Τρίτη 25 Μαρτίου 2008

μπλογκπαίχνιδο

Σήμερα θα απαντήσω στο παιχνίδι που με κάλεσε ο ντορεμίς

1. Μπαίνεις στη wikipedia (www.wikipedia.org).
2. Αναζητάς την επιλογή “random article” (πάνω αριστερά). Πατάς μια φορά. Το λήμμα που θα βγει είναι το όνομα της μπάντας σου.
3. Πατάς άλλη μια φορά το “random article”. Το λήμμα που θα βγει είναι ο τίτλος του άλμπουμ της μπάντας σου.
4. Πατάς “random article” άλλες έντεκα φορές. Τα λήμματα που θα βγουν είναι το track list του άλμπουμ.
5. Καλείς άλλους πέντε να κάνουν το ίδιο.

Έχουμε και λέμε λοιπόν ;

Η μπάντα λέγετε RMG Connect. Πιασιάρικο όνομα.

Βγάλαμε και άλμπουμ που λέγετε Garth Neville Walford. δε παιζόμαστε σε μιλλάω. Κάποιος από τη μπάντα έιναι φανατικός της man utd οπότε μας έπεισε.

Τα τραγούδια είναι τα κάτωθι :

1. French legislative election, November 1946
2.
Andrea Serna (μοντέλο εξ κολομβίας. ποιος τη πηδάει από τη μπάντα ακόμα δε το έχω πάρει χαμπάρι, πολύ pussy πάντως)
3.Tridadi Stadium (αφιερωμένο στην παροπλισμένη εακιά, γηπεδο της Ασίας είναι αυτό, άρα έχουμε και ασιάτη στην μπάντα)
4.Midridge (πόλη των ούσα usa)
5.The Amuk (κοιλάδα βόρεια της τουρκίας)
6.Hrobice (πόλη κάπου στη czech republic)
7.Directive (ποίημα του Robert Frost)
8.Adriano Bizerra Melo (βραζιλιάνος επιθετικός)
9.Are'eta District
10.The Westfield Group
11.Battle of Auberoche

Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι είμαστε μέσα στη πρέζα με τέτοιους τίτλους τραγουδιών. Ποιός άλλος θα καθότανε να γράφει τραγούδια για μοντέλο από κολομβία, για τις γαλλικές εκλογές του '46 για πόλη της τσεχίας και της αμερικής, για γήπεδο της ασίας και κοιλάδα της τουρκίας.

Καλούντε οι κάτωθι

+πουλιά, σαρδέλα, ναρίτα, ιφ και λαχανάκι

Μετά απο καιρό και τυμπανοκρουσίες πάνω δεξιά μπορείς να απολαύσεις το πρώτο σποτάκι από την εκπομπή του 1055 ροκ ''πρωινό φρικασέ'' με τίτλο 40 μνια.


Δευτέρα 24 Μαρτίου 2008

Στο τσακ

1. Οι μπάτσοι είναι μεγάλοι μαλάκες ώρες ώρες (ευτυχώς το σιτροέν το γλίτωσα)

2. Η Βέροια είναι πολύ friendly ΠΑΟΚ πόλη

Εξηγούμαι : Μετά τον αγώνα τα παλικάρια (στα προχωρημένα πελλοπονησιακά : μαναούρια) του ΠΑΟΚ κίνησαν για τον οσε. Ελάχιστα πριν φύγει το τρένο τους την πέσαν οι ματατζίδες χωρίς λόγο, κλασικά έγινε της πουτάνας, πέσαν πέτρες γυαλιά μπουκάλια, γης μαδιάμ έγινε ο σταθμός. Το αυτοκίνητο το γλίτωσα από του χάρου τα δόντια χωρίς την παραμικρή ζημιά.

Για το 2ο δε χωράνε εξηγήσεις, έχουμε τουλάχιστον το 66 % του φίλαθλου κοινού.

