Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2008

Τρομοχιονία

Δηλαδή δεν είναι λογικό να χιονίζει Φλεβάρη μήνα? Φυσικά και είναι, αλλά αν τα κανάλια δε σε τρομοκρατήσουν τότε δε θα τους δεις, γιατί αυτοί θα έχουν κάποιον ειδικό στα παράθυρά τους να σου πει πως να περάσεις τις αλυσίδες στο αυτοκίνητό σου. Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν ρε αλήτες.
Φυσικά με όποιον δάσκαλο θα καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις. Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου μιας χώρας που μαγειρεύει πάντα λίγο πριν λιμοκτονήσει δε θα μπορούσε να είναι καλύτερο από την ίδια τη χώρα σε οργανωτικά θέματα. Αν το γήπεδο πας να το καθαρίσεις μισή ώρα πριν τον αγώνα, όταν στο οάκα ''ξεχνάνε'' να βάλουνε προστατευτικό μουσαμά που προβλέπεται ε τότε τι περιμένεις?
Πάντως ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε προβλεπόμενα, ψιλοκοιμήθηκε δηλαδή.

Εδώ μπορείς να διαβάσεις ένα ενδιαφέρον άρθρο για τα καλά του σεξ στον οργανισμό σου και στη ζωή σου.

Το παρακάτω κείμενο το πήρα από ιστοσελίδα φίλων του ΠΑΟΚ, αλλά αυτό δεν έχει καμιά σημασία, θα το αναδημοσίευα για οπαδό οποιασδήποτε ομάδας. Απλά θα προσθέσω και τους πυρσούς στις προεκλογικές ομιλίες πολιτικών, εκεί φυσικά δεν είναι παράνομοι. Ρε άντε στο διάολο και ακόμα παραπέρα.

''
Άλλο ένα ευχαριστώ από τις αρμόδιες αρχές, για την αυτοσυγκράτηση και την ωριμότητα που επιδεικνύει φέτος ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Δικάστηκε και καταδικάστηκε ο τέταρτος -μόνο για τον μήνα Φεβρουάριο- φίλος του ΠΑΟΚ, για κατοχή πυρσού. Σε ένα απολύτως ήσυχο και ήρεμο παιχνίδι. Δύο μήνες φυλάκισης –με έκπτωση κιόλας, γιατί η πρόταση της έδρας ήταν 12 μήνες. Τόσο ωραία.
Ο φίλος του ΠΑΟΚ συνελήφθη χθες το βράδυ, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση διάρκειας δύο και πλέον ωρών, στην οποία πρέπει να ανακατεύτηκαν περισσότεροι από 20 ένστολοι και αστυνομικοί με πολιτικά. Ο φορολογούμενος πολίτης μπορεί να κοιμάται ήσυχος. Τα χρήματα που πληρώνει από τους φόρους του, αξιοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Την ίδια ώρα το έκτρωμα του ιδιώνυμου στέλνει στη φυλακή και καταστρέφει χωρίς καμιά απολύτως διάκριση, ζωές νέων ανθρώπων.
Κωμικοτραγικές καταστάσεις που υποβαθμίζουν το επίπεδο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην χώρα μας, σε επίπεδο Μπανανίας. Που θα βγεις και θα πεις ότι στήθηκε αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη νέου ανθρώπου, με μοναδική κατηγορία την κατοχή πυρσού; Ότι ο νέος αυτός άνθρωπος θα περάσει δύο μήνες στη φυλακή; Όταν στην ίδια αίθουσα και πριν από αυτόν, σαφώς πιο σοβαρά αδικήματα δικάστηκαν με αναστολή; Και ότι δεκάδες άνθρωποι τρέχανε στα δικαστήρια δευτεριάτικα (δεν είναι η πρώτη φορά και δυστυχώς ούτε η τελευταία). Που θα βγεις να το πεις και δεν θα σε πάρουν με τις ντομάτες; Μόνο στην αφρικανική δημοκρατία της Ελλάδας.
Επιμύθιο: Κάποιοι ονειρεύονται και ποντάρουν σε γενικευμένα επεισόδια στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα 14/08/2004
Ώρα 23:50
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Υπό έλεγχο τέθηκε στις 23:40 σήμερα, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 23:10, στην περιοχή Τουρκοβούνια Αττικής, η οποία προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων που εκτοξεύθηκαν από την οικία του ζεύγους Θεόδωρου και Γιάννας Αγγελοπούλου, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης. Από την πυρκαγιά κάηκε ένα στρέμμα δασικής έκτασης. Στην κατάσβεσή της έλαβαν μέρος 45 πυροσβέστες με 15 οχήματα και ομάδες πεζοπόρου συνολικής δύναμης 50 ατόμων.
πηγή: fireservice.gr''



Γαύρε ετοιμάσου, έρχεται η σειρά σου. Η ομάδα πού ενώνει τα μίση όλων των λαών μας επισκέπτεται, η μητέρα όλων των μαχών (στο δικό μου παράλληλο σύμπαν), παίρνει σάρκα και οστά το σαββατόβραδο...

8 σχόλια:

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

τελικά άλλοι πουλάν πρέζα και άλλοι τηλετρόμο...
τι να πει κανείς!?

Και στο δικό μου παράλληλο σύμπαν το Σάββατο στις 19.00 έρχεται η μητέρα όλων των μαχών!! Άντε και με την νίκη!

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα να είσαι εκεί, μη σε βάλει κάτω το κρύωμα.

DESA

kar είπε...

Κάτι μου λέει πως το Σάββατο δεν θα φύγουμε χαρούμενοι από το γήπεδο

Υ.Γ. Ούτε με το ερπετό έφυγα χαρούμενος

If...ιγένεια είπε...

Έχει τέτοιο πράγμα ο κόσμος του ΠΑΟΚ? :pPpP Πλάκα κάνω..

Ναταλία είπε...

Αληθεύει ότι έγινε sold out μέσα σε 9 ώρες;;;;

desa είπε...

Γιατί ρε καρ? Γιατί δεν έφυγες χαρούμενος με το ερπετό?

Τέτοια και άλλα πολλά Ιφ

Ναταλία όχι. Το σολντ άουτ έγινε σε 5 ώρες. έτσι διάβασα, εγώ πάντως πρόλαβα και πήρα.

Σοφία είπε...

ΘΡΥΛΟΣ ΟΛΕ!!!

:-p

Όσο για την τηλεόραση, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να την κλείσεις.

desa είπε...

Θα συμφωνήσω με το δεύτερο μισό από το σχόλιό σου, το άλλο θα το αφήσω ασχολίαστο.