Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2007

Κριστμας σπιριτ

Μία είδηση, σχετικά παλιά, πικάντικου περιεχομένου, μία αγγελία που διάβασα σε εφημερίδα και ένα ένθετο και πολλά πολλά άλλα.

Η είδηση :

Μέχρι πρότινος δίδασκε σε σχολείο του Μιλάνου. Από το οποίο απομακρύνθηκε, αφού τις ελεύθερες ώρες της, εργαζόταν ως ηθοποιός σε αισθησιακές ταινίες.

Τις πρωϊνές ώρες, η Anna (περισσότερα στοιχεία της οποίας δεν έχουν γίνει γνωστά) εργαζόταν ως φιλόλογος σε δημοτικό σχολείο της πόλης στη βόρεια Ιταλία. Οι περίεργες αντιδράσεις της κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και η συνεχής της τάση να αναδεικνύει τα σωματικά της προσόντα, έβαλαν σε υποψίες τόσο τους γονείς των μαθητών, όσο και τα ίδια τα παιδιά, που θέλησαν να μάθουν τί μπορεί να κρύβει αυτή η περίεργη στάση της.

Ούτε ρώτησαν, ούτε δημιούργησαν οποιασδήποτε μορφής αναστάτωση. Απλώς άρχισαν να ψάχνουν στο διαδίκτυο, εάν η δασκάλα τους έχει ύποπτο παρελθόν. Αυτό που ανακάλυψαν άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Η δασκάλα των παιδιών τα βράδια εργαζόταν ως ηθοποιός σε αισθησιακές ταινίες και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Πρόσφατα, δε, είχε επισκεφθεί το γνωστό 'Ερωτικό Φεστιβάλ Βερολίνου'. Το σκάνδαλο δεν άργησε να ξεσπάσει. Παρά την αντίδραση της Anna, το υπουργείο παιδείας πήρε την απόφαση να την απομακρύνει από το συγκεκριμένο δημοτικό σχολείο και να την μεταθέσει σε νυχτερινό σχολείο μεταναστών.

Η ίδια πάντως φαίνεται πως παρά την αγάπη της για τα παιδιά, δεν σταμάτησε να επιδεικνύει τα πλούσια σωματικά της...χαρίσματα ακόμη και σε χώρες πέραν της Ιταλίας.

Που είν η δασκάλαααα, οεο που ειν η δασκάλααααα
Που ειν η δασκάλαααα, οεο που ειν η δασκάλααααα

Στο δημοτικό θυμάμαι μια ζωη δασκάλες άνω των 50 συνήθως μαυροφορεμένες λόγω πένθους. Οι συγκρίσεις είναι αδιανόητες. Και μετά λένε ''una fatsa una ratsa''.

Aγγελία : Ζητείται από εταιρεία γραματέας, με καταγωγή από γαλλόφωνη χώρα της κεντροδυτικής Αφρικής, φοιτήτρια ή πτυχιούχος.

Η άνωθεν αγγελία είναι αληθινή. Την είδα στον αγγελιφόρο το Σάββατο 8/12. Δε με λες ρε μεγάλε για γραμματέα τη θες τη κοπέλα ή για τίποτε άλλο? Είναι και φοιτήτρια οπότε τα έκλεισε (το κλει με α) τα 18. Μόνο σαρκώδη χείλη δε ζητάς.


Σήμερα ξεινάει ένα νέο ένθετο μετά από ιδέα του φίλου μου του Νίκου, το οποίο θα έχει σαν θέμα το αυτοκίνητο. Για σήμερα έχουμε αυτό το βιντεάκι. Είναι εκπληκτικό το πως πανάκριβα αυτοκίνητα παρκάρονται χωρίς δεύτερη σκέψη πάνω στους δρόμους, ενώ εσύ χρυσοπληρώνεις τα παρκινγκ για το ταπεινό σου φορντ.








Διαβάζω στον οίκο αντοχής ότι συστήνεται στην Ελλάδα συμβούλιο ιατρικής ηθικής.

