Τρίτη 12 Απριλίου 2011

τούμπα

  Μοναδικέ μου αναγνώστη, πάντα είχα αμφιβολίες για τη νευτώνια φυσική. Τις προάλλες όμως καταρρίφθηκαν, τελικά ο Νεύτωνας ήταν μεγάλο αλάνι. Τούμπαρα με το αυτοκίνητο με 0 συνέπειες για την υγεία μου, ούτε γαζαπλάστ δε χρειάστηκα και με τις λιγότερες δυνατές για το αυτοκίνητο, γύρω στα 600 ευρώ. Θα μπορούσε να είναι πολύ περισσότερες. Βέβαια, αυτά τα κοιτάμε επειδή δεν έχω ούτε γρατζουνιά όπως προείπα. Οι λαμαρίνες επισκευάζονται. ΣΑ ΤΗ ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.- 
  Γιατί όταν ένα πολιτικό πρόσωπο τραβιέται με τη δικαιοσύνη, είναι πάντα συμφέροντα που θέλουν τη πολιτική του εξόντωση? Γιατί ο νομάρχης αποφασίζει ένα πρόστιμο για νοθευμένα καύσιμα από 89000 να γίνει 5000? Και φυσικά του δίνει το δικαίωμα να συνεχίσει να πουλά νοθευμένα καύσιμα αδιαφορώντας για αυτούς που τα αγοράζουν. Γι αυτούς που τον ψήφισαν. Δυστυχώς, η ποινή του έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, πότε στο διάολο θα δούμε έναν στη φυλακή? Αλλά κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει.
  Τελικά πως και πότε μπορείς να είσαι σίγουρος για την ενημέρωση που έχεις? Τα διάφορα μπλογκ με την ευκαιρία της 4ήμερης απεργίας των δημοσιογράφων ξεσάλωσαν και έγραφαν ότι ήθελαν. Μέχρι και πρόωρες εκλογές θα ανακοίνωνε η κυβέρνηση στη λήξη της απεργίας. Ήταν ποτέ η ενημέρωσή μας αξιόλογη? Είναι με κάποιο τρόπο σήμερα? Υπάρχει έστω και ένα ψεγάδι αλήθειας? Ρητορικό ερώτημα.
 Σα την άδεια από τη δουλειά δεν έχει. Με αφορμή αυτό σήμερα, έκανα μια εξόρμηση στην πλατεία του Ευόσμου, καφεδάκι, αθλητική εφημερίδα, σκύλος στο ραδιόφωνο, γενικά χαλάρωση. Λόγω δουλειάς τα πρωινά τα εκτιμώ ιδιαίτερα. Ελπίζω να μην αλλάξει αυτή η κατάσταση.
  Αυτά για σήμερα. Σύντομα πάλι μαζί σας.

3 σχόλια:

Sad_Vampiress είπε...

Ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για καμια ενημερωση...Ακομα και τα ΜΜΕ λειτουργουν και μεταδιδουν οτι θελουν, οπως θελουν, ΑΝ θελουν...

:)

Την καλησπερα μου!

desa είπε...

χάρηκα που σε βρήκα λυπημένο βαμπίρ.

τις καλησπέρες μου

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέρουσες οι αναρτήσεις σου!Και πεθαίνω με το "μοναδικέ μου αναγνώστη"!!:P