Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

Πέρι Π.Α.Ο.Κ.

Η διοίκηση του Ζαγοράκη από τη στιγμή που ανέλαβε μέχρι τώρα μόνο καλά έχει κάνει στον Π.Α.Ο.Κ. Έβγαλε όμως μια ανακοίνωση πριν λίγες μέρες που δε μου πολυάρεσε. Λέει ο ΤΕΟ ότι οι μεθυσμένοι και αυτοί που έχουν σκοπό να κάνουν κακό στην ομάδα δεν έχουν θέσει στο γήπεδο και τέλος η ανοχή και άλλα τέτοια. Τη βρίσκω της φιλοσοφίας ''μόνο λόγια''.

Να τα πάρουμε όμως τα πράγματα απο μια αρχή. Η διοίκηση ανάγκασε τον κόσμο στη θύρα 4 να μπαίνει απο μια θύρα με αποτέλεσμα να υπάρχει ένας απίστευτος συνωστισμός σε κάθε ματς, τέτοια μάζα κόσμου που δύσκολα ελέγχετε. Σα να λέμε η χαρά του τζαμπατζή. Είμαστε και εμείς σα λαός χειρότεροι από ζώα, πηγαίνουν στην 4 με εισιτήρια απο άλλη θύρα (συνήθως 7,8) και άλλοι χωρίς εισιτήριο, δε θέλει πολύ. Στο ματς κπέλλου με τον Άρη κοντέψαμε να πάθουμε ασφυξία. Δεν υπάρχει αστυνόμευση και πως να υπάρξει σε τέτοια μάζα που μπαίνει με πολύ αργούς ρυθμούς στο γήπεδο και θα εξαγριωθεί ακόμα περισσότερο αν αργήσει και αλλο. Δε διάβασα πουθενά γιατί δεν μπήκαν τουρνικέ στην 4α και αν ο λόγος έιναι οικονομικός είναι μεγάλη μαλακία.

Στον αγώνα με τον Πανθρακικό έγινε μια απόπειρα εκπολιτισμού με προέλεγχο εισιτηρίων, που σαν αποτέλεσμα είχε την πολύ καλή ροή του κόσμου προς τα τουρνικέ και την μικρή αναμονή σε αυτά. Φυσικά και αυτός ο κόσμος μπορεί να ελεγθει με ασφάλεια, οπότε (θεωρητικά τουλάχιστον) δε θα υπάρχει πρόβλημα με τα μπουκάλια και το αλκοολ που περνάνε μέσα. Βέβαια πουτάνα μπορούμε να τα κάνουμε και πάλι πολύ άνετα. Δουλειά μας είναι άλλωστε. Απλά σε αυτή την περίπτωση δε θα γίνουμε ποτέ άνθρωποι, εκτός και αν υπάρξουν θύματα, αλλά αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο θα είμαστε πανάξιοι της μοίρας μας. Η προσπάθεια αυτή λοιπόν δεν κράτησε παραπάνω απο μερικά λεπτά γιατί δημιουργήθηκαν μεγάλες ουρές στον προέλεγχο και μετά απο φωνές έσπασε το <<μπλόκο>>.

Αν μπουν τουρνικε στην 4α θα σπάσει στα 2 ο κόσμος. Θα είναι πιο εύκολος ο έλεγχος του και θα μικρύνει η ώρα αναμονής. Αν διορθούμε και εμείς (αν λέμε) τότε τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα. Αλλά όλα αυτά τώρα τα θυμήθηκε η διοίκηση? Μήπως γιατί τώρα τελείωσε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου οπότε δε χρειάζεται να έχει λαικίστικο προφίλ?

Αυτό που με ανυσηχεί περισσότερο όμως έιναι ότι ελάχιστος αριθμος ανθρώπων έχει κατανοήσει το πρόβλημα και οι περισσότεροι βρίζουν τους ανθρώπους στα τουρνικέ και ζητάνε και να μπούνε τζάμπα.

Κρατάω στάση αναμονής για να δω αν θα υπάρξουν έργα απο τη διοίκηση ή τελικά ήταν μόνο λόγια. Στη 2η περίπτωση θα έιναι για πολύ περισσότερο κράξιμο.

