Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2008

pc gamezzzz

Μετά από πρόσκληση του st θα σας παραθέσω τα παιχνίδια που με ''σημάδεψαν''.

Στην 3η θεση βρίσκεται το swat 4. Στο οποίο διοικείς μια ομάδα 4 κομάντο με σκοπό την καταπολέμησει εγκληματιών. Φοβερές αποστολές, έξυπνα στημένοι χώροι του εγκλήματος, και από τη μέση και μετά απίστευτα δύσκολο. Πολύ καλός εξοπλισμός. Έχεις τα πάντα στη διάθεση σου.

Στην 2η το grand theft auto vice city. Εδώ είσαι μικροκακοποιός και παίρνεις απο τον μεγαλοκακοποιό αποστολές του τύπου : κλέψε αυτόν, σκότωσε εκείνον. Απίστευτα χιουμοριστικό παιχνίδι, μεγάλη γκάμα οχημάτων να οδηγήσεις ή/και να κλέψεις. Μέχρι και πόρνες έχει να πηδήξεις. Οι μπάτσοι σε κυνηγούν ανάλογα ε τη συμπεριφορά σου, μπορείς να προκαλέσεις και τις πιο επίλεκτες ομάδες. Διαφέρει σε ένα σημείο από άλλα παιχνίδια.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ και σκοπός του παιχνιδιού είναι να γελάσεις. Ακόμα και τα οχήματα, στα οποία μπορείς να ακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της πόλης, έχουν πολύ fun οδηκή συμπεριφορά.

Στην 1η θέση ο Max Payne. Μπάτσος του τμήματος ναρκωτικών στη νέα υόρκη, γυρνά σπίτι του και βρίσκει τη γυναίκα του και το παιδί του νεκρούς. Έχει βει σε 2 συνέχειες, συναρπαστικές και οι 2. Βραβεθμένο για το σενάριό του, το πιο χαρακτηριστηκό είναι το
bullet time, ένα κουμπί που παγώνει τον χρόνο αλα ματριξ. Εδώ ψάχνεις μόνος σου.
Στη 2η συνέχεια ξυπνά στο νοσοκομειό, τώρα του έχουν πειράξει τη γκόμενα. Τον μάρτιο θα βγει και η 3η συνέχεια. ΕΧΩ ΕΘΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.

Άλλα 2, το pro evoloution soccer και το need for speed ε΄ναι τιτλοι που έχω παίξει κατα κόρον. Το προ είναι παρεήστικο και το νιντ φορ σπιντ κάπως.

Αν διάβαζα όσες ώρες ξόδεψα σε αυτά τα παιχνίδια θα είχα περάσει στο M.I.T.

9 σχόλια:

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Desa!!!!
Το SWAT δεν το έχω παίξει αλλά τα άλλα δύο τα έχω ξεσκίσει!!!
Τι να πω για το Vice City!!! Για όλους εμάς που μεγαλώσαμε με το Miami Vice αυτό είναι το χιουμοριστικό ψηφιακό flip side!! Απιστευτο παιχνίδι! Τρομερή μουσική!!!!!! Απο τα αγαπημένα μου!!!!
Οσο για το Max Payne.... Κίνηση και εικόνα τόσο καλοστημένα που θυμίζει το matrix!!! Πολύ καλή δράση και ένα στορι που θα το ζήλευε κάθε σεναριογράφος!!!!!


ΥΓ Resident Evil εχεις παίξει?

desa είπε...

Χαίρομαι που συμφωνούμε. Το swat είναι παιχνιδάρα. Μην το βάλεις γιατί θα κολλήσεις. Ρέσιντεντ δεν έχω παίξει και δε με κεντρίζει.

Ανώνυμος είπε...

Το swat καλό ήταν... είναι λίγο κόλλημα βέβαια. χιχιχιχι!!! Καλημέρααααα

NY ANNA είπε...

Τώρα εγώ τι να πω; Στην εποχή μου κάτι μονόπολη, τρίλιζες, ναυμαχίες και "μπουκάλες" παίζαμε... Ιδέα δεν έχω από κάτι τέτοια, για να είμαι ειλικρινής. Απλώς τα ακούω, αλλά δεν... Παλιότερα, με κάτι βομβαρδισμούς με αεροπλάνα είχα κολλήσει μια φορά, δεν θυμάμαι καν πώς το λέγανε, αλλά έκανα εντατικά "απεξάρτησης" και ξεκόλλησα. Οπότε, έτσι, πέρασα να σε δω, διάβασα, διαπίστωσα πως δεν είμαι... συμβατή με την επικαιρότητα (χα, χα, tres sic!) κι είπα απλώς να σου πω μερικές γλυκές καλησπέρες...

If...ιγένεια είπε...

Έχω πολύ καιρό να παίξω.. Κάποτε είχα αμιγκα και 1400 παιχνίδια.. Έχω χάσει πολλά επεισόδια.. Άσε που τώρα πια δεν υπάρχουν τζόηστικς.. ;p

desa είπε...

@laxanaki έχεις παίξει swat? Mήπως είσαι και στην ομάδα που το δημιούργησε? Μήπως εσύ έχεις γράψει τους κώδικες?

@ny anna πως λεγόταν το παιχνίδι με τα αεροπλάνα? Bin Landen and the twin towers? Moνόπλες τρίλιζες και λοιπά τα ξεσκίσαμε και εμείς. Καλησπέρεεες.

@Ιφ τι είναι το αμίγκα? Μήπς πήδηξα μερικές εποχές?

Ανώνυμος είπε...

Είπαμε καλέ!! Εμένα μου αρέσουν πολύ και τα χαζοπαίχνιδα του στυλ puzzle και arcade αλλά θα με κράξετε τώρα το ξέρω... Επίσης το τελευταίο που έπαιξα πριν αρχίσω τη διπλωματική (και καλά) ήταν το Titan quest... Το ξέρετε??

desa είπε...

Όχι το Titan Quesst δε το ξέρουμε δεσποινίς λάχανο.
Πάντως τα χαζοπαίχνιδα εγώ τα βρίσκω μιά χαρά.

+poulia είπε...

Ρε Ντέσα, με δουλεύεις; Τι να γράψω;;; Αφού δεν ασχολούμε με τέτοια...
Λες ο Βενιζέλος να κάνει δικό του κόμμα; Καλή φάση...