Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

Δεν είσαι

μεγάλη ομάδα όταν δεν μπορείς να ελέγξεις τον κόσμο που μπαίνει μέσα στο γήπεδό σου. ΔΕΝ είσαι μεγάλη ομάδα όταν δεν μπορείς να ελέγξεις ακόμα και αυτούς που μπαίνουν στο γήπεδό σου σωματικά. Βάλαμε ντεμέκ τουρνικέ. Ε και? Η ΠΑΕ έλεγε ότι θα είναι κλειστή η 4α. Από την 4 μπαίναμε κανονικά, με τη διαφορά ότι μπορεί και να μη σου ζητούσαν το εισιτήριο και σίγουρα ΔΕΝ σου έκαναν σωματικό έλεγχο. Τον παραμικρό, ούτε για τα μάτια του κόσμου. Η παρέα πίσω μου άνοιγε κάθε τόσο ρετσίνες, μπύρες με αποκορύφωμα ουίσκι. Αν τους έλεγες πόσο κάνουν 1+1 θα σου έλεγαν τρόλευ, πέφταν συνεχώς πάνω μας και στο τέλος κόντεψαν και να τσακωθούν μεταξύ τους, έλεος. ΔΕΝ είναι μαγκιά να τα περνάς αυτά μέσα. Κάποια στιγμή άνοιξε και η 4α και μπήκαν όλοι με ντου. Δηλαδή ΠΑΛΙ ήμασταν υπεράριθμοι. Αν γίνει κάτι που θα παει όλος αυτός ο κόσμος? Το πιο απλό, πέφτει ένα δακρυγόνο έξω από το γήπεδο. Δε θέλω να φανταστώ. Έως πότε θα συνεχιστεί αυτό και γιατί? Γιατί άτομα από άλλες θύρες μπαίνουν στη 4? Γιατί απλά δε τους διώχνουν από τον έλεγχο εισιτηρίων ακόμα? Αλλά δε γινεται και κανένας έλεγχος της προκοπής.

ΔΕΝ είσαι μεγάλη ομάδα όταν μπαίνουν για την πλάκα τους οι βλάκες μέσα. Με το που τελείωσε το παιχνίδι μπήκαν αρκετοί για να πάρουν φανέλες παιχτών. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΣΙΡΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΟΒΑΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. Οι δε σεκιουριτάδες ούτε καν κουνήθηκαν, μάλλον είναι διακοσμητικές κούκλες. Aλλά και αυτοί εντολές παίρνουνε. Ας αλλάξουν οι εντολές τους ή ας αλλάξουμε σεκιουριτάδες. Θα κουβαλάει κανενα μαχαίρι μαζί του κανένα μαλακισμένο και άντε να ξαναπαίξει μπάλα ο ΠΑΟΚ μετά. Αν δε σκοτώσει κάποιον, γιατί αν σκοτωθεί παίχτης τότε δε ξαναπαίζουμε μπάλα ποτέ. Και θα είμαστε και άξιοι της μοίρας μας.

Φυσικά και το να πέφτουν αντικείμενα είναι ότι χειρότερο. Κάποτε όποιος πετούσε τον έκραζαν, χθες πετούσαν όλοι κατα βούληση. Κάποτε όποιος έμπαινε μέσα τον έκραζε όλο το γήπεδο και τον μάζευαν τα σεκιούριτι, χθες όποιος ήθελε. Δηλαδή τι, θα περιμένουμε κάποιο σοβαρό επεισόδιο για να βάλουμε μυαλό? Αηδία.

Είναι η πρώτη φορά στα 25 χρόνια της ζωής μου που ΘΕΛΩ να φάμε 1 αγωνιστική, άντε 3 μπας και βάλουμε έστω και λίγο μυαλό. Αν συνεχιστεί αυτό και με τις μικρές ομάδες η κατάσταση θα γίνει νοσηρή. Ζαγόρ, το θέμα λύνεται εύκολα, ή τουλάχιστον έτσι πιστεύω. Αντιθετως το στραβό εσύ θα το χρεωθείς.