11 σχόλια:

+poulia είπε...

Στο επόμενο Δ.Σ. της ΠΑΕ θα εισηγηθώ να πάρει τον μπούλο ο Ζαγοράκης και να αναλάβει τα ινία της ασπρόμαυρης ΠΑΕ ο Desally.
Έχεις δίκιο Ντέσα έχεις σε αυτά που λες και συμφωνούμε. Εγώ, βέβαια, ως πρόβλημα αντιλαμβάνομαι τη νοοτροπία "θα μπω κούτρα στην Τούμπα" και την ενδεχόμενη τιμωρία της ομάδας μου λόγω ρίψης μπουκαλιού. Η αναμονή δεν με ενοχλεί καθόλου, συνάγει, άλλωστε, με το αντεργκράουντ προφίλ της ομάδας μας.
Δύο ερωτήσεις προς εσένα Ντέσα:
1. Γράφεις: "Είμαστε και εμείς σα λαός χειρότεροι από ζώα". Σε ποιον λαό αναφέρεσαι; Στο λαό του ΠΑΟΚ ή στον ελληνικό;
2. Εσύ Ντέσα, δέχεσαι την κριτική;

desa είπε...

μιλάω για το λαό του ΠΑΟΚ αλλά και ως έλληνες δε διαφέρουμε

λίγες φορές μου έχει ασκηθεί κριτική?

kar είπε...

Άσε ρε ντέσα, καμιά διοίκηση δε μπορεί να κουμαντάρει τα μαστούρια που έρχονται με ρετσίνες, τύφλα και αποφασισμένοι να παίξουν ξύλο έστω και μεταξύ τους. Οι περισσότεροι από αυτούς δε ξέρουν τί σχήμα έχει η μπάλα. Αυτοί είμαστε και δε θα αλλάξει τίποτε ποτέ.

Αηδία...

+poulia είπε...

Ζώα έχει σε όλα τα γήπεδα, όπως είδες και χθες.
Ζώα έχει παντού, στο δρόμο, στην πολιτική, στους καναπέδες και σε όλη την κοινωνία.
Οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ δεν είναι ζώα.
Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ εκφράζει την αντίδραση στην αδικία, την μαχητικότητα, την πρωτοβουλία, την πρωτοπορία, τον αντίθετο πόλο.
Οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ, παρόλα αυτά, δεν παύουν να είναι μέρος της ελληνικής κοινωνίας.

desa είπε...

Kαρ περιγράφεις την υπάρχουσα κατάσταση και θα συμφωνήσω μαζί σου, αλλά πιστεύω ότι μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα

+πουλια αδιαφορώ για τα ζώα που υπάρχουν στα άλλα γήπεδα, το μαγαζί μας κοιτάω
σε αυτή την ανάρτηση μιλάω για τα δικάς μας τα ζώα

η αντίδραση στην αδικία, η μαχητικότητα, η πρωτοβουλία και η πρωτοπορία, ο αντίθετος πόολος ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ με την μπουνιά του πάμπλο, την εκτός φάση κλωτσιά του άλλου πάμπλο και την αντίδραση του σέρτζιο?

+poulia είπε...

Ποιος σου μίλησε ρε για τις 3 αποβολές των τριών πιο έμπειρων παικτών μας σε 3 από τα πιο κρίσιμα ματς του ΠΑΟΚ;
Μιλάω για τον λαό του ΠΑΟΚ έτσι όπως τον γνώρισα, έτσι όπως πρέπει να είναι, έτσι όπως είναι... (στην πλειοψηφία του τουλάχιστον)

desa είπε...

δεν είναι 3, έιναι 1, η οποία υμνήθηκε απο τον λαό του ΠΑΟΚ, δε τιμωρήθηκε απο τη διοίκηση και ήρθαν και άλλες 2.

+poulia είπε...

Παραείναι λογικό για να βγαίνει από το στόμα σου!
Πεθύμησα Γιάννη! Ας γίνει με Εργοτέλη...

+poulia είπε...

Το "πέρι", από το Περικλής;

If...ιγένεια είπε...

ΠΑΟΚ και ξερη μπουγατσα. Τελος.

doremi είπε...

eee... paok eisai! 1-0 sergio k ante geia :)