Πέμπτη 12 Ιουλίου 2007

Ιστορίες καθημερινής τρέλας από δύο σκληρά εργαζόμενες γυναικες

Χθες πήρα τηλέφωνο τον καθηγητή να δω τι γίνετε με το μάθημα. Μου είπε ότι έχει δώσει τα αποτελέσματα όλων των μαθημάτων του εδώ και μέρες στη γραμματεία.Σήμερα πήρα το αυτοκίνητο και πήγα Καβάλα για να δω τι γίνετε. Μέχρι και την Τρίτη η γραμματεία μου έλεγε ότι το μάθημα δεν είχε βγει. Τη Τετάρτη δεν πήρα τηλέφωνο. Σήμερα πήγα κατευθείαν στους πίνακες ανακοινώσεων και είδα ότι το μάθημα βγήκε εδώ και μέρες. Και μάλιστα είχε περαστεί και στην καρτέλα μου ότι το πέρασα με 5!!!!! Η απάντηση της γραμματείας ήταν η εξής ''ε τι να κάνω και εγώ, τόσα έρχονται καθε μέρα, δε το είδα''. Μήπως με δούλευε? Αυτή δεν είναι η δουλειά της? Γι'αυτό δεν πληρώνετε? Τελικά έβγαλα άκρη, έστειλα τα φαξ που ήθελα, έκανα τη δουλεία μου. Την τελευταία Πέμπτη του Νοέμβρη ορκίζομαι λοιπόν.Πήγα και γλυκά στον καθηγητή να τον ευχαριστήσω. Όταν με είδε είπε '' με άγχωσες χθες, δε κοιμήθηκα όλο το βράδυ, λέω κάνε πλάκα να έκανα καμιά μαλακία και να το έκοψα το παιδί''.Φυσικά δεν έχασα ευκαιρία να κάνω το καθιερομένο μπανάκι στην ακτή Μπάτη φυσικά. Το νέο της ημέρας είναι ότι η γιαγιά μου βγήκε από το νοσοκομείο, άλλα η γνωμάτευση από την εξέταση που έκανε θα βγει σε δυο εβδομάδες περίπου!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kalh stadiodromia se oti kaneis desa!!! lele leme!!!

+poulia είπε...

ΝΤΕΣΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ, ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!!!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΜΗΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ, ΠΕΡΑΣΕΣ ΩΡΑΙΑ!
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗΝ "ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ" ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΙΝΔΥΝΕΥΜΕΝΗ. ΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ, ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΓΝΑ ΚΙΝΗΤΡΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΜΙΑ "ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΕΜΠΕΛΙΔΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ"

salerosa είπε...

Congratulations!!!Μπράβο!!Καλή σταδιοδρομία!!