστή αντιμετώπιση και ο ΠΑΟΚ και η κάθε ομάδα γιατί έχει καταντήσει αηδία πια.
Εδώ βλέπεις και τους νέους παίκτες του Ολυμπιακού να πέφτουν με το παραμικρό αφού προλάβανε να τους δασκαλέψουν οι υπεύθυνοι....
Και μετά πως να μη βγαίνεις έξω και να πατώνεις...
εκεί δεν πιάνουν αυτά!
Καλημέρες και μακάρι να βλέπουμε μπάλα και μόνο μπάλα!

kar είπε...

Θεωρώ κατακριτέα τη στάση του ΓΚΑΡΣΙΑ να δώσει μπουνιά στο διογο. Έπρεπε να τον μαχαιρώσει τουλάχιστον... άσε ρε αποστολό τον πρόλογο

kakkos17 είπε...

Kar ti thes esy twra kai katakrineis ton epixirimatia giannaki,pou exei dilwsei xekathara, apires fores pos den pseinete gia PAOK. Afisteton na leei ,pes pess kapote tha antilifthei pos me ton sigkekrimeni omada otan paizei o paok den xriazetai sofistes,ala tromokrates me oti sinepagete ayto.... Aloste giayto eimaste PAOK dioti mas diakatexei trela kai oxi logiki....kakkos17

desa είπε...

το ότι χρειαζόμαστε τρομοκράτες και όχι σοφιστές είναι το μόνο σίγουρο κακέ

apostolo είπε...

Θα απαντήσω στα παλικαρια κακό καρ,τους τιμητες της τρέλας κ της "αρρωστιας" με 5 στιχους του..Νικόλα Ασιμου...

Τρεχάτε...τρεχάτε...τρεχάτε
Εμέ το θηρίο να δείτε
Υπήρξα αλήτης και χίπυς και χίπυς
Και ο τρομοκράτης ο πρώην
Ο πιο φοβερός καραγκιόζης των δρόμων
Και έγκλειστος ψυχιατρείων
Μα έγινα τώρα καλός!

Βάλτε την ουρά κάτ’ απ’ τα σκέλια
Πιο καλά περνάνε οι χαζοί
Η κατάσταση είναι για γέλια
Είναι και για κλάματα μαζί...

μπουμπούνας λεγεται...

kar είπε...

Ποιον φωτογραφίζεις ως μπουμπούνα ρε παλικάρι;

Υ.Γ. Αναρτήσεις τύπου "έιτζ" δε μας πιάνουν (έχουμε να πάμε με γυναίκα πολύ πριν εμφανιστεί ο ιός!!!). Εμείς εδώ για νέο ρεκόρ στο μπλογκ του ντέσα!

apostolo είπε...

Κανεναν ρε παλικαρι,ειρωνικο ητο...
για όσους δηλώνουν τρελαμενοι και τρομοκράτες και είναι οι πιο φλωροι και "σοφιστές" που λεει και ο κακος και για αυτους που δηλώνουν πρωην τρομοκράτες ή λογικοι και ειναι οι μεγαλυτεροι τρομοκράτες και τρελοκομεια. Για τους "δήθεν" λοιπόν...

(εχει διαφορα παντως με ποιούς "δηθεν" θα είσαι...)

Να το πω και αλλιως,ολοι δηλωνεται ιδιοτητα, καταναλωνετε ποσότητα και μου στερειτε τον ηλιο.
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

kar είπε...

Δεν καταναλώνουμε ποσότητα, απλά τσιμπάμε λίγο: κοκκινιστό με μελιτζανοπουρέ (!!!!!!!!!!!), κανένα γεμιστό μανιτάρι, ντάκο... τσίπουρο... ελίτσες!
ΠΑΟΚ είσαι

apostolo είπε...

Ετσι ρε παλικάρι, "δηθεν" αλλα προς τη σωστη κατευθυνση!!!

Υ.Γ Ακόμα 23 σχόλια; κακέ που είσαι;