Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

Νοιώσε χειμώνα

Την τετάρτη το βράδυ καθώς γυρνούσα απ έξω άκουσα ένα φανταστικό τραγούδι στην βραδυνή εκπομπή του σκύλου στον ιμάτζιν, από την ταινία the rose η οποία είναι η ζωή της janis joplin και το ερμηνεύει η bette midler που ενσαρκώνει και την εν λόγω ηρωίδα. Πολύ συγκινητικά τα λόγια του.

Με αυτό το τραγούδι λοιπον θα σας αφήσω στην αγκάλια ενός άκρως χειμωνιάτικου καιρού (καιρός ήταν) και θα πάω να ξεκουραστώ για τις επόμενες 2 βδομάδες. Εξασφάλισα μυθική άδεια. Θα περιοδεύσω σε δυτική μακεδονία, φλώρινα - ανατολική μακεδονία θράκη, καυ(α)λα και θα επιστρέψω με φωτογραφίες.


O Μπλόγγερ αρνήται πεισματικά να το ανεβάσει. Γι αυτό και εγώ ανέβασα ένα βιντεάκι με τα κατορθώματά μας στο Νεστόριο, είναι καινούργιο χθες το έκανα με καλύτερο πρόγραμμα, το Photo story, ένα τζαμπέ της Microsoft το οποίο δούλεψε μια χαρά και μου το πρότεινε η zekia.






Το τραγούδι της Μidler εδώ

πάω μια βόλτα από τα δικά σας...

3 σχόλια:

kikop80 είπε...

Καλά να περάσεις βρε desa!
καλή περιοδεία!!!
XEXEXE!!!
Βλέπω ψητά λουκάνικα κρασιά και τσίπουρα στο δρόμο σου!!!

desa είπε...

κίκοπ ανθρακας ο θησαυρός, χάλια μαύρα η φλώρινα, η βέροια μοιάζει παρίσι μπροστά της, και η καβάλα ανεβλήθη επ αόριστων. ξεκούραση λοιπόν, καμιά αγγαρεία ε και λίγο play cofee τα πρωινά

γλεπόκι είπε...

Άκου χάλια μαύρα η Φλώρινα...!!!μάλλον λάθος παρέα είχες και δε σε πήγαν στα σωστά μέρη. Από τις ωραιότερες πόλεις (αν όχι η ωραιότερη) της δυτικής μακεδονίας.