Έβλεπα προχθές στις ειδήσεις της ΝΕΤ ότι οι πουσταράδες οι Ισραηλήτες έχουν αποκλήσει τους παλαιστίνιους και δεν επιτρέπουν ούτε φάρμακα, με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν φάρμακα που έχουν λήξει από μερικούς μήνες πριν μέχρι και διετία. Μήπως τελικά ο Χίτλερ έκανε το σωστό αλλά με λάθος κίνητρα και σε λάθος ανθρώπους ? Πόσο αλήτες είναι? Πως θα γίνει να τα βρουν μπροστά τους κάποτε?

Tη πρώτη θέση στο δημοψήφισμα τη πήρε ο κώλος του ροναλντίνιο με 3 ψήφους σε σύνολο 19
(ποσοστό 15 %), εγώ ψήφισα Jimmy Floyd Haselbaink. Το αντίβαρο πήρε 9 ψήφους και 47 % αλλά ήταν εκτός συναγωνισμού. Βέβαια ίσως να έπαιρνε περισσότερους ψήφους αν έβαζα αυτή τη φωτογραφία :



αλλά τώρα έγινε. Να θυμηθώ να στείλω τα αποτελέσματα στην Κ Research και στον μάνατζερ του ροναλντίνιο.

Κυριακή 23 Μαρτίου 2008

Χαμός στο ίσιωμα

Άφησα το μπλογκ με 14 σχόλια και το βρήκα σήμερα πριν λίγο με 28. Έτριβα τα μάτια μου μέχρι να τα ανοίξω και να τα διαβάσω, δε το πίστευα.

Δεν υπάρχει θέση για να πάρω, την πήρα ήδη όταν έλεγα στον ναρίτα ''ναρίτα δε νομίζω ότι ο τεο έχει πονηρές προθέσεις''. Ούτε ο λαός του ΠΑΟΚ ανταποκρίνεται στην περιγραφή του ναρίτα.

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΝ SILVER ''ta blog einai gia na ekferoyme apopseis!''

Όπως θα συμφωνήσω και με τον καρ ''
Ο μόνος λόγος που είμαστε ΠΑΟΚ, είναι ο περήφανος ΛΑΟΣ του.''

+πουλιά σε κάλυψα στις ερωτήσεις σου, και Σάντος και τεό στηρίζω και διαφωνώ περι μωρφοτικών και κοινωνικών επιπέδων.



Κυριακή 16 Μαρτίου 2008

H ξεφτίλα έχει και τα όριά της

Το απόγευμα της Κυριακής στη Τούμπα καλός ήταν ο καιρός και ο Αστέρας (αφού πήρε αυτό που ήθελε). Και μάλιστα ο καιρός ήταν πολύ καλός. Και ο χλοοτάπητας ήτανε καλός, τι στο διάολο τον βάψανε? Το παιχνίδι καθώς και οι παίχτες του ΠΑΟΚ δεν αντέχουν σε κριτική. Ειδικά οι παίχτες, οι περισσότεροι εκ των οποίων μάλλον σκέφτονται από τώρα τα νησιά του Ιονίου και του Αιγαίου. Αλλά πολλοί θα είναι αυτοί που θα σκεφτοντε και για ομάδα. Αυτό που δεν το χωράει ο νους με, ανεξάρτητα με την ποιότητα του κάθε παίχτη ξεχωριστά πως σκατά γίνεται και δεν μπορούν να βγάλουν μία σωστή σέντρα? Το πιο απλό δηλαδή.

Τι αντοχές μπορεί να έχει αυτός ο κόσμος? Και πόσο ακόμα θα τις δοκιμάζει η ομάδα? Αν κατέβαινε ένας από άλλο πλανήτη και του λέγαν εότι αυτή η ομάδα είναι 9η δε θα το πίστευε.

Φωτογραφική δεν πήρα μαζί μου επομένος δεν έχω κάτι να σας βάλω.

Το να φύγει ο Σάντος τώρα δεν ωφελεί κανέναν. Ο ΠΑΟΚ τόσα χρόνια έπασχε από τη λάθος αυτή νοοτροπία και δεν κατάφερε τίποτα. Πρέπει να μείνει για να ετοιμάσει την ομάδα ατός για την επόμενη σεζόν ΚΑΙ να τη τελειώσε ίσως, να βγάλει τουλάχιστον τον πρώτο γύρο. Εγώ θα προτιμούσα να βγάλει τη χρονιά αλλά μερικοί θα με κράξουν. Αυτά, η Κυριακή είναι ηλιόλουστη, (το δεύτερο λάμδα με πι).