Και μιας και αναφέρθηκα στον ΠΑΟΚ ας πω και 2 λόγια για τα αγωνιστικά. Παίξαμε απαίσια εώς χάλια. Ο τίτλος ''αφεντικά της πόλης'' μου γυρνάει ανάποδα τα έντερα, τον σιχαίνομαι σαν τις αμαρτίες μου. Είναι για στενόμυαλους οπαδούς μικρομεσαίων ομάδων.

Δον Φερνάντο, ο Ίβιτς είναι ηλίου φαηνότερο ότι δεν τραβάει αυτή την περίοδο. Δεν περνάει το παιχνίδι από τα πόδια του, δεν δίνει κάθετες πάσες στον βόσνιο, μπροστά. Θα είχε ενδιαφέρον μια αλλαγή στο σύστημα με τη θέση του Ίβιτς να την παίρνει ο Αναστασάκος ή ο Αθανασιάδης. Όταν τραυματιστεί ο Ζλάταν με αυτούς θα παίξεις μπροστά αν δε κάνω λάθος. Δοκίμασε και λίγο το 4-4-2, δως τους ευκαιρίες, να δεις τι αξίζουν. Η αλλαγή του ίβιτς με τον μπακαγιόκο είναι για γέλια και για κλάματα. Το ότι είμαστε πρώτοι στην 4 αγωνιστική δε μου λέει τίποτα.

Αυτά.

update

Μου άρεσε ο Δαρλας, δε μπορώ να καταλάβω γιατί οι διατητές φοβούνται να δείξουν κόκκινη κάρτα και 3 ποδοσφαιριστές πρέπει να τιμωρηθούν από τη λίγκα για τα μαρκαρίσματά τους.
Επίσης πιστεύω ακράδαντα ότι ο Μπαλάφας βρήκε την θέση που του ταιριάζει στην ομάδα, μένει μόνο να του βρούμε και άλλη ομάδα.

+πουλιά είμαι σίγουρος ότι με το τελυεταίο θα κράξεις, και λίγο γραφικός

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2008

Στοιχομυθίες τρεις τελίτσες (πάλι)


Επανερχόμενος μετά απο 2 εβδομάδες απουσίας σας παραθέτω τη συνέχεια απο εκείνη τη σελίδα με τα φοβερής έμπνευσης συνθήματα σε τοίχους ανα την Ελλάδα.

Κομμουνιστής είναι αυτός που δεν έχει τίποτα και θέλει να το μοιραστεί με όλο τον κόσμο


Το ποτό είναι αργός θάνατος - Και ποιός βιάζεται ???


Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στην αληθινή αγάπη και το AIDS ??? Το AIDS κρατάει για πάντα


Αυτό το σύνθημα το γράψανε μμπαοκτζήδες στο συλλαλητιριο που είχαν κάνει περσι αν θυμάμαι καλά

Τζάμπα πλήρωσες για την λαμαρίνα - Δεν είχαμε σκοπό να στο σπάσουμε

ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΦΕΤΟΣ ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ - ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ


ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΞΕΙΣ ΠΑΛΙ ΑΠΟΨΕ? Έξω από μπαρ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


Απέναντι από παραλία στον Ωρωπό
"ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ
ΜΠΑΝΙΟ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ"

ΕΛΕΝΙΤΣΑ Σ'ΑΓΑΠΩ...ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ

(από τα καλύτερα)


Aν ο Θεός ήταν Δημοκράτης δεν θα έδινε δέκα εντολές, θα έδινε δέκα προτάσεις προς συζήτηση.


"Αφού ο νόμος της βαρύτητας είναι αδιαμφισβήτητος, ας αμφισβητήσουμε την βαρύτητα των νόμων..."
Στη Στουρνάρη σε τοίχο του Πολυτεχνείου...

