Πέμπτη 3 Ιουλίου 2008

Το νόημα της ζωής...

Όπως έλεγε κάποτε μια γυναίκα, ''το νόημα της ζωής είναι κάτω από τα σεντόνια''. Εντάξει, τα πάντε είναι θέμα προτεραιότητων, αλλά επάρχει σπουδαιότερη απόλαυση? Ίσως μόνο το φαί, γιατί νηστικό αρκούδι δε χορεύει. Βρήκα λοιπόν 7 συμβουλές για καλύτερο σεξ από το men24 και σας τις προσφέρω. Δεν προτείνονται για μοναχικούς εραστές.


Το ΜΕΝ 24 με επτά συμβουλές για να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή και να της χαρίσετε πολλές νύχτες με πολλαπλή... ευχαρίστηση. Όλοι μας θέλουμε να γίνουμε όσο το δυνατόν καλύτεροι στο σεξ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να περάσουμε χρόνια προσπαθώντας και να αποκτήσουμε αμέτρητες εμπειρίες για να το καταφέρουμε. Στην πραγματικότητα, αρκούν μόνο κάποια πράγματα για να βελτιώσουμε τις επιδόσεις μας και να εκτοξεύσουμε τη σεξουαλική μας ζωή στα ύψη. Δεν είναι δύσκολα, δεν είναι χρονοβόρα, το μόνο που χρειάζεται είναι φαντασία και.. όρεξη!

1. Δέστε της τα μάτια
Η σεξουαλική απόλαυση έχει πολλά «πρόσωπα» και ένα από αυτά βρίσκεται στον ίδιο μας τον εγκέφαλο. Όταν κάποια από τις αισθήσεις μας μειώνεται τότε ο εγκέφαλος δίνει σήμα στις υπόλοιπες να αναπληρώσουν το «κενό». Αν της δέσετε τα μάτια στερώντας της την όραση και την επίγνωση του τι μπορεί να κάνετε ανά πάσα στιγμή, τότε αυξάνεται η επιθυμία της για σεξουαλικά παιχνίδια. Ο αισθησιασμός παίρνει τον πρώτο ρόλο, κάθε φορά που την αγγίζετε εκείνη ανατριχιάζει και η προσμονή της επόμενης κίνησής σας χτυπάει κόκκινο στη λίμπιντο της.

2. Δώστε οδηγίες ο ένας στον άλλον
Μετά από ένα χρονικό διάστημα νομίζουμε ότι ξέρουμε πώς να ευχαριστήσουμε τον/την σύντροφό μας, γνωρίζοντας όλες τις προτιμήσεις και τα «θέλω» του. Στην πραγματικότητα, όμως, πάντα θα υπάρχει κάτι που δεν θα έχει δοκιμαστεί και πάντα κάτι μπορεί να γίνει διαφορετικά και καλύτερα. Ήρθε η ώρα να ξανακαθίσουμε στην καρέκλα του μαθητή αλλά και του… καθηγητή. Μια συζήτηση που θα αφορά τις φαντασιώσεις και των δύο θα σας βγάλει από τις άδικες σπαζοκεφαλιές. Αν δηλώσετε τα πράγματα που θέλετε να δοκιμάσετε θα δώσετε μια νέα ώθηση στην ερωτική σας ζωή.

3. Η δύναμη του μασάζ
Ένας μύθος δεν είναι ποτέ τυχαίος. Με το αισθησιακό μασάζ στις κατάλληλες περιοχές, το σώμα ερεθίζεται πιο γρήγορα από ότι συνήθως και ο οργασμός της είναι εντονότερος. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι η λεπτή γραμμή ανάμεσα στο αισθησιακό και το «κλασικό» μασάζ: η αφή πρέπει να είναι απαλή και οι κινήσεις αργές αν δεν θέλετε να φωνάζει από… πόνο! Και φυσικά, κάθε ερωτικό μασάζ οφείλει να καταλήγει σε «ακατάλληλες» περιοχές…