Have a nice day

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2008

Επίδοξοι καρναβαλιστές


Διασχίζοντας την εθνική με τη ταχύτητα του φωτός σε μιλάω


Επιφανής blogger και επίδοξος καρναβαλιστής σε στάση-στιγμή χαλαρώματος, ανακουφίσματος. Σε ερώτηση ''ε, τι ελιές είναι'' απάντησα ''καλαμών''.


Eπιφανές καρέ καρναβαλιστώνε.

Επιφανείς άραβας κροίσος σε τρυφερό ενσταντέ με εκκεντρικό νέο τραγουδιστή.

Για όποιον απο εσάς έχει πάει Ξάνθη δε χρειάζεται να πω ή να δείξω πόσο κόσμο είχε.



Επιστροφή στα 22α (διόδια) των Μαλγάρων.



Αυτά για το σουκου. Σε αυτοκίνητο τη βγάλαμε, η ψηφοφορία συνεχίζεται για τους κώλους. Σχετικά με το σπάνιο ακουστικο υλικό τώρα. Παλιά στον 1055 rock υπήρχε μια εκπομπή με τίτλο ''πρωινό φρικασέ'' η οποία είχε γαμάτα σποτάκια. Τα κατέβασα όλα από τη σελίδα του σταθμού τότε, 4 χρόνια πριν, αλλά το πρόβλημα τώρα είναι ότι παρά το ότι έκανα λογαριασμό στο e snips δε μπορώ να τα ανεβάσω στο blog. Όποιος ξέρει ας δώσει μια λύση. Τα σποτάκια είναι γαμάτα και οσοι δεν ακουγατε την εκπομπη θα σας αρέσουν.

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2008

ΟΝ/ΟFF

Όπως γεμιούντε οι αγρότες (το γε με α) όταν κλείνουν τους δρόμους, έτσι και οι απεργοί της Δ.Ε.Η. που κατεβάζουν τους διακόπτες, ενώ εμείς πληρώνουμε κανονικά τους λογαριαμούς μας και θα κρατήσει και μέρες το κόλπο. Και οι 2 προκαλούν τεράστιες ζημιες σε επαγγελματίες που δε φταίνε σε τίποτα.

Θα συμφωνήσω με τον σκύλο ο οποίος λέει ''Αν ειστε μάγκες, κόψτε το ρευμα της Πετραλια, του Καραμανλή και των ομοίων τους που σας φταίνε, και μην ταλαιπωρείτε τον κόσμο. "Μάγκες", όμως, και "συνδικαλιστές του δημοσίου" είναι έννοιες εντελώς ξένες μεταξύ τους. Ουστ από εδώ, κοπρίτες.''

Αλλάζοντας θέμα θα θα πάμε σε ένα δημοψήφισμα για τον ωραιότερο αντρικό κώλο. Το δημοψήφισμα φυσικά είναι ανοιχτό σε όλους τους αναγνώστες, άντρες και γυναίκες. Οι κώλοι είναι από το άρθρο του sport24 που σας έδωσα πριν λίγες μέρες. Μου είναι πολύ δύσκολο να τρέχω στους δρόμους και να τους φωτογραφίζω εγώ.






1. Steven Gerard











2. O πολύς Ronaldinhio













3. Paul Ins.












4. Joy Barton.












5. John Goymas (Γιάννης Γκούμας)









6. Jimmy Floyd Haselbaink.











7. Robbie Williams.












8. Ian Wright (κάπου εκεί γράφει και Frantzeskos & Vryzas)












9. Robert Pires.












10. Paolo di Canio.













Έτσι για αντίβαρο.

Καλή ψήφο...


