Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2007

Μία συναυλία και ένα γκολ στο 90'


Χθες έπαιξε ο Παπακωνσταντίνου στη ΔΕΘ. Σίγουρα έχει άλλο παλμό όταν παίζει σε γήπεδο, άλλα ο άνθρωπος είναι εγγύηση σε αυτό που κάνει οπότε και στην έκθεση μια χαρά ήτανε. Πολύς κόσμος, όλες οι ηλικίες, άμα είναι διαχρονικός ο καλλιτέχνης. Είπε 4 καινούργια και αρκετά παλιά. Δυστυχώς δε κράτησε πολύ ώρα, μάλλον τον πήραν τα χρόνια. Πήρα λοιπόν το αυτοκίνητο ήρθε και ο φίλος μου ο Νίκος, εκεί βρήκαμε και τον Σταύρο (+πουλιά) και περάσαμε πολύ καλά. Τα παιδιά που κάνανε support ήτανε πολύ ωραίοι. Έφαγα ένα γκολ προσωπικό στο τέλος. Πιο τέλος δηλαδή, στο δρόμο για τη φυσούνα. Δύο ώρες πολύ καλές καταστράφηκαν μέσα σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα. Δε πειράζει όμως, το καταπίαμε και αυτό. Προσπάθησα επίμονα να ανεβάσω βιντεάκι άλλα έκανε το δύσκολο. Δε πειράζει, την επόμενη φορά.

Τον Ιανουάριο του '85 εμφανίστηκαν στο Rock in Rio Open Air Festival στο Ρίο της Βραζιλίας οι QUEEN και οι SCORPIONS. Η φωτογραφία είναι με τος SCORPIONS στη σκηνή. Κάτω μπορεί να έχει και 300.000 κόσμο.






15 σχόλια:

+poulia είπε...

ΝΤΕΣΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΦΑΓΕΣ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 90+, ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΗΤΤΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ...
ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΠΟΥΛΙΑ.. ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΝΤΕΣΑ.. ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

αυτα τα μπαζερ μπιτερ γκολ...
τα καλυτερα ειναι..
μη μασας....
Οπως ελεγε και ο Λινεκερ
Football is a game of 4 halves...
Εχεις αλλα 90'!

Ανώνυμος είπε...

selw k egw papakwnstantinou...xronia polla ston stauro!

desa είπε...

+Πουλιά όντως οι μεγάλες ομάδες στις ήττες φαίνονται.
Στάθη μπάζερ μπίτερ είναι το τελευταίο λεπτό στα γερμανικά? Πάντως ρεβάνς σε αυτό το παιχνίδι δεν έχει. Επομένως το σκορ δεν ανατρέπεται.
Doremi thanks για την υποστήριξη, για να δεις τι άνθρωπος είμαι με την πρώτη ευκαιρία θα σε πατήσω κάτω... στο προ.
Doctormel όσο ζει ε κάπου θα τον πετύχεις, μην ανυσηχείς. Σ'ευχαριστώ για το πρώτο σχόλιο.

+poulia είπε...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΦΑΚΟΥ. ΔΕΣ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΚΗΝΗΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΜΠΥΛΗ...
ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΧΘΕΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΛΕΑΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΟΤΙ ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ, ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ...

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

buzzer beater
στα αγγλικα ειναι οτιδηποτε νικάει το χρονομετρο στο τσακ

anemmano είπε...

Είσαι πολύ τυχερός desa που τον είδες live, ο άνθρωπός είναι το ελληνικό rock απο μόνος του. Δεν καταστράφηκαν desa αλλα επαναξιολογήθηλαν. Θυμάσαι ποιο τραγούδι σε ζήτησα;;; γι'αυτό στο λέω. Τα λέμε αυριο από near, ελπίζω να έχεις πορτοκαλάδα. χεχε.

desa είπε...

Στάθη αν είναι έτσι τότε έφαγα τον ορισμό του μπαζερ μπιτερ. Τον ορισμό όμως. Όχι αστεία.
Συγκάτοικε μην ανησυχείς θα τον δούμε και μαζί. Όσο για το τραγούδι... θα τα πούμε από κοντά. Κατάλαβα γιατί ζήτησες το ''οι ψυχές και οι αγάπες'' και μάλλον μας περιγράφει και τους 2.
Καλά ρε +πουλιά πλάκα με κάνεις? Τη φωτογραφία την έχεις δει από κοντά, την έχεις μελετήσει, τι βλακείες λες. Σημασία έχει αν είναι 300.000 ή 310.000? Σημασία έχει ότι είναι τόσος κόσμος που μπορείς άνετα να πεις ότι ίσως είναι 300.000. Ο φακός δε μπορεί να διαστρεβλώσει την ποσότητα.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν ο Βασίλης είναι ο Θεός. Δεν χάνω συναυλία και πάμε πάντα στα μαγαζια που τραγουδάει στην Αθήνα. Στο μαγαζί πια τον απολαμβάνω καλύτερα γιατι μπορει και ξεκουράζεται και ειναι πιο χαλαρος. απο τα καινούρια τραγουδια το να κοιμηθουμε αγκαλια ειναι το καλυτερο του πιστευω. Φιλάκια Desa...

desa είπε...

Αγαπητή φάβα όντως το ''να κοιμηθούμε αγκαλιά'' είναι φανταστικό τραγούδι, το είπε 3 φορές. Άλλα πρέπει να έχεις και έναν άνθρωπο να του το τραγουδήσεις. Σύντομα θα ανεβάσω και την πρόβλεψη για τους συμπαθείς σκορπιούς.

Ανώνυμος είπε...

ok desa θα περιμένω :)

Ανώνυμος είπε...

mazi sou apo thn apopsh oti eimaste dipla sou oti xreiasteis.. mh parexhghthw kiolas..

desa είπε...

Doremi thanks προκαταβολικά και ας μη χρειαστώ τίποτα. Αρκει που μου λέτε ότι θα είστε εκεί όταν σας χρειαστώ. Είναι πολύ ενθαρρυντικό.

+poulia είπε...

ΝΤΕΣΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΣΕ ΠΕΡΙΔΙΚΟ 'Η ΑΦΙΣΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΙΣΙΟ ΤΟΙΧΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΜΠΥΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΩΝ...