Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2008

Στο τσακ

1. Οι μπάτσοι είναι μεγάλοι μαλάκες ώρες ώρες (ευτυχώς το σιτροέν το γλίτωσα)

2. Η Βέροια είναι πολύ friendly ΠΑΟΚ πόλη

Εξηγούμαι : Μετά τον αγώνα τα παλικάρια (στα προχωρημένα πελλοπονησιακά : μαναούρια) του ΠΑΟΚ κίνησαν για τον οσε. Ελάχιστα πριν φύγει το τρένο τους την πέσαν οι ματατζίδες χωρίς λόγο, κλασικά έγινε της πουτάνας, πέσαν πέτρες γυαλιά μπουκάλια, γης μαδιάμ έγινε ο σταθμός. Το αυτοκίνητο το γλίτωσα από του χάρου τα δόντια χωρίς την παραμικρή ζημιά.

Για το 2ο δε χωράνε εξηγήσεις, έχουμε τουλάχιστον το 66 % του φίλαθλου κοινού.

Έβλεπα προχθές στις ειδήσεις της ΝΕΤ ότι οι πουσταράδες οι Ισραηλήτες έχουν αποκλήσει τους παλαιστίνιους και δεν επιτρέπουν ούτε φάρμακα, με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν φάρμακα που έχουν λήξει από μερικούς μήνες πριν μέχρι και διετία. Μήπως τελικά ο Χίτλερ έκανε το σωστό αλλά με λάθος κίνητρα και σε λάθος ανθρώπους ? Πόσο αλήτες είναι? Πως θα γίνει να τα βρουν μπροστά τους κάποτε?

Tη πρώτη θέση στο δημοψήφισμα τη πήρε ο κώλος του ροναλντίνιο με 3 ψήφους σε σύνολο 19
(ποσοστό 15 %), εγώ ψήφισα Jimmy Floyd Haselbaink. Το αντίβαρο πήρε 9 ψήφους και 47 % αλλά ήταν εκτός συναγωνισμού. Βέβαια ίσως να έπαιρνε περισσότερους ψήφους αν έβαζα αυτή τη φωτογραφία :αλλά τώρα έγινε. Να θυμηθώ να στείλω τα αποτελέσματα στην Κ Research και στον μάνατζερ του ροναλντίνιο.

3 σχόλια:

takola είπε...

Αδελφέ, όποτε θέλω να δω ωραίο κώλο σε σένα έρχομαι. Πού τους βρίσκεις; Τους γυναικείους εννοείται...
Όσο για τους ανδρικούς, ψηφίζω του Ενσαλίβα της ΑΕΚ, έχω τη φωτό, θα δω αν μπορώ να σου τη στείλω.

desa είπε...

ορε τάκολα, καλωςήρθες, τη σελίδα δε θα τη δώσω εύκολα στον αέρα, είναι θησαυρός πίστεψέ με
την κυριακή γήπεδο έτσι?

disa είπε...

情趣用品,情趣,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