Τρίτη 4 Μαρτίου 2008

Τσουβάλιασμα

λογική του τσουβαλιάσματος δε μπορώ να τη καταλάβω. Είναι δέκα αλήτες που πουλάνε νοθευμένο πετρέλαιο θέρμανσης και η κυβέρνηση αντί να τους πιάσει και να τους χώσει μέσα επιβάλει έναν γελοίο φόρο, κάνει ίδιες τις τιμές και νομίζει ότι έλυσε το πρόβλημα. Αν ήθελε πραγματικά τους έβρισκε σε μια μέρα. Tέτοια παραδείγματα υπάρχουν άπειρα, λέγε με blogme.gr και τώρα ξαφνικά ανακαλύψαμε την ανάγκη να περιορίσουμε την ανωνυμία στο διαδίκτυο, είναι απίστευτα ηλίθιοι όλοι τους, πραγματικά δε μπορούν να αφουγκραστούν τη κοινωνία και τις ανάγκες της. Γι αυτό πρέπει να μας βρουν μπροστά τους.

"Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθoύμε με ανησυχία τη διαρροή στον Τύπο, με αφορμή τη γνωστή υπόθεση του blog press-gr, σχεδίων της κυβέρνησης για τη νομοθετική ρύθμιση της έκφρασης στο διαδίκτυο. Οι προθέσεις αυτές, αν ισχύουν με τον τρόπο που δημοσιοποιήθηκαν (συμπυκνώνονται σε έναν πρωτόγνωρο για τα διεθνή δεδομένα περιορισμό τής ανώνυμης/ψευδώνυμης έκφρασης μέσω ιστολογίων), πλήττουν θεμελιακά δικαιώματα κάθε πολίτη, δυνητικού χρήστη του διαδικτύου, παγιωμένα στη συνείδηση της ελληνικής κοινωνίας, αναγνωρισμένα από το Σύνταγμα της Ελλάδας αλλά και από το διεθνές δίκαιο. Οι διαρροές αυτές δεν έχουν μέχρι στιγμής επισήμως επιβαιωθεί, πλην όμως η μη κατηγορηματική διάψευσή τους από την Κυβέρνηση δεν επιτρέπει εφησυχασμό.

Ως Έλληνες πολίτες και bloggers, με διαρκή αγωνία για την ελευθερία της έκφρασης και του Τύπου, στον τόπο μας αλλά και σε όλον τον κόσμο, δηλώνουμε ότι δεν θα ανεχθούμε κανενός είδους ρύθμιση που θα φέρει την Ελλάδα κοντά σε διεθνώς δακτυλοδεικτούμενα μελανά παραδείγματα χωρών που καταπατούν τα ψηφιακά δικαιώματα των πολιτών τους, όπως η Κίνα, η Βιρμανία και η Αίγυπτος. Εξάλλου, υπενθυμίζουμε, εξακολουθεί να εκκρεμεί δικαστικά η υπόθεση blogme.gr, η οποία, ως απόπειρα ποινικοποίησης του απλού υπερ-συνδέσμου (link), μας εκθέτει στην παγκόσμια διαδικτυακή κοινότητα.

Διανύοντας μια εποχή κατά την οποία η ιδιωτικότητα συρρικνώνεται διαρκώς και τα κάθε λογής απόρρητα υποχωρούν σε βάρος των πολιτών, χάριν κρατικών και όχι μόνο σκοπιμοτήτων, και κατά την οποία το άτομο, ως μονάδα, συνθλίβεται από οικονομικά και επικοινωνιακά μεγαθήρια, διατηρούμε την πεποίθηση ότι η διαδικτυακή ανωνυμία ή ψευδωνυμία είναι στοιχειωδώς απαραίτητη εγγύηση για την εξασφάλιση τής ελεύθερης ατομικής έκφρασης, της πληροφοριακής αυτοδιάθεσης και του υγιούς δημόσιου διαλόγου.

