Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Θέλω να γράψω πολλά


Σήμερα η ψυχολογία είναι στο ναδίρ της. Αν και παρασκευή, χθες έγινε σημαντικό λάθος στη δουλειά που οι επιπτώσεις του φάνηκαν σήμερα. Θέλω να γράψω πολλά, αλλά είναι ο
θησαυρός εδώ (η οποία τώρα τελευταία με αποκαλεί τσαπατσούλη συνέχεια) και κοιμάται στο δωμάτιο μου. Δε θέλω να κάνω φασαρία, είναι κουρασμένη. Θα επανέλθω όμως.

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

27 and still counting

Άλλος ένας χρόνος δήθεν εμπειρίας βαραίνει τις καλογυμνασμένες πλάτες μου (είπε και τράβηξε κατά το δάσος γεμάτος μετριοφροσύνη, πετώντας από κλαδάκι σε κλαδάκι). Δε θέλω κάτι διαφορετικό από αυτά που λέω στο προηγούμενο ποστ. Δε ζητάω κάτι διαφορετικό.




Σας ευχαριστώ όλους όσους με θυμηθήκατε, όσους ήρθατε στο 1800 και όσους δε μπορέσατε.
Τα ξαναλέμε του χρόνου κατά πάσα πιθανότητα.

Υ.Γ. Δε ξέρω τι είναι το FAP, αλλά δεν έχει και μεγάλη σημασία.

Φιλιά,
εγώ

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

νέα χρονιά νέοι στόχοι


Άλλος ένας χρόνος πέρασε και πλέον βαραίνει τις πλάτες μας, υποτίθεται με περισσότερη εμπειρία. Έγιναν πολλά μέσα σε αυτό το χρόνο όπως πάντα δηλαδή. Ερωτεύεσαι (δύο φορές), αγαπάς, γελάς, μισείς, σε μισούν, κάνεις βλακείες, λάθη, έχεις πολύ ωραίες ιδέες, έχεις ατυχήματα, τρέχεις και αγχώνεσαι στη δουλειά σου, ασχολείσαι με τα χόμπι σου. Και άλλα πολλά. Δε συνέβησαν όλα αυτά σε εμένα αλλά τα περισσότερα ναι.

Για τον χρόνο που θα διανύσουμε, θέλω να έχω ασφαλώς την υγεία μου, εγώ και οι άνθρωποι που αγαπώ. Και όλος ο κόσμος βασικά.
  • Θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Δύσκολο, γενικό και με πολλούς παράγοντες στη μέση.
  • Να καταφέρω να πάω να μείνω μόνος μου, στη πόλη που δουλεύω. Δεν είναι δύσκολο, είναι τεράστια επιθυμία και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα γίνει πραγματικότητα κάπου κοντά στις αρχές καλοκαιριού.
  • Να συμπληρώσω ένα παζλ που θέλω πάρα πολύ
  • Να ασχοληθώ περισσότερο με τα χόμπι μου
  • Κάπου στη πίσω πλευρά του μυαλού μου, να βγάλω δίπλωμα ιστιοπλοΐας
  • Να πάω σε πολλές συναυλίες, αρχής γενομένης από τις 5 Φλεβάρη με τους Uriah Heep, και μετά ίσως αν ευνοήσει στο rockwave, στο οποίο θέλω πολύ να δω τους bon jovi, και σίγουρα στην μητέρα όλων των συναυλιών, στους U2.
  • Να πάει ο ΠΑΟΚ στον τελικό κυπέλλου και να πάω να τον δω και φυσικά αν σηκώνει κούπα στο τέλος ο Χαλκίας
  • και άλλα πολλά, πάρα πολλά, δε μπορώ να τα γράψω όλα.

Ένα μεγάλο καλό που έκανε το facebook είναι ότι τράβηξε πολλούς πάνω του, με αποτέλεσμα να μην ασχολούνται πολλοί με τα ιστολόγιά τους. Έτσι μπορείς να γράψεις και κάτι παραπάνω, κάτι πιο εσωτερικό, που πριν θα είχες ενδοιασμούς.


Σας στέλνω τις καλύτερες ευχές μου για το νέο έτος, σύντομα θα περάσω μια βόλτα απο τα δικά σας ιστολόγια.



Πάω να φάω γαλοπούλα (εγώ προτιμώ το μπούτι)