Μην αφήσεις αυτό που σε τρώει να χορτάσει

ούτε το μέλλον είναι τώρα αυτό που ήταν κάποτε

Δεν είναι καθόλου έκπληξη που γυρνάς κάθε βράδυ μόνος στο σπίτι (στο ύψος των ματιών πάνω από καθρέφτη σε τουαλέτες Αντρών φυσικά)


"Ο θεός είναι νεκρός" - Νίτσε_ "Ο Νίτσε είναι νεκρός" - Θεός


κι αλλο γιαουρτι στο τζατζικι

αρκει το παριζακι μου να ειναι ματατζης

"Η φωτια δε σβηνει με σπερμα γι αυτο κοψτε τη μαλακια" Στο κεντρο της Αθηνας λιγες μερες μετα την μεγαλη πυρκαγια στην Παρνηθα

"Ψηφο σε κανεναν πουστη! Μπουρδελο τα κανω και μονη μου".


καλυτερα μαλλιας παρα καραβανας

συνταξη στα 18 στρατευση στα 100

8 ωρες στη δουλεια για τον καθε κερατα

αυτοκινητο γαματο-σχεσεις γαμα τα

"Ζητω τα μακαρονια"

Λαοι φονιαδες των Αμερικανων

Σε βρώμικη τουαλέτα πανεπιστημίου:

"ΧΕΣΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ"

Εξω απο φαρμακειο:
"LifeStyle σε χαπια εχετε? Γιατι γεννηθηκα μιζερος και κακομοιριασμενος"

Στο πανεπιστημιο θεσσαλονικης η ταμπελα γραφει "Φιλοσοφικη Σχολη"
και ακριβως απο κατω γραμμενο με σπρεϊ "αλλου οι μαλακιες" !!(εχει σβηστει πλεον)

Σε σκοπια στρατοπεδου στον Εβρο :
"Οταν ημουνα μικρος η μαμα μου, μου ελεγα να πινω ολο μου το γαλα για να μεγαλωσω και να παω φανταρος...Κι εγω ο μαλακας το επινα !!"

Κοντα σε παιδικη χαρα η ταμπελα προειδοποιει :"οδηγοι προσοχη,παιζουν παιδια"
και απο κατω γραμμενο με σπρεϊ :"Παιδια προσοχη,παιζουν οδηγοι"!!

και η αποθέωση με αυτή τη φωτογραφία





Ξεκινάω για μια βόλτα και από εσάς


Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2008

Oι δασκάλες του έρωτα τρεις τελίτσες

Αντιγράφω πάλι απο το αγαπημένο μου men 24 για κάποιες πολύ καλές δασκάλες.

Μπορεί οι σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ μαθητών και καθηγητριών να είναι απαγορευμένες αλλά οι νόμοι είναι για παραβιάζονται...

Ο ήπιος δυναμισμός του ήχου που ξεφεύγει από ένα τακούνι σε μια σχολική αίθουσα γεννά τις πρώτες φαντασιώσεις στους άγαρμπους έφηβους που βρίσκονται στα πρόθυρα του να γίνουν άνδρες. Η καθηγήτρια, αυτή η μεγάλη σεξουαλική χίμαιρα, που δυναστεύει όλες τις σκέψεις και μετά το σχολείο. Οι μαθητές με δειλά βήματα και με το κόκκινο της συστολής να γεμίζει το πρόσωπο τους αφήνουν μια στοργική λέξη να ξεφύγει για να προδώσει τον ανεκπλήρωτο πόθο τους. Συνήθως προσκρούουν σε τείχος άρνησης. Όχι πάντα όμως καθώς όπως θα διαπιστώσετε στις επόμενες γραμμές υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος.

