Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

H μεγάλη λίστα

Αξιότιμε αναγνώστη (τώρα μάλλον δεν είσαι μοναδικός, αλλά ας μη το πάρουμε και πάνω μας), σήμερα έχω ανάγκη να σου μιλήσω για τη μεγάλη λίστα. Η μεγάλη λίστα είναι αυτή με τις συναυλίες που δε θα πάω.
  Η αρχή έγινε μέσα στον Μάρτιο, αν θυμάμαι καλά. Οι πολυαγαπημένοι Uria Heep ήρθαν στην πόλη μου, αλλά για οικονομικούς λόγους δε τους τίμησα. Αν είχα τα λεφτά και μόνος μου θα πήγαινα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Θα πήγαινα να τους δω για 3η φορά. Και αυτό, γιατί είναι απλά υπέροχοι.
 Η σκληρή συνέχεια θα δοθεί μέσα στο καλοκαίρι. Εξαιρετικά δύσκολο να δω τους Deep Purple (για 2η φορά) με Παπακωνσταντίνου (για πολλοστή) στο παλατάκι. Δε χωράνε λόγια και περιγραφές.
 Πριν 2 χρόνια όταν είχα πάει στο rockwave, σε έναν πίνακα έγραφες αν ήθελες ποιους καλλιτέχνες ήθελες να δεις του χρόνου. Εγώ έγραψα (όχι που θα έχανα ευκαιρία) Black Sabbath, Rainbow, Bon Jovi. Οι πρώτοι είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Δε πιστεύω ότι θα τους δω ποτέ. Τους δεύτερους τους είδα πέρσι μαζί με τους Scorpions στο γήπεδο του Μακεδονικού. Περίπου Rainbow αλλά δεν ήταν άσχημα. Βέβαια δεν είπαν το temple of the king, αλλά τουλάχιστον τους είδα, γούσταρα. Και όπως φυσικά καταλαβαίνεις, φτάνουμε στο αγκάθι του φετινού καλοκαιριού. Bon Jovi. Δεν ξέρω αν θα πάω ή όχι, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Και φοβάμαι ότι δε θα έχω άλλη ευκαιρία. Ίδωμεν, το σίγουρο είναι ότι μέσα από αυτό το μπλογκ θα ενημερωθείς (λογικά αδιαφορείς, το ξέρω).
 Βέβαια δεν πρέπει να είμαι αχάριστος. Έχω ήδη εισιτήριο για το υπερθέαμα που λέγεται Μoby, και μάλιστα στο θέατρο γης, στον πιο όμορφο χώρο της πόλης. Επίσης υπάρχουν τεράστιες πιθανότητες να πάω και στο 2310 festival όπου θα δω Judas Priest και Whitesnake. Ε, δεν είναι και λίγο.
 Δε νομίζω να ξέχασα κάτι.

Λίγο πριν μπω στο κελί μου ρίχνω μια κλεφτή ματιά στον σοφό τοίχο. Σήμερα, σε στύλ χαρούλας γράφει ''τραγούδια, στάδια, συγκροτήματα
             ψυχή μου, αγάπη μου γλυκιά
             μας φάγαν όλα μας τα χρήματα
            αλλά μας έμεινε η ροκιά...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=ttlp1wgM7go
Μ'αρέσει τρελά!Πολλές οι συναυλίες,αλλά ρε συ,σε αρκετές θα πας..Μην σκας!:)
Και ναι,δεν αδιαφορώ!Θέλω να μάθω αν θα πας τελικά στους Bon Jovi για να μην χάσω τον ύπνο μου!Όχι για άλλο λόγο..:P

desa είπε...

μελινάκι, χάρηκα για το ενδιαφέρον σου και στο ανταποδίδω με τούτο δω το σεμνό βιντεάκι

http://www.youtube.com/watch?v=dtu6QeR6u38

μόλις σήμερα αντιλήφθηκα ότι από βαρεμάρα δεν ανέβασα ποτέ το lady in black. θα επανορθώσω κάποια στιγμή. το σχόλιό σου ήταν αφορμή να δω τα βιντεάκια και από τις 2 συναυλίες και να συγκινηθώ

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχα..Σεμνό το βιντεάκι,δε λέω..Αλλά εγώ είμαι του πιο ήρεμου..Αυτό μου ταρακούνησε το νευρικό μου σύστημα..Τα φιλιά μου ρε συντρόφι!:)

babisabl είπε...

και όμως ξεχασες την εκρηκτικοτερη συναυλια όλων για φέτος...
υ.γ. ποτε αναθερμανθηκε τόσο εντονα το συγγραφικο σου εργο? εχω χασει επεισόδια μαλλον..

desa είπε...

έχεις χάσει επεισόδια με άλλον/η

η εκρηκτικότερη? ο κιάμος?

Stella Fox είπε...

μια χαρά σε βρίσκω....
Στην τελική δανείσου! Πάντα υπάρχουν
φίλοι που καταλαβαίνουν το πόνο μας.
(αλλά δωστα πισω μετα ε?)

Περιμένουμε ενημέρωση.

desa είπε...

αν είναι να απλωσω τα βρωμοπόδαρά μου παραπάνω από το πάπλωμα γάμησέ τα.