Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2008

Galop - Δημοσκόπηση- Βολιδοσκόπηση κοινής γνώμης

Η ψηφοφορία είναι πλέον στη διάθεσή σας. Εγώ ειλικρινά δεν ξέρω τι να ψηφίσω, μερικές είναι απερίγραπτες. Κάθε παρασκευή στο eightball στον κάτω όροφο έχει ''the best disco party in town, friday night fever''. Είναι εγγύηση. Στον πάνω όροφο έχει heavy-thrash-death-metalcore. Tο Σάββατο στον κάτω έχει headbangers 8ball, μέταλ δηλαδή και στον πάνω darkoteque. Εσύ αποφασίζεις.

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008

H επιστήμη και το σεξ

Kαι τώρα θα αφήσουμε τη φαντασία μας να οργιάσει σε ένα υποθετικό σκηνικό. Είναι μια ιδέα που ξεκίνησε από μια βλακεία με λίγο χιούμορ ένα απόγευμα σαββάτου σε καφέ της βέροιας. Θα υποθέσουμε λοιπόν ένα ζευγάρι νεαρής ηλικίας, στο οποίο η γυναίκα έχει σπουδάσει κάποια γνωστικά αντικείμενα. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι τι θα μπορούσε να πει στο boyfriend την ώρα του σεξ ανάλογα με αυτό που σπούδασε. Για παράδειγμα αν η κοπέλα έχει σπουδάσει φυσική θα μπορούσε να πει πάνω στο ζέσταμα 'έλα μωρό μου στον επιταχυντή σωματιδίων'' εννοώντας το handjob, και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Συμπληρωματικά και αν το σχόλιό σας είναι πολύ καμμένο (κάτι τέτοια θέλω) γράψτε και τι σπούδασε η κοπελα, αν πιστεύετε ότι δε θα βγάλουμε άκρη.

Ολες οι απαντήσεις θα μπουν σε δημοψήφισμα και ο/η κάτοχος της καλύτερης θα κερδίσει 2 ποτά εντελώς δωρεάν στο eightball παρασκευή ή σάββατο.

Περιμένω πως και πως. Αυτό μόνο.