Δευτέρα 3 Μαρτίου 2008

Παίγνια



Λοιπόοοον, σήμερα θα απαντήσω σε παιχνίδια στα οποία καλέστηκα, με κάλεσαν δηλαδή. Ξεκινώντας από τη zekia η οποία με κάλεσε να σας δείξω την εικόνα που έχω για desktop αυτή την περίοδο. Kάπου στις αρχές δεκέμβρη δίπλα από το βασιλικό θέατρο στη θεσσαλονίκη γύρω στο μεσημεράκη πέτυχα τις συγκυρίες. Όταν μπει για τα καλά η άνοιξη θα βάλω κάτι πιο χαρούμενο.

Μετά έχουμε και το παιχνίδι με το βιβλίο. Δηλαδή...

Στο ορεινό χειρουργείο θύμηζαν μπιφτέκια όχι και τόσο καλά ζυμωμένα. Τώρα είχαν κρούστες και το γόνατο ήταν πρησμένο και αποχρωματισμένο και η σάρκα είχε βουλιάξει, ωστόσο δεν είχε πύο. ''Πολύ καθαρά'', είπε ο γιατρός του νοσοκομείου. ''Πολύ καθαρά και ωραία''.


Είναι από το ''Αποχαιρετισμός στα όπλα'' του Έρνεστ Χέμινγούει, παιχνίδι στο οποίο με κάλεσε ο naritas.

Τέλος η Ιφιγένεια μου ζήτησε να πω 2 τραγούδια. Στα εκατοντάδες που μου ήρθαν στο μυαλό για αυτή την περίσταση θα ανεβάσω 2 που δεν έχω ανεβάσει. Το πρώτο αν το ακούσει κάποιος δε θα πιστέψει ότι το λέει συγκρότημα που λέγεται metallica.






Και το άλλο είναι αυτό...




Αυτά προς το παρών. Στο επόμενο ποστ θα προχωρήσω σε μια σπάνια δημοσιοποίηση ακουστικού υλικού από εκπομπή ραδιοφωνικού σταθμού της πόλης της Θεσσαλονίκης.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το desktop σου φοβερό!! Από που πήρες τη φώτο???

desa είπε...

Λαχανο είναι δικιά μου. Εγώ με τη φαντασία μου. Που ώρες ώρες οργιάζει.

zekia είπε...

εγω για να πω την αμαρτία μου περίμενα να δω ΠΑΟΚ στo wallpaper και με εκπλήσεις!!!

desa είπε...

zekia κατα καιρούς υπάρχει και ο ΠΑΟΚ, σωστά το φαντάστηκες

If...ιγένεια είπε...

Πολύ καλές επιλογές αντιπρόεδρε.. Ευχαριστώ για την πρόσκληση.