4. Role playing
Χρόνια τώρα το... υποκριτικό ταλέντο θεωρείται ως κορυφαίο διεγερτικό της σεξουαλικής μας ζωής. Κατά πρώτον, έχεις το ελεύθερο να επιδοθείς σε πράγματα που ο εαυτός σου δεν θα τολμούσε, καθώς υιοθετείς τη συμπεριφορά κάποιου άλλου. Μην το σνομπάρετε... Είναι ένας ευχάριστος και πρωτότυπος τρόπος να αλλάξετε τις συνήθειες σας στο σεξ και να ανακαλύψετε άλλες πτυχές του σεξουαλικού σας εαυτού.

5. Παίξτε ένα ερωτικό παιχνίδι
Θεωρείστε το σαν μια παραλλαγή στα προκαταρκτικά που αποφεύγετε όσο συχνά μπορείτε. Μοιράστε τα χαρτιά και παίξτε μια παρτίδα strip πόκερ. Όταν φτάσετε να παίζετε ολόγυμνοι, συνεχίστε, αλλάζοντας τους κανόνες του παιχνιδιού κάνοντας ερωτικές χάρες ο ένας στον άλλον ή ότι άλλο σκεφτείτε. Σχεδόν όλα τα κλασικά παιχνίδια μπορούν να αποκτήσουν σεξουαλικότητα και ποτέ μα ποτέ δε χάνει κάποιος. Ακόμα και ο χαμένος ανακηρύσσεται νικητής…

6. Μίλα της βρώμικα
Είναι το μοναδικό ερωτικό τρικ που έχει κάτι που δεν υπάρχει σε όλα τα άλλα: λόγια. Ο εγκέφαλος μας διεγείρεται μόνο στο άκουσμα του ονόματός μας, οπότε δεν θέλει και πολλή φαντασία για να σκεφτεί κάποιος τις θετικές επιδράσεις του dirty talking στο κρεβάτι. Προσοχή όμως! Το «βρώμικο» δεν είναι το ίδιο με το «τραβηγμένο», δηλαδή μην το παρακάνετε λέγοντας κυριολεκτικά ότι σας κατέβει στο μυαλό. Το βρισίδι δεν είναι μέσα στις φράσεις που ενδείκνυνται σε τέτοιες καταστάσεις καθώς και τα... περίεργα παρατσούκλια των σημείων του σώματος. Δεν θέλετε ούτε να βάλει τα γέλια, ούτε να σηκωθεί να φύγει. Τα πάντα πρέπει να γίνονται με μέτρο και αισθησιασμό.

7. Φύγετε από το κρεβάτι
Όταν υπάρχουν αμέτρητα μέρη σε αυτόν τον κόσμο για να κάνει κάποιος σεξ, γιατί εσείς πρέπει να είστε κολλημένοι με το κρεβάτι; Δοκιμάστε ένα άλλο δωμάτιο του σπιτιού ή αν είστε πιο ριψοκίνδυνοι, επιλέξτε ένα μέρος όπου θεωρητικά κάποιος θα μπορούσε να σας δει. Ναι, είναι αλήθεια ότι αυτός ο φόβος διεγείρει τις αισθήσεις και κάνει το σεξ συναρπαστικό. Μόνο προσέξτε μην σας πιάσουν επ’ αυτοφώρω…

Φυσικά ισχύει το ''η φαντασία στην εξουσία''

Οι απαραίτητες για το ποστ φωτογραφίες με τα προαναφερθέντα σεντόνια






τι μυθικό site...

14 σχόλια:

kar είπε...

Ντέσα χρειάζεσαι επειγόντως διακοπές!
Και όχι μόνο εσύ...

+poulia είπε...