Κέλσι Πέτερσον

Στα υψίπεδα της ρουτίνας από την σχολική επαναλαμβανόμενη ζωή και απογοητευμένη από τις συνεχείς απορρίψεις των ανδρών, η καθηγήτρια Κέλσι Πέτερσον πίστεψε ότι ο 13χρονος μαθητής που της μιλούσε γλυκά και την χάιδευε στοργικά μπορούσε να αποτελέσει το πρώτο κεφάλαιο της νέας της ζωής. Πέρυσι ταξίδεψε μαζί του στο Μεξικό, πριν η τηλεφωνική της συσκευή προδώσει το στίγμα τους. Η σύλληψη της ήταν θέμα ωρών και οι κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκου και απαγωγή της εξασφάλισαν μια…νέα ζωή στην…εξωτική φυλακή της Νεμπράσκα.

Κάρι ΜακΚάντλες

Τα 17χρονα είναι άνδρες εν αναμονή. Ένα βήμα πριν την ενηλικίωση τους υπομένουν την συσσώρευση των ηδονικών χυμών ευχόμενοι μια ώριμη κυρία να τους αποστάξει. Αυτό σκέφτηκε και η Κάρι ΜακΚάντλες το 2006, κατά τη διάρκεια ενός εκπαιδευτικού ταξιδιού, όταν θέλησε να δώσει τα πρώτα εφόδια για την είσοδο ενός 17χρονου μαθητή της στο σεξουαλικό στίβο. Το υπέρ το δέον ενδιαφέρον για τον μαθητή της εκλήφθηκε από την υποκριτική κοινωνία ως αδίκημα και οι καταγγελίες εναντίον της ξανθιάς με τα γαλανά μάτια εξετάζονται ενδελεχώς στα δικαστήρια.

Πάμελα Ρότζερς

Σωρηδόν μηνύματα στο Myspace.com, μια ηλεκτρονική εμμονή στα όρια της παράνοιας ήταν ο αδόκιμος έρωτας της Πάμελα Ρότζερς για έναν 13χρονο μαθητή. Αφότου καταδικάστηκε σε εξάμηνη φυλάκιση επειδή τον έριξε στο κρεβάτι της η Ρότζερς, εμφανώς σαγηνευμένη από τα άγουρα προσόντα του συνέχισε να τον παρενοχλεί με την έξοδο από το κελί της. Χρησιμοποιώντας το Myspace θέλησε να αφήσει όσο το δυνατόν λιγότερα ίχνη αλλά η επικοινωνία και με την αδελφή του την πρόδωσε. Πλέον βρίσκεται στη φυλακή για 7 χρόνια.

Σάρον Λίντον Ράδερφορν

Ιδεοτυπική γυναίκα αράχνη η Σάρον Λιντον Ράδερφορντ. Βουλιμική στο μαθητικό σεξ, η 30χρονη είχε σχέσεις με τέσσερις μαθητές της!! Καταπονημένη από την νανουριστική συζυγική ζωή προσπάθησε να πείσει έναν από τους εραστές της να σκοτώσει τον άνδρα της. Απωθητική σαν τις σκέψεις της, θα μπορούσε να συλληφθεί το 2004 όταν ένα ανώνυμο γράμμα αποκάλυπτε τις πομπές της. Τον Απρίλιο του 2006 ένας από τους μαθητές της παραδέχθηκε ότι έκανε σεξ μαζί της και την καταδίκασε σε μια ζωή χειρότερη από αυτή που διήγαγε.

Σάντρα Γκέισελ

Καστανή με γαλανά μάτια, η Σάντρα Γκέισελ θα μπορούσε να αποπλανήσει την καθηγητική κοινότητα του καθολικού σχολείου που δίδασκε. Προτίμησε τα σφριγηλά νιάτα ενός 16χρονου για να ικανοποιήσει τις ηδονικές της ανάγκες, χωρίς κανείς να αντιληφθεί τίποτα. Η περιπέτεια της άρχισε όταν βρέθηκε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου με έναν 17χρονο μαθητή. Σύμφωνα με τους νόμους που ισχύουν στο Άλμπανι η συνεύρεση δεν ήταν παράνομη αλλά η Γκέισελ απολύθηκε. Τα προβλήματα άρχισαν όταν η οικογένεια του 16χρονου κατήγγειλε ότι είχε ερωτικές σχέσεις με το παιδί τους. Αυτή τη στιγμή η Γκέισελ είναι ελεύθερη με εγγύηση. Όσοι 16χρονοι σπεύσατε στο Άλμπανι…