Αρθρο 2
Σύνθεση − Διορισµός µελών
1. Ως µέλη του Εθνικού Συµβουλίου Ιατρικής Ηθικής και Δεοντολογίας διορίζονται µε απόφαση του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, επιστήµονες διακριθέντες στον τοµέα της υγείας, νοµικοί, θρησκευτικοί λειτουργοί και γενικώς πρόσωπα αναγνωρισµένου επιστηµονικού κύρους.

Γιατί ρε μεγάλε και θρησκευτικοί λειτουργοί? Να πούνε τι, σε θέματα ευθανασίας, ευγονικής κλονοποιήσης? Γιατί φοβούνται τόσο μια εκκλησία? Και μέχρι πότε και που θα απλώνει αυτη τα παραρτήματά της? Εκκλησία είναι όχι κυβέρνηση. Πότε θα της πούνε και ένα όχι. Αλλά ξέχασα, η εκκλησία στην Ελλάδα έιναι και δεξαμενή ψηφοφώρων.

Στην πολυαγαπημένη ελληνική βουλή ψηφίστικε ο προυπολογισμός του 2008. 152 βουλευτές ψήφισαν υπέρ και 148 κατά. Προτότυπο? Τον προυπολογισμό του προέδρου της δημοκρατίας τον ψήφισαν όλα τα κόμματα εκτός κκε και συριζα. Προτότυπο?


Dr Jekyl περίπου.

Αυτός ο ΠΑΟΚ είναι κάτι σαν διχασμένη προσωπικότητα. Νίκη με το ζόρι επί της χειρότερης ομάδας που πέρασε φέτος από τη Τούμπα. H νίκη όμως είναι νίκη και σημαίνει άλλους 3 βαθμούς στο σακούλι, που δε θα γεμίσει και πολύ φέτος. Κοιτάς τον βαθμολογικό πίνακα και βλέπεις οτι αυτός ο μέτριος και τραγικός στα εκτός ΠΑΟΚ είναι 10 βαθμούς από τον 1ο και την Κυριακή παίζει μαζί του, δηλαδή μπορεί να γίνουν και 7. Αρα οι 3 πρώτοι δεν είναι κάτι το εξαιρετικό, αν ο ΠΑΟΚ ήταν λίγο πιο σοβαρός τότε θα είχε άλλες βλέψεις. Στο γήπεδο ήρθε και ο Νίκος, κάποτε δήλωνε βάζελος αλλά δεν ασχολείται. Έπαθε πλλάκα με την ατμόσφαιρα και δήλωσε επιθυμία να έρθει και στο επόμενο. Έτσι είναι ο λαος του ΠΑΟΚ, εθιστικός...





Υπερπαραγωγή έγραψα

6 σχόλια:

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Χρόνια πολλά ΑΣΜ και μακάρι να ξαναδούμε τον ΠΑΟΚ με την παλιά δόξα να παίζει ωραία μπάλα!!!
Όσο για τη φιλόλογο τι να πούμε!!Δυστυχώς εγώ είχα όλο κάτι θεούσες!!!!!!!!

kar είπε...

Α ρε ντέσα παλικάρι... κλασικός αδιόρθωτος παοκσής. Δες τον βαθμολογικό πίνακα 10 βαθμούς πίσω σου.Μόνο ο εργοτέλης!

desa είπε...

@ST εδώ η γενιά μου είχε θεούσες, η δικιά σου δε θα έχει. Όσο για τον ΠΑΟΚ μακάρι αλλά θέλει πολύ δουλειά ακόμη. Βλέπεις πάντως και εσύ ότι οι άλλοι 3 δεν είναι τίποτα.


@kar πολύ καλή σκέψη, να δεις το αντίστροφο. Είμαστε δηλαδή η μέση ελληνική ομάδα. Τίποτα παραπάνω, τουλάχιστον προς το παρών. Αρχίζα να πιστευώ ότι θα βούμε 5οι.

zekia είπε...

καλα χριστούγεννα desaly, καλά να περάσεις μέχρι την πρωτοχρονιάπου θα σου ξαναευχηθώ!

Erisadesu είπε...

zalistika me ola auta ta diaforetika 8emata se ena mono post.

desa είπε...

Καλωςήρθες άθλια κόρη και καλές γιορτές.