Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2007

Ζώδια 3





Σήμερα θα μιλήσουμε για τους σκορπιούς. Πολύ αγαπητό και συμπαθές ζώδιο, όλοι σίγουρα ξέρουμε έναν και σίγουρα τον θαυμάζουμε για κάτι. Ας περάσουμε όμως στις προβλέψεις μας :

Ψυχολογία : Είναι η πρώτη φορά που το ζώδιο του σκορπιού έχει τόσο μπερδεμένη ψυχολογία. Υπάρχει ομίχλη μπροστά σας και αγωνία για κάτι σημαντικό. Σε αυτό συνηγορεί και η πεσμένη λίμπιντο της Αφροδίτης. Αν δεν είναι πεσμένη σίγουρα είναι μπερδεμένη η ψυχολογία σας.

Επαγγελματικά : Ο Πλούτωνας προτιμά να παίξει τάβλι με τον ανάδοχο Άρη παρά να ασχοληθεί με την Αφροδίτη. Η Σελήνη μπαίνει στην τροχιά του Δία, μυστήρια γεγονότα και τα 2. Μάλλον τα επαγγελματικά δε σας ενδιαφέρουν τώρα, άμμεσα τουλάχιστον. Μήπως σκέφτεστε κανένα μεταπτυχιακό? Α, ναι ε? Είδατε γι'αυτό είναι μπερδεμένη η ψυχολογία σας, γι'αυτό έχετε άγχος. Περιμένετε τα αποτελέσματα.

Οικονομικά : Ο αστερισμός του Ωρίωνα μπαίνει δυναμικά στον Κρόνο, την ώρα που αυτός μαγείρευε ένα από τα παιδιά του. Το φαγητό του βγαίνει άνοστο, παραγγέλνει γύρους από τον Πρασσά, παρά τις αντιδράσεις του Ωρίωνα. Τα οικονομικά μάλλον δε σας ενδιαφέρουν.

Αισθηματικά : Ας βγει ένας απο οποιοδήποτε ζώδιο και να δηλώσει ότι είναι καλά σε αυτόν τον τομέα. Άλλα να περάσουμε τώρα στους σκορπιους. Εδώ συγκεντρώθηκαν όλοι οι πλανήτες που επηρεάζουν τις ζωές μας και κάνουν σύσκεψη. Είναι θολό το τοπίο. Το μέλλον σας προβληματίζει και δικαίως. Τελική απόφαση δεν βγήκε και δύσκολα θα βγει από τώρα. Όμως σε μερικούς μήνες θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Τα δεδομένα που θα έχετε τότε θα σας βοηθήσουν να πάρετε αποφάσεις. Τις σωστές κατ' εσάς όποιες και αν είναι αυτές. Υπομονή λοιπόν. Έχετε χρόνο να σκεφτείτε.

Αυτά λοιπόν φίλοι μου, θα επανέλθουμε όταν θα έχουμε κάτι να πούμε, όταν θα έχουμε έμπνευση. Εσείς μπορείτε να ζητάτε προβλέψεις για τα ζώδια σας.

Υ.Γ.1. Φάβα τι πέτυχα? Τι από όλα αυτά είναι αλήθεια γαι σένα?

12 σχόλια:

zekia είπε...

ε αντε ποτε θα μιλησεις και για τους ζυγους!!!!

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

κερα βικυ παγιατακη για μας τσι παρθενους με οροσκοπο τσι τοξοτες τι θα πεις?!

desa είπε...

Παιδιά υπομονή. Τα αιτήματά σας καταγράφωνται. Μόλις βρω έμπνευση θα γράψω και για εσάς.

+poulia είπε...

"Κι εσύ, στ' αστέρια βλέπεις μόνο ζώδια
και της καρδιάς τα επεισόδια
προτιμάς να τα δεις στην TV"
ΛΕΕΙ Ο ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ desa, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΖΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ. ΦΙΛΑΡΑΚΙ, ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΛΕΣ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣΩ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΙΣ...

Ανώνυμος είπε...

μηπως ξερεις κατι που δεν ξερω?κι εγω ειμαι παρθενος με ωροσκοπο τοξοτη οποτε περιμενω!!!
υ.γ.οι σκορπιοι ειναι τα πιο ερωτικα ζωδια και πιστεψε με ξερω απο αστρολογια...και απο σκορπιους....

Ανώνυμος είπε...

Τώρα τι να πω? Λοιπόν άκου:
Στα ψυχολογικα εισαι σε όλα μέσα

Επαγγελματικά, οικονομικά τα πήδηξα και πηγα παρακάτω στα αισθηματικα οπου πάλι εισαι μέσα, με βοηθας γιατι σημαινει οτι έχω χρόνο να δω τι θα κάνω με το γάμο... Πολιτικο, θρησκευτικο, πολυ θολο το τοπιο δεν ξερω :)

Καιμετα που πηγα να διαβασω τα αλλα δυο, λες πως δεν με ενδιαφέρουν, αρα πάλι εισαι μεσα!

Σε ευχαριστω πολύ και φιλί :)

Ανώνυμος είπε...

kai gia tous taurous thelw...

+poulia είπε...

ΟΛΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΡΕ ΝΤΕΣΑ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΖΩΗ. ΟΤΑΝ ΣΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΧΑΤΙΡΙΑ...

desa είπε...

Μέχρι τώρα έχω μαζέψει παραγγελίες για : ζυγούς, τοξότες, παρθένους, υδροχόους και ταύρους. Καλά τα πάω.
Ανώνυμη δε ξέρω κάτι που δεν ξέρεις, ξέρω λιγότερα από όσα ξέρεις. Λίγη υπομονή και θα γράψω και για εσένα. Από αστρολογία πρέπει να ξέρεις από τη μέρα που γεννήθηκες. Από σκορπιούς τα 2 τελευταία χρόνια, αν θυμάμαι καλά, έχεις κάνει μάστερ.
Φάβα χαίρομαι που σε πέτυχα. Μου φάνηκε πολύ αστείο, γιατί περιγράφω έναν φίλο μου στην ουσία, κι' όμως έπεσα μέσα και σε εσένα.
Doctor mel θα γράψω και για εσένα και για τους υδροχόους, αν ξέρεις κανέναν.
Παιδιά θέλω λίγη έμπνευση, κάντε λίγη υπομονή.
Καλά ρε τη φωτογραφία δε τη σχολιάζει κανείς? Έφτυσα αίμα και σπέρμα για να τη βρω.

aa-duck είπε...

Βρήκα το δρόμο για το σπίτι από τη μισισ φαβίτσα, yeaaahhh!

Και πολύ συμφωνώ με αυτά που λες στην ντόκτορ μελ, να πεις για τους υδροχοους (του τρίτου δεκαημερου)!

Τι άλλο ήθελα να πω; Καλέεε, τι ωραία φωτογραφία (γλειψ γλειψ)

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΑ, ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ toimerologioenosdesally, ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ. ΣΕ ΕΦΑΓΑ.-

desa είπε...

aa-duck καλως ήρθες. Θα μηλίσω και για τους υδροχόους. Λίγο χρόνο θέλω.

Νταβά την ταμπέλα την αλλάζω με τις τσέχες που έχεις στο μαγαζί σου. Αν όχι με αυτές τότε με ότι έχεις από πρώιν ανατολικό μπλοκ ΤΖΑΜΠΑ για 3 μήνες στο σπίτι μου.