Τζέιμι Γουάλας

Goth εμφάνιση. Κατάλευκη σαν νύμφη του Δράκουλα η Τζέιμι Γουάλας ήταν ιδιαίτερα φιλική με μια μαθήτρια της. Μετά από ελάχιστες ασκήσεις…πάλης η Γουάλας άρχισε να διδάσκει στη νεαρά τα προτερήματα της καλής χρήσης της…γλώσσας. Όχι της αμερικανικής φυσικά. Η μαθήτρια κατήγγειλε πως μεταξύ 2003 και 2004 οι δύο τους έκαναν 50 φορές στοματικό σεξ. Η καθηγήτρια από την Τάμπα παραδέχτηκε ότι είχε μια σχέση μητέρας- κόρης με τη μαθήτρια της αλλά αρνήθηκε κάθε σεξουαλική επαφή γεννώντας αμφιβολία στους δικαστές…

Σέλι Λόουερι

Οπαδός της ομαδικής μάθησης, η Σέλι Λόουερι θέλησε να συσφίξει τις σχέσεις της με τους μαθητές της. Στην βαμπιρική κοινωνία του Τέξας η δυνατή μουσική που ξέφευγε από το διαμέρισμα της 28χρονης καθηγήτριας έμοιαζε με θανάσιμο αμάρτημα. Οι αστυνομικοί που πήγαν να εξετάσουν την καταγγελία για διατάραξη κοινής ησυχίας δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν από τον πολύ καπνό ενώ η μυρωδιά της μπύρας ήταν αποπνικτική. Τα ουρλιαχτά από την ταινία πορνό που έπαιζε στο DVD και οι 8 έφηβοι(αγόρια και κορίτσια)που βρίσκονταν εκεί καταριούνταν τους γείτονες που τους διέκοψαν πάνω στη στιγμή…

Τάνια Χάντεν

Στο ναό της ηδονής και του τζόγου, το Λας Βέγκας, η 33χρονη Τάνια Χάντεν προσπαθούσε να ξεπεράσει το τέλος του 9χρονου γάμου της. Με έναν απλό καθημερινό τρόπο. Κάνοντας έξι φορές σεξ με έναν 15χρονο. Η Χάντεν που είχε αναπτύξει ζωηρό ενδιαφέρον για την μουσική πανκ, όπως και ο πιτσιρικάς παραδέχθηκε τα πάντα. Καταδικάστηκε σε διετή φυλάκιση.

Μπεθ Φρίντμαν

Ψυχωτική με τον μαθητή της Ντόνι Βέιντεν ήταν η καθηγήτρια στη Φλόριδα Μπεθ Φρίντμαν. Άρχισαν τη σεξουαλική τους σχέση ενώ ακόμη ο Βέιντεν ήταν 15 ετών και πέρασαν όλα τα στάδια της απόλυτης ελευθεριότητας. Ναρκωτικά, αλκοόλ, σεξ, χρήματα, δώρα, καλούς βαθμούς ακόμη και ένα αυτοκίνητο για να της παρέχει αυτό που έκανε καλύτερα. Σεξ. Καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση

