Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2008

2008 ότι καλύτερο


Φέτος είχαμε μια κυβέρνηση πιστή στην παράδοση των τελευταίων 30 ετών να κάνει βουτιά στα σκάνδαλα. Μια κοινωνία που υπέφερε και πάλι πολλά κάνοντας μια μικρή εξέγερση στο τέλος του έτους δείχνοντας τα δόντια της και τις διαθέσεις της. Έναν πρωθυπουργό να ζητάει συγνώμη και να λέει ότι δεν ήξερε!!!!!!! Τι δεν ήξερες ρε μπαγλαμά? Για τη γκόμενα που πηδούσε ο φίλος σου που του έδωσες ένα κάρο αρμοδιότητες? Για τα ομόλογα? Για τους γαμημένους τους παπάδες που πίστευαν στο χρήμα και στα οικόπεδα και αρπάζανε τη γη του κόσμου, ότι πιο προκλητικό(που να τα φάνε τα λεφτά τους σε φάρμακα για το aids και στο τέλος να ψοφήσουνε)? Και μάλιστα με τη συνέργεια του δεξιού σου χεριού. Δεν ήξερες το ένα δεν ήξερες το άλλο, μας δουλεύεις ρε κάτοικε Ραφήνας? Θεέ μου πόσα σκάνδαλα ξέχασα? Για την ατιμωρησία της ελληνικής δολοφονίας ? Οι ψυχανώμαλοι κατέβασαν τη φάτσα του παιδιού και πέσαν στα μαλακά. Που να μην έμενε μάρμαρο από το γαμημένο το δικαστήριο, να το καίγανε όλο. Αν το κάνω εγώ σε φάτσα μπάτσου αυτό τι θα πάθω μετά? Και ξαφνικά ένας που μοιάζει με άνθρωπο (δεν είναι) σκοτώνει ένα παιδί επειδή κατ αυτόν ήταν αλήτης. Ρε τι ψυχοφάρμακα σας δίνουν. Είναι ποτέ δυνατόν? Θα πέσει και αυτός στα μαλακά? Που οδεύουν οι κοινωνίες μας? Εμείς το εκ λάβαμε ως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και βγήκαμε στους δρόμους. Και καλά κάναμε, αλλά κράτησε λίγο (προσωπική άποψη). Και να σου πω και ένα παράδειγμα? Η δίκη για τα γουρούνια της ζαρτινιέρας ήταν προγραμματισμένη για μέρα που έπεφτε πάνω στις εξεγέρσεις, αλλά μεταφέρθηκε μια βδομάδα μετά. Μια βδομάδα μετά, με τόσο νωπές μνήμες και τόσο μίσος για την αστυνομία, σε υπόθεση που κατηγορούμενοι ήταν μπάτσοι σαν αυτόν που σκότωσε και για παρόμοιο έγκλημα 200 άτομα ήταν έξω από το μέγαρο. Γιατί? Έπρεπε να ήταν 1000 και μόλις μάθαιναν την απόφαση να μην έμενε ούτε μάρμαρο. Αλλά γυρίσαμε γρήγορα στους καναπέδες μας. H ζωή θα συνεχιστεί, σήμερα θα λείπει ένας από κάποιο ρεβεγιόν, ο παυλόπουλος αυτό το λέει μεμονωμένο περιστατικό. Η βλακεία που τους δέρνει πως λέγεται? Ειδικά τον τζίμα. Μα για πόσο μαλάκες τους δώσαμε το δικαίωμα να μας περνάνε? Και στην τελική μήπως είμαστε?

Και στην άλλη άκρη του κόσμου τι γίνεται? Εκεί κι αν δεν είναι ακήρυχτος πόλεμος. Εκεί όμως να πω και την αλήθεια δε ξέρω την ιστορία. Δε ξέρω αν τα εδάφη που διεκδικούν οι παλαιστίνιοι ήταν δικά τους και τα έχασαν από πόλεμο ή τους τα πήραν έτσι οι σιχαμεροί εβραίοι. Γιατί όπως και να έχει αυτά που κάνουν οι ισραη(α)λίτες είναι κτηνωδίες του χειρίστου είδους. Κατά πολύ χειρότερες από αυτά που κάνουν οι παλαιστίνιοι με ρουκέτες και επιθέσεις αυτοκτονίας. Ο φαύλος κύκλος του μίσους και της βίας στο μεγαλείο του. Λύση δε θα βρεθεί ποτέ. Ίσως στον 3ο παγκόσμιο πόλεμο και λογικά υπέρ του δυνατού.


Δε ξερω αν σου έκανα πέτρα τη καρδιά αλλά κάπως έτσι τα βλέπω τα πράγματα. Καλή μας χρονιά, με υγεία πάνω απ όλα. Μόνο με υγεία και με περισσότερες θέσεις εργασίας (μια εναλλακτική 2η ευχή)


Φιλιά σε όλους καλά να περάσετε. Εδώ θα είμαστε και τις πρώτες μέρες του έτους.


keep on blogging




3 σχόλια:

Erisadesu είπε...

αρνούμε πεισματικά να διαβάζω ένα ποστ χωρίς παραγράφους.
Δεν διαχωρίζετε τίποτα και δεν καταλαβαίνω τίποτα.

καλη χρονιά όμως.

desa είπε...

η σκέψη μου είναι χειμαρος και ο λόγος μου ποτάμι, δε χωράνε παράγραφοι

kat. είπε...

υγεία για όλον τον κόσμο!!!!
αμήν!
καλή μας χρονιά!