Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2008

very bad for the nothing

Έκλασε η νύφη, σχόλασε ο γάμος. Μέτριο παιχνίδι ειδικά από το 30' και μετά. Συμβαίνουν και αυτά στο ποδόσφαιρο. Μία ένσταση μόνο. Το γήπεδο ήτανε φίσκα 1 ώρα πριν το παιχνίδι, μιλάμε η κάθε κερκίδα ήταν στα όρια της φόρτισής της (όπως ισχυρίζεται η +πουλιά). Με το που μπαίνουν μέσα οι ομάδες γίνετε τση πουτάνας, πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από την είσοδο βάζεις γκολ. Καίγεται όλος ο ντουνίας, διαστέλεται το σύμπαν ολο, καμπυλώνεται ο χωροχρόνος γύρω από το γήπεδο, έχεις τη μοναδική ευκαιρία να τους ξεβρακώσεις και τους φέρεσαι με το γάντι. Γιατί? Του περνάς τη θηλιά γύρω από το λαιμό και τη σφίγγεις μια φορά και αντί να τη σφύξεις και 2η και 3η και 4η μέχρι να τον δεις να σπαρταρά εσύ του τη λύνεις. Γιατί?
Μου άρεσε ο Ίλιεφ, ίσως η καλύτερη κοφτή τρίπλα στο πρωτάθλημα. Και ο Βερόν μου άρεσε.. Ο Σέρτζιος δείχνει να έχει πολλά νευρά αλλά αυτά πρέπει να βάλει αλλού και όχι να τα βγάζει μέσα στο παιχνίδι. Θα έχει ενδιαφέρον να τον δούμε όταν θα είναι απόλυτα έτοιμος.
Δε μου άρεσαν οι ρατσιστικές κραυγές σε έγχρωμους παίκτες αντίπαλης ομάδας, αλλά στην ψυχολογία της μάζας τώρα άντε βγάλε άκρη. Είναι ντροπή και πρέπει να σταματήσει πάντως. Ανέβασα και το βιντεάκι της εισόδου των ομάδων. Παρακάτω μερικές πολύ ενδιαφέρουσες φωτογραφίες.





Aυτοσχέδιο ανισόπεδο τραπέζι. Πήγαμε 4 ώρες πριν το παιχνίδι στου Γιάννη και δεν είχε ούτε στο πεζοδρόμιο, στο δρόμο ήμασταν, τι να κάνεις, αμα πεινάς. Τραπέζι έβρισκες μόνο με αίτηση και αν...


Αυτοσχέδιο τραπέζι μέρος 2ο.



Πραγματική λαοθάλασσα σχεδον 2 ώρες πριν



Τα όρια της φόρτισης που λέγαμε πιο πάνω.


17 σχόλια:

zekia είπε...

καλα οι φωτογραφίες με τις ρετσίνες είναι ολόκληρη φιλοσοφία ζωής στριμωγμένη σε μια εικόνα! όλα τα λεφτά!

desa είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο.-

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

ωραίες οι φωτογραφίες ρε Μπάμπη!
Καλά περάσαμε στο γήπεδο, αν νικούσαμε θα ήταν τέλεια!!!

desa είπε...

Ναι έτσι είναι, δε με λες σε αρέσει ο Ίλιεφ?

+poulia είπε...

Την αρρώστια που έχει κάποιος μέσα του, ποτέ δεν μπορεί να την καταλάβει ο άλλος. Και η αρρώστια μας είναι μία...
... Π.Α.Ο.Κ.
Αυτή η γιορτή, που γίνεται μέσα και έξω από τα γήπεδα που παίζει ο ΠΑΟΚ, είναι πρωτοφανής και δεν συναντάται σε καμιά άλλη γωνιά του πλανήτη!
Όσοι άσχετοι από ΠΑΟΚ το διαβάζετε θα λέτε "τι λέει το καρναβάλι;"(μέρες που είναι)...
ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΟ ΠΩΣ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Σ' ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
ΥΓ Για σου Ντέσα φωτορεπόρτερ

+poulia είπε...

Γεια σου (γράψε λάθος)...

Argy είπε...

Vale ena potiri na pioume!!!

desa είπε...

+poylia είναι γιορτή και έτσι το βλέπουμε, όσοιθέλουν να δουν τακουνάκια ας δούνε παρτσελόνα.

Καλωσήρθες άρτζι, πάρε εισιτήριο και έλα, join us

Unknown είπε...

τουμπα γυροκρεμμυδιλα ρετσινολαδοκολλα..

ιλιεφ; νταξ καλο

desa είπε...

και γαμώ τα σχόλια ναρίτα

tsontomar είπε...

τούμπα Libre,

έτσι λέγεται το ποτό πριν τον αγώνα στην Τούμπα, μαλαματίνα κοκακόλα

ΠΑΟΚ ρε

desa είπε...

Tελικά έχω απίστευτους αναγνώστες. Τι αποθέματα φαντασίας είναι αυτά ρε άσκημη? By the way έχεις πάει ποτέ στο χαμπανέρα? Μπαράκι πάνω στην Όλγας αν θυμάμαι καλά. Εκεί έχει γαμάτα κοκτέιλ.

tsontomar είπε...

exo paei prin kairo,kapou sta duo xronia,ekei einai nomizo,antheon,an kai den pino cocktails plun tis casasa, apo oti thumamai apo tous filous kati epeze,an kai eimaste perisotero tis mpuras,ante kai ligo wouiskaki

sardela είπε...

kai go tha simfoniso oti ola ta lefta einai i photo me tis retsines kai ta aytosxedia skampotrapezakia:) exo zisei kai exo zisei tetoia atmosfera paliotera poy imoyn kolimeni..eytixos pleon ime xalari kai mono apla paratiro:)

If...ιγένεια είπε...

Καλό σου μήνα αντιπρόεδρε..

desa είπε...

tsontomar εγώ γούσταρα και θα ξαναπάω

sardela σωστή είσαι. Τα έζησες μια φορά και τώρα τα βλέπεις απ' έξω πιο χαλαρά, μάλλον έτσι θα γίνω και εγώ σε μερικά χρόνια

ifιγένεια καλό μήνα και καλές αντοχές στη δουλεια σου.

Ανώνυμος είπε...

免費視訊聊天,哈啦聊天室,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,正妹牆,a片,A片,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,正妹牆,a片,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,正妹牆,a片,A片,A片,ut聊天室