Μαρί Κέι Λετουρνό

Μια ιστορία παθιασμένου έρωτα που κατέληξε σε γάμο το 2005. Η Μαρί Κέι Λατουρνό γνώρισε την μαθήτρια της, Βίλι Φουαλάου όταν ήταν ακόμη 12. Η σχέση άρχισε 4 χρόνια αργότερα και διεκόπη βάναυσα όταν η Λετουρνό καταδικάστηκε σε 7ετή φυλάκιση. Όταν εξέτισε την ποινή της, οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά αλλά τότε εκδόθηκε προσωρινή διαταγή η οποία άρθηκε το 2005. Τότε οι δυο γυναίκες εισήλθαν εις γάμου κοινωνία…

Τα σχόλια δικά σας. Εγώ ψηφίζω Σέλι Λόουερι. Είναι αυτό που λέμε group therapy. Δεν κάνω απολύτως καμία αντιπαραβολή με της δικές μας.

Άσχετο. Όποτε πήγαινα στο γήπεδο για έναν αγώνα που περίμενα πολύ συνήθως φεύγω πικραμένος. Για να δούμε αύριο τι θα γίνει.

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

2 και να καίνε

Τις τελευταίες μέρες ανέβηκαν 2 φανταστηκά βιντεάκια στο you tube.

Δυστυχώς το ulead video studio στο ένα μου πιξέλιαζε έντονα τις εικόνες στο ένα ενώ στο άλλο το avs4u επειδή το έχω σε trial μου έβγαζε υποχρεωτικά το λογότυπο τις εταιρείας. Κρίμα τρεις τελίτσες. Αι σιχτίρ δηλαδή. Τα εν λόγο βίντεα είναι αυτό και αυτό.

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2008

Prisoner


Πολλά χρόνια τώρα διαβάζω εφημερίδες, περιοδικά και βιβλία. Με το ίντερνετ ασχολούμαι τακτικά σχεδόν μια 4ετία τώρα. Kατά καιρούς διάβαζα διάφορες στήλες και αρθρογράφους. Θα ξεχωρίσω όμως 2. Το ''Έργα και Ημέραι'', το οποίο ήταν στο περιοδικό RAM, το οποίο περίμενα πως και πως να το φέρει ο συγκάτοικος μου σπίτι. Αυτός που με τρέλανε όμως ήταν ο prisoner. Και σήμερα θα σας μιλήσω γι αυτόν. Έγραφε στο contra.gr. Άρθρα γροθιά στο στομάχι, με διεισδυτική ματιά, κοινωνικά προβληματισμένος, πολιτικά υποψιασμένος. Σε έκανε να σκεφτείς ανάποδα, ολοκληρωτικά. Μάθαινες αλήθειες και γεγονότα που τα μμε τα έθαβαν κυριολεκτικά. Και στο τέλος κάθε άρθρου του και απο μία σοφία. Σοφίες βγαλμένες από τη ζωή. Τον διάβαζε κανείς απο εσάς? Έχει κανείς σας ιδέα που μπορεί να γράφει τώρα? Κάποια από τα κείμενά του υπάρχουν εδώ. Είναι τα τελευταία 6. Έχω όμως όλες τις σοφίες του, με τις οποίες έκλεινε τα άρθρα του και θα σας τις τρατάρω συχνά πυκνά.
Αν ξέρει κάποιος που γράφει αυτός ο τύπος ας μου πει.

'Ήθελα να γκρινιάξω λίγο για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την απόφασή της να μην ισχύουν τα διαρκείας για το φιλικό της κυριακής, αλλά λίγο ο λόγος, τον οποίον όμως δεν κοινοποίησαν, λίγο η ανακοίνωση ότι από την Κυριακη θα μπορούμε να πάρουμε επιτέλους τα καρτελάκια αναχαίτισαν την τάση που είχα, με αποτέλεσμα στο τέλος να σκέφτομαι να πάω.
Ίδωμεν.

Περίεργο το πρώτο επεισόδιο του prison break. Καλάθα κάνουν οι παραγωγοί του να το τελειώσουν φέτος γιατί σα να κάνει κοιλιά.
Αυτά, σύντομα θα κάνω την καθιερωμένη βόλτα απο τα ιστολόγιά σας.