Πέμπτη 15 Μαΐου 2008

έχουμε και δεν έχουμε

Αγαπητή Ούρσουλα, από σήμερα δεν έχουμε ΟΤΕ, αλλά έχουμε βενζίνη. Έχουμε ορυκτέλαιο στο λάδι αλλά δεν έχουμε ελεκτικούς μηχανισμούς.
Αγαπητή Ούρσουλα ετοιμάσου για τα χειρότερα. Άκουσα σήμερα ότι περίπου 4οοο γαύροι θα έρθουν με αυτοκίνητα για τον τελικό και ζήτησαν και θα τα αφήσουν κάπου στο καλοχώρι. Μετά με λεοφωρεία του ΟΑΣΘ θα πάνε στο ζήπεδο. Φαντάσου τι έχει να γίνει. Απλά φαντάσου.







Τουλάχιστον δε χάνουμε ποτέ το χιούμορ μας, από το ιστολόγιο της νόμιμης ξανθιάς.


Οι καρεκλοκένταυροι της ΕΡΤ είχαν τη σπουδαία ιδέα να διώξουν τον Κούλογλου, μια εκ των αιτιών είναι και το κόστος των 2 εκπομπών του το οποίο εμένα μου φαίνεται γελοίο, 8000 ευρώ το μήνα η μία και 30000 το επεισόδιο η άλλη. Η γαμωγιουροβίζιον που θα πολυδιαφημίσετε πόσο θα κοστίσει? Θα το μάθουμε ποτέ? Α ρε παπαρίζου τι κακό μας έκανες, έβαλες τη γιουροβίζιον στη ζωή του μέσου έλληνα. Η Ναυτεμπορική λέει αυτά για τον Κούλογλου και το cosmos.gr λέει αυτά. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Όπως λέει και ο shades στον οίκο αντοχής : Γερά τώρα για Καλομοίρα ποιός τον γαμάει τον Κούλογλου...

5 σχόλια:

If...ιγένεια είπε...

χαχαχ.. χώσε και σώσε..

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχα... έχεις απόλυτο δίκιο... Τουλάχιστον χωρίς βενζίνη, είχαμε λιγότερα αυτοκίνητα... αύγουστος είχαμε γίνει!! χιχιχιχιχι

anemmano είπε...

όταν ο κούλογλου γίνει μέσο απόδειξης της ανωτεροτητάς μας σαν λαός μπορεί και να βρεθούν λεφτά για την εκπομπή του, μεχρι τότε my secret combination it's a mystery for you... ρε άντε γειά παλιοκομπιναδόροι

+poulia είπε...

Εντάξει το "secret combination" δεν το θέλετε... ούτε εγώ τρελαίνομαι.
Για τους "Αθήνα 2004" ποιος σας ρώτησε; Εμένα κανείς. Και πιστέψτε με κόστισαν πολύ περισσότερο από την Καλομοίρα και τον Κούλογλου (που έγινε Πούλογλου).

desa είπε...

laxanaki είστε τόσοι πολλοί που όσοι και να φύγουν πάντα πολλοί θα είστε.

+πουλια ανοίγεις μεγάλο θέμα.

Ας γίνει διαρκείας