Το ισχύον νομικό πλαίσιο επιτρέπει, υπό δικαστικές εγγυήσεις, την ταυτοποίηση ψευδώνυμων ή ανώνυμων χρηστών του διαδικτύου στις περιπτώσεις που τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα στην ελεύθερη έκφραση και στην ιδιωτικότητα, σταθμιζόμενα με την ανάγκη προστασίας άλλων σοβαρών έννομων αγαθών, κρίνεται ότι πρέπει να υποχωρήσουν. Το καθεστώς αυτό, σε συνδυασμό με την αυτορρύθμιση των ψηφιακών κοινοτήτων, θεωρούμε ότι είναι επαρκές για την προστασία από έκνομες αντικοινωνικές συμπεριφορές που εκδηλώνονται μέσω του διαδικτύου.

* Επισημαίνουμε ότι η νομοθέτηση εν θερμώ και καθ’ υπερβολή εκθέτει τη νομοθετική διαδικασία για έλλειψη νηφαλιότητας, απροσωποληψίας και ρυθμιστικής συνοχής.
* Υπενθυμίζουμε ότι η κοινωνία των blogs δεν συνιστά κλειστή κάστα για λίγους, με συγκεκριμένα συμφέροντα, αλλά αποτελεί καθρέφτη όλης της κοινωνίας, ανοιχτό πεδίο έκφρασης για οποιονδήποτε πολίτη.

Συνεπώς,

* Καλούμε την κυβέρνηση να δηλώσει σαφώς τις προθέσεις της και να διαψεύσει απερίφραστα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες σχετικά με πρόσθετη νομοθετική ρύθμιση της ελεύθερης έκφρασης στο διαδίκτυο.
* Καλούμε το σύνολο των πολιτικών και κοινωνικών φορέων να λάβουν θέση απέναντι στα σχέδια αυτά και να διατρανώσουν την αντίθεσή τους προς οποιαδήποτε νομοθετική πρωτοβουλία στο μέλλον η οποία θα έχει παρόμοια παράλογα χαρακτηριστικά.
* Επιφυλασσόμαστε για στενή παρακολούθηση του ζητήματος και για ανάπτυξη κάθε μορφής οργανωμένης δράσης (επικοινωνιακής, νομικής, θεσμικής)."


Όσοι πιστοί προσέλθετε.

Το σπάνιο ακουστικό αρχειακό υλικό στην επόμενη ανάρτηση.

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2008

Παίγνια



Λοιπόοοον, σήμερα θα απαντήσω σε παιχνίδια στα οποία καλέστηκα, με κάλεσαν δηλαδή. Ξεκινώντας από τη zekia η οποία με κάλεσε να σας δείξω την εικόνα που έχω για desktop αυτή την περίοδο. Kάπου στις αρχές δεκέμβρη δίπλα από το βασιλικό θέατρο στη θεσσαλονίκη γύρω στο μεσημεράκη πέτυχα τις συγκυρίες. Όταν μπει για τα καλά η άνοιξη θα βάλω κάτι πιο χαρούμενο.

Μετά έχουμε και το παιχνίδι με το βιβλίο. Δηλαδή...

Στο ορεινό χειρουργείο θύμηζαν μπιφτέκια όχι και τόσο καλά ζυμωμένα. Τώρα είχαν κρούστες και το γόνατο ήταν πρησμένο και αποχρωματισμένο και η σάρκα είχε βουλιάξει, ωστόσο δεν είχε πύο. ''Πολύ καθαρά'', είπε ο γιατρός του νοσοκομείου. ''Πολύ καθαρά και ωραία''.


Είναι από το ''Αποχαιρετισμός στα όπλα'' του Έρνεστ Χέμινγούει, παιχνίδι στο οποίο με κάλεσε ο naritas.

Τέλος η Ιφιγένεια μου ζήτησε να πω 2 τραγούδια. Στα εκατοντάδες που μου ήρθαν στο μυαλό για αυτή την περίσταση θα ανεβάσω 2 που δεν έχω ανεβάσει. Το πρώτο αν το ακούσει κάποιος δε θα πιστέψει ότι το λέει συγκρότημα που λέγεται metallica.






Και το άλλο είναι αυτό...




Αυτά προς το παρών. Στο επόμενο ποστ θα προχωρήσω σε μια σπάνια δημοσιοποίηση ακουστικού υλικού από εκπομπή ραδιοφωνικού σταθμού της πόλης της Θεσσαλονίκης.