Ντέσα, πάλι άρχισες τις μαλακίες βλέπω...
Απόλαυση είναι η ικανοποίηση της ανάγκης.
Νερό όταν διψάς, φαΐ αν πεινάς, κατούρημα όταν κατουριέσαι, κοτσάρισμα όταν απαιτείται, σεχ όταν... ξες, ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!

Ανώνυμος είπε...

Μπαμπη την ειδες παλι Dr Love!
Ασε τα χαζα και κοιτα να επανελθει η θεματολογια των τελευταιων αναρτησεων!
Αναρτησεις που εκαναν το blog πεδιο μαχων με τα σχολια να ερχονται κατα δεκαδες!
Κ μην ξεχνας οτι ο νηστικος καρβελια ονειρευεται...

"Ηγουμενιτσας"

desa είπε...

kar χρειάζομαι αλλά δε θα πάω και δεν είμαι μονο εγώ που δε θα πάω.

+poylia αδυνατείς να με καταλάβεις. ας γίνει καφές αύριο μετά τη δουλειά ή μπάνιο

αρτινέ όλα με τον καιρό τους. έρχετε ανάρτηση φωτιά σε μια βδομάδα.

Ανώνυμος είπε...

mas exeis katastrepsei me aytes tis k@lares!!! k na sai sigouros oti ola ayta ta xoume dokimasei... a, na rtheis feto poseidi nai? :P

desa είπε...

δορεμι φέτος δεν έχει ποσείδι, έχει άλλα γούστα.

If...ιγένεια είπε...

Και εξακολουθώ να αναρωτιέμαι τι έχουμε πάθει όλοι με τα κωλαράκια..

desa είπε...

ο κώλος είναι σημείο αναφοράς στο γυναικείο σώμα, μαζί με τα πόδια το στήθος και το πρόσωπο, όχι πάντα με αυτήν τη σειρά. το ίδιο ισχύει και για σας. πρόσωπο, κώλος πόδια χέρια φούσκωμα παντελονιού.αμοιβαία τα αισθήματα τελικά.

dr.SeenG είπε...

Χα!! Πριν λίγη ώρα κοιτούσα κι εγώ το ΜΕΝ24! Οι συμβουλές είναι φοβερές και χρήσιμες. Μερικές δεν τις είχα καν φανταστεί και μπορώ να πω (σιγά μην ντραπώ) πως θα τις εφαρμόσω με την πρώτη ευκαιρία!
ΥΓ. Αν δεις πριν τους αγώνες τον Κονσεϊσάο ή τον Ίβιτς να κάνουν μασάζ στους αντιπάλους, να αρχίσεις να φαντάζεσαι τι θα συμβεί αργότερα :P

Μπουρμπουλήθρα είπε...

Σαν αντρικο κοσμοπολιταν μου ακουγεται αυτο το σαιτ! Και υστερα εσεις κοροιδευεται εμας τις γυναικες οταν διαβαζουμε κοσμοπολιταν η madame figaro. Xa!

KitsosMitsos είπε...

Να ζήσουν τα σεντόνια λοιπόν! Τέτοιας υφής πάντα...

Ανώνυμος είπε...

Ti malakies grafeis re file? Ta skeftikes poly? To oti eisai apo Thessaloniki yia emena ta leei ola! Re ti ligouria kai anegkefaloi yparxoyn s afti ti poli! Ligo ntropi re sy! Posa xronia exeis na deis/pas me alithini ginaika? Mono plastikes kataferneis, etsi?

desa είπε...

δρ τι εννοείς? δε σε πιάνω?

μπουρμπουλήθρα, welcome, όντως είναι λίγο σαν αντρικό κοσμοπόλιταν, επειδή το κράζουμε δε σημαίνει ότι δεν έχουμε το δικό μας...

καλωςήρθες και εσύ κίτσε μίτσε. σα τα σεντόνια δεν έχει.

ανώνυμε δε καταλαβαίνω ποιο είναι το προβλημά σου.

desa είπε...

και να αφήσεις και όνομα