Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2007

Ζώδια 4




Ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με τους ζυγούς. Αυτό το εξαιρετικά συμπαθές ζώδιο. Ξέρατε φίλοι μου ζυγοί ότι για την θετική ενέργεια που εκπέμπετε φταίει η σελήνη που είχε σύνοδο στον ανάδρομο Ερμή το διάστημα εκείνο που γεννηθήκατε? Πάμε λοιπόν να δούμε τι λένε τα άστρα για εσάς.

Ψυχολογία : Σμήνος μεδουσών επιτίθεται στον Ποσειδώνα. αυτός τώτα με μια τρίαινα τι να κάνει, του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ, σπάει όλα τα ρεκόρ στο σπριντ και γλιτώνει. Αυτό σαφώς και επηρεάζει την ψυχολογία σας κάπως αρνητικά, ξέρουμε δε τις συμπαθήτε, αλλά γενικά είναι σε καλά επίπεδα . Βέβαια κάτι δείχνει να σας απασχολεί, ένα τελευταίο εμπόδιο για να ολοκληρωθεί ένας μεγάλος στόχος. Αλλά ξέρετε ότι είναι θέμα χρόνου να κλείσει και αυτό. Πάντως βλέπω ότι πάνω σε αυτό το εμπόδιο σκοντάφτουν πολλά ζητήματα της ζωής σας και μένουν πίσω

Επαγγελματικά : Ο Απόλλωνας προτιμά να παίξει pro στο play station αντι να πάει για προπόνηση. Δεν κουνιέται φύλο. Μάλλον είναι η ηρεμία πριν την καταιγίδα. Το τελευταίο εμπόδιο που σας προβληματίζει ψυχολογικά ευθύνεται και για την κατάσταση σε αυτόν τον τομέα. Όταν ξεπεραστεί, θα σας δώσει ώθηση στην επαγγελματική σας αποκατάσταση, θα ανοίξουν όλες οι πόρτες διάπλατα. Ειδικά για εσάς που δεν θα πάτε στρατό.

Όικονομικά : Η ανοιχτομπούτα Αφροδίτη έχει αναδουλειές. Είναι γεγονός. Εσείς οικονομικά είστε σε μέτρια κατάσταση. Οι γονείς να' ναι καλά και έχει ο θεός. Αλλά έχετε βαρεθεί να ζητάτε από τους γονείς, έτσι δεν είναι? Αναπόφευκτα η οικονομική ανεξαρτησία περνάει από την επαγγελματική απόκατάσταση. Θα κάνετε λίγη υπομονή και θα διορθωθούν όλα.

Αισθηματικά : Τρυφερό ενσταντέ Αφροδίτης και Άρη. Θεά του έρωτα και θεός του πολέμου. Εδώ σφίζετε από ζωντάνια, έχετε κάνει limit up. Ο ουρανός είναι καθαρός, σύννεφα δεν υπάρχουν, ο καιρός είναι ανοιξιάτικος, la vie est belle (κάπως έτσι γράφεται). Εδώ πηγαίνετε από το καλό στο καλύτερο. Φτου σας.

Υ.Γ.1. Zekia τι πέτυχα? Βγες και πες. Είδα όλο το ιστολόγιό σου για να καταλάβω πάνω κάτω τι να γράψω. Το βιντεάκι που ανέβασες στις 26 Ιουνίου με τη μετακόμιση ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ. -

Υ.Γ.2. Προς όλους τους άλλος ζυγους, πέτυχα τίποτα παιδιά?

16 σχόλια:

zekia είπε...

χααααχαααααααααααα!!!!!

καλά μόλις είδα τη φωτογραφία του ποστ είπα ΩΠΑ, ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ! Όσο διάβαζα παρακάτω άρχισα να ξύνω το κεφάλι μου, ρε συ που τα πέτυχε όλα αυτα;;; έντάξει είμαι ζυγός με ωροσκόπο ζυγό, δηλ ζυγός original, αλλά τέτοια σύμπτωση πια!;;! "Σμήνος μεδουσών", "ένα τελευταίο εμπόδιο για να ολοκληρωθεί ένας μεγάλος στόχος"....λες;;;

Δεν ήξερα οτι τα ζώδια τα βγάζεις μ'αυτό τον τρόπο. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! Και που μπήκες στον κόπο να τα γράψεις και που έκατσες και διάβαζες το σοβαρότατο κατα τα άλλα blog μου! Φιλιά!

+poulia είπε...

(φωτο)ΝΤΕΣΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΣΜΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΑΒΕΙ... ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ydroxoous lemeeeeeeee!!!!!!!

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

να ρωτήσω κάτι...
και ο Ποσειδώνας μετά την επίθεση κυκλοφορούσε με γυμνό κωλαράκι?

zekia είπε...

st ....τσ τσ τσ....

desa είπε...

zekia H φώτο σκέφτηκα ότι ταιριάζει γάντι. Έμαθα από το μπλογκ σου ότι με τις μέδουσες έχεις σχέση μίσους. Για τα παιδιά που ξέρω απλά τους περιγράφω. Για εσάς που δεν ξέρω δεν έχω άλλον τρόπο. Το βιντεάκι σου είναι υπέροχο. Σήμερα το είδα τουλάχιστον 10 φορές και σκεφτόμουνα πως θα ήταν ένα ανάλογο δικό μου με τον συγκάτοικό μου και τους φίλου μου.

desa είπε...

+πουλιά έχω μια ιδέα για την ορκομωσία μου αλλά θα σου την πω από κοντά, μη με πάρουν και στο ψιλό.
Doremi δως μου λίγο χρόνο.
Στάθη και ναι και όχι. Αξιοποίησε την τρίαινα σαν βατραχοπέδιλο, βάζωντας την... μερικά ποστς πιο κάτω!!!!

+poulia είπε...

ΝΤΕΣΑ, ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΥΠΟΥ "ΖΩΔΙΑ 3" ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΟΛΥΑΡΕΣΟΥΝ...

desa είπε...

Όχι ρε +πουλιά, δεν έλεγα κάτι τέτοιο. Σκηνικό μέσα στο αμφιθέατρο έλεγα, περισσότερα στο msn.

salerosa είπε...

Βάζεις τέτοιες φώτο όταν κάποιοι προσπαθούν να κόψουν το κάπνισμα...είσαι βάρβαρος!!!

;p

desa είπε...

Ευκαιρία να κάνεις ομοιπαθητική...
Άντε και με το δίπλωμα.

Ανώνυμος είπε...

or else

If...ιγένεια είπε...

10 στα 10... γιατί να είμαι ζυγός?

desa είπε...

Salerosa τέτοιες εικόνες πρέπει να τις βλέπεις και να λες τι ''βλακεία έκανα που κάπνιζα''.
Ιφ, λες να έχω κληρονομικό χάρισμα? Μήπως να το εκμεταλλευτώ και οικονομικά?

+poulia είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΤΕΣΑ. ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΞΩ.
ΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ "ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ". ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ 31 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. ΝΑ ΤΙΣ 1000ΣΕΙΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΜΑΚΡΟΒΟΥΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ!!! ΕΚΕΙ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ ΜΟΛΙΣ 9 ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΔΙΠΛΑ- ΔΙΠΛΑ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!
ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ, ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ Κ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΗΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ...
ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΟΚ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ...
-ΑΥΤΑ-

desa είπε...

Το δίκιο σου βουνό και το βουνό σου δίκιο. Αλλά είμαι μακριά απο τις εξελήξεις, είχα σκοπό να γράψω κάτι τώρα στα κοντά ή στην πρώτη επίσκεψη στην τούμπα.