Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2007

Κρίμα...


Να ζήσουμε να τη θυμόμαστε. Αιωνία της η μνήμη. Άλλα 4 χρόνια στη συντήρηση, στο γύψο. Άλλα 4 χρόνια με πρωθυπουργικό εξάδερφο, με αλογογκούφη, με πολύδωρα και με πολλούς άλλους αυτού του θίασου.








Η μεγαλύτερη απόδειξη για όλα τα παραπάνω, αυτό τό βίντεο. Σκατοφασίστες δεν υπάρχουν μόνο στο ΛΑ.Ο.Σ. Απλά εκεί είναι δηλωμένοι. Όποιος πιστεύει ότι είναι ανώτερος από κάποιον άλλον λόγω εθνικότητας ΕΧΕΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ. Αδυνατώ να καταλάβω πως σκέφτονται οι άνθρωποι που ψήφισαν ΛΑ.Ο.Σ. Πως γίνεται να πάει μία χώρα μπροστά με θεοκρατικό κόμμα? Που πρόκοψε ο εθνικισμός και θα προκόψει εδώ? Γιατί να φύγουν οι μετανάστες? Δυστυχώς η βουλή μολύνθηκε, με άρρωστες ιδέες που είχε όπως βλέπουμε και η νδ, άλλα δεν τις έλεγε. Δύο συνθήματα μου έμειναν που είδα γραμμένα σε τοίχο στην Καβάλα : φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες - φασίστες δε σας περιμένουμε, σας ψάχνουμε.


Δυστηχώς το βιντεάκι που ήθελα να ανεβάσω δεν έπαιζε κανονικά, η εικόνα έπαιζε πιο γρήγορα από τον ήχο. Γι' αυτό πατήστε εδώ. Αν δε μπορείτε ούτε έτσι τότε : http://www.youtube.com/watch?v=8xUyXfuiq48

Για να ξέρετε τι ψηφίσατε και ποιούς βάλατε στη βουλή, ΗΛΙΘΙΟΙ. Λες και οι έλληνες δεν υπήρξαν ποτέ μετανάστες. ΒΛΑΚΕΣ. Γιατί η ψήφος διαμαρτυρίας έπρεπε να πάει σε αυτούς, όχι στην αριστερά. Να'χατε και μυαλό καλό θα ήτανε. Θα μπορούσα να πω και άλλα, αλλά άλλη φορά. ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!!!

ΣΚΑΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΗΛΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ. ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟΙ.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πες τα Μπάμπη αρχηγέ!! Σκατά στους φασίστες. Α, επίσης τα blog είναι ένας καλός τρόπος να μας φακελώνουν, αλλά και πάλι, ΚΛΑΪΝ.

+poulia είπε...

*ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΡΕ ΝΤΕΣΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ "ΕΛΛΑΔΑ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΠΑΝΤΩΣ, ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 'Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.
*Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΘΡΗΣΚΙΑ) ΠΑΝΤΑ ΕΠΑΙΖΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΥΠΟΥΛΟ ΡΟΛΟ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
*ΥΓ. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΚΟΥΦΑΛΑ, ΘΑ ΘΕΛΕΣ ΝΑ 'ΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ Ο ΑΡΑΠΗΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ... ΚΑΝΕΙ ΑΕΡΑ

+poulia είπε...

Α, ΞΕΧΑΣΑ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ.
ΝΤΕΣΑ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΜΠΛΕ.
ΓΙΑΝΝΑ Σ., ΓΑΜΗΣΑ ΤΑ. ΜΑΣ ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ...
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΠΑΕΙ ΛΙΓΟ Η ΜΟΝΟΤΟΝΙΑ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

desa είπε...

Χαιρετώ τον υποεξουσιαστή του κολυμβιτηρίου της Καβάλας. Τον εξουσιαστή των φαστ φουντ της θεσ/νίκης. Τον απόλυτο μάστερ του ψησίματος στη συμπρωτεύουσα.
+πουλιά είναι ακριβώς έτσι όπως τα λες. Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω.
Γιάννα ωφείλεις να δώσεις εξηγήσεις. Το Ρέθυμνο ήταν πράσινο από καταβολής Ρεθύμνου, κάνω λάθος?
+πουλιά, έβαλα το λινκ όπως είδες. Ξετρύπωσα και το μπολγκ του Βενιζέλου.

If...ιγένεια είπε...

Πήραμε αυτό ακριβώς που διαλέξαμε.. Όποιοι κι αν το διάλεξαν είναι πολλοί...

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

συμφωνω με ιφ..

Ανώνυμος είπε...

Πολύδωρας και Μαριέττα δεν είναι πια μέσα... Όσο για το αν μας φακελώνουν, ας το κάνουν.. Ούτως ή άλλως δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε... Εδώ έμποροι σαρκός και ναρκωτικων κυκλοφορούν ελεύθεροι, τα blog τους πείραξαν...

Ανώνυμος είπε...

apo pote pisteueis oti sthn ellada exoume dhmokratia?mhpws apo tote pou pas na diekdikhseis otidhpote kai sou len fwnaxe oso thes grammeno se exoume?opote to thema to fasismou sthn ellada mallon ekproswpeitai apo polla kommata k pollous foreis...

desa είπε...

Ιφ κατάφερες και χώρεσες όλο το νόημα σε λίγες λέξεις. Αλλά διάολε, δε μπορώ να καταλάβω τη λογική αυτών των ανθρώπων. Γιατί η ψήφος να πάει στο λάος , μόνο και μόνο επειδή είναι δεξιότερα της νδ.
Doremi κρίμα που δε είναι τώρα μέσα. Με ποιους θα γελάμε?
Mel έχεις ωραία οπτική γωνία.