Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2007

Ζώδια 2


Σήμερα θα ασχοληθούμε με τα ψαράκια μετά από παράκληση του φίλου μου του Σταύρου (+πουλιά) . Έχουμε και λέμε λοιπόν :

Ψυχολογία : Ο Ποσειδώνας μπαίνει μέσα στον Δία. Ο Δίας ξαφνιάζεται, δε λέει όχι στην αρχή, ξέρει όμως, θα γυρίσει ο τροχός, θα γεμίσει και αυτός. Το γε με α. Αυτό σημαίνει ότι αυτή τη περίοδο έχετε πολλά προβλήματα ιδίως αν είστε φοιτητής. Όπότε έχετε σεξεταστική. Τα θέματα παλούκια σαν τη τρίαινα του Ποσειδώνα, που μυαλό για διάβασμα… το καλύτερο αγχολυτικό είναι το σεξ. Τώρα μπορείτε να λέτε ‘γαμώ τον πούστη τον Δία’ Αν σας λείπει παρτενέρ τότε έχετε 2 φορές πρόβλημα. Χμ, κάτι αχνόφαίνεται στον ορίζοντα. Αυτή η άρνηση του Δία σημαίνει ότι θα τελειώσει σε κάποιες μέρες η σεξεταστική ή η μοναξιά. Το πρώτο είναι σίγουρο ότι θα τελειώσει. Ξέρετε και την ημερομηνία. Το άλλο είναι στο χέρι σας.

Επαγγελματικά : Η Ήρα κάνει στοματικό σεξ στον Δια. Μέχρι και ο Δίας απορεί! Και μάλιστα με δικιά της πρωτοβουλία. Έχει να δει χαρά στα σκέλια της από τότε που έβαλε μασέλα η καημένη, 8 αιώνες τώρα. Σπάνιο γεγονός που δείχνει ότι τα επαγγελματικά δε σας πολυενδιαφέρουν τώρα, αφού είστε φοιτητές και δε πήγατε και στρατό.

Οικoνομικά : Η Αφροδίτη έρχεται σε ερωτική επαφή με μία αμαζόνα. Εξαιρετικά σπάνιο συμβάν. Μάλλον τα οικονομικά δε σας απασχολούν. Ο Ερμής, μεγάλο λαμόγιο, το βιντεοσκοπεί και θα το πουλήσει σε γνωστή αλυσίδα παραγωγής και διανομής ερωτικών ταινιών και σε εφημερίδες.

Αισθηματικά : Ο Ηρακλής κυνηγάει την Ήρα. Άλλο πάλι και τούτο. Βλαμμένος είναι? Η Ήρα στο τέλος του κάθεται. Τι σημαίνει όμως αυτό για εσάς καλοί μου φίλοι? Ξεχάστε τις όποιες σκέψεις για οιδιπόδειο σύμπλεγμα, συνεχίστε το κυνήγι με μαθηματική ακρίβεια και δε θα χάσετε. Τι και αν σας θυμίζει τη μάνα σας ονομαστικά? Το πολύ πολύ να πείτε τη μάνα σας με το όνομα κάποια φορά εκ παραδρομής. Φτάνει όμως να μη σας ξεφύγει και κανένα σεξουαλικό υπονοούμενο, πάλι εκ παραδρομής Αν πάντως δε κάτσει τότε συνταγή παραγάδι, βρείτε καμία που θα μάθει να χτίζει γερά και στιβαρά μπαλκόνια, ή τουλάχιστον να έχει.

Αυτά λοιπόν από τα άστρα καλοί μου φίλοι, μπορείτε να τηλεφωνείτε όλο το 24ώρο στο 0700-800-900 φτου και βγαίνω και η καταπληκτική ομάδα αστρολόγων αστρονόμων ,και στρατονόμων της Α.Μ.Α.Ν. teleshoping θα είναι κοντά σας.

Γεια σας!!!

Και έλεγα να κάνω τον γύρω του κόσμου όταν τελειώσω με τη δουλεία στο εργοστάσιο.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

κωλαρα!
Ετσι απλα!

+poulia είπε...

ΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ...
ΙΧΘΥΕΣ: (Η ΚΛΙΜΑΚΑ Ο-5)
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ:0
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:0
ΟΚΟΝΟΜΙΚΑ:2
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:~@^%$#(*&^%$!@~!~!@#@#
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΠΑΡΑΓΑΔΙ, ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ...
ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΠΕΙΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ.
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ Ν****ΑΚΙ?

desa είπε...

Doremi σε άρεσε? Τον άρεσε ρε!
Στάθη λάρα έτσι απλά. Τελικά δε θέλει 80 μέρες να κάνεις το γύρο του κόσμου. Όχι, όχι θέλει και παραπάνω μη σου πω.
+πουλιά το οιδηπόδειο το έβαλα γιατί εσύ το ανέφερες, φυσικά αστειευόμενος. Τη μέθοδο παραγάδι και τα θυληκά ευαίσθητα ψαράκια τη χρησημοποιούν.

Ανώνυμος είπε...

Desa Πατέρας, για σκορπιο θα γραψεις επιτελους? Τα ψαρια ειναι ψαρια, ποιος ασχολειται τώρα!!! Πες μας για σκορπιοοοοοοοοοοοο, plsssssssssssss :)))))))))))))))))
Το βιντεο, θα το δω οταν βαλω την γρηγορη! Φιλάκια πολλά!

desa είπε...

Φάβα είσαι τυχερή. Έχω φίλο σκορπιό οπότε κάτι θα σκεφτώ και για εσάς.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

αυτον τον κοσμο τον γυρναω και σε 120 ημερες!

If...ιγένεια είπε...

χαχαχ.. το συγκεκριμένο γύρο του κόσμου τον κάνεις και σε μια νύχτα..

anemmano είπε...

Μήπως η ελλάδα είναι ο τελικός προορισμός η έτσι μου φαίνεται;;; Θα αιτηθώ στην Πετραλια να χρησιμοποιηθεί σε διαφημιστική καμπάνια για τον τουρισμό!

desa είπε...

Αυτό είναι το θέμα Ιφιγένεια, θα γλυκαθείς τόσο τη νύχτα, μετά το ποπ δεν έχει στοπ.
Αντώνη έχω την εντύπωση ότι ο ένας τελικός προορισμός είναι κάπου στο κέντρο της ΒΔ Αφρικής. Ο άλλος είναι στο νότιο πόλο. Αδικείται λίγο θερμοκρασιακά.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

οντως μια νυχτα δεν φτανει...