Δευτέρα 28 Ιουλίου 2008

100



Πολύ καιρό τώρα σκεφτόμουνα τι τραγούδι να βάλω σε αυτή την ανάρτηση. Κυριακή βράδυ γυρνώντας από Χαλκιδική, το ραδιόφωνο έπαιξε το the show must go on. Σα να μου έλεγε ''αυτό να βάλεις''. Το σόου λοιπόν θα συνεχιστεί. Όταν ξεκίνησα δε μου φαινόταν δύσκολο να φτάσω τις 100 αναρτήσεις και να που έγινε σχεδόν 13 μήνες μετά. Πραγματικά δύσκολος στόχος είναι οι 1000. Κάποτε έβγαζα μια ανάρτηση ανά 3 μέρες, τώρα πάνε αυτές οι χρυσές εποχές. Μια τη βδομάδα περίπου. Βέβαια τώρα έχω και μια δουλειά που μου αρέσει, κάτι που δεν είχα για πολλούς μήνες. Συμπαθείς έτερος μπλόγγερ μου έδωσε μια ιδέα για την εκατοστή ανάρτηση. Να προσφέρω ως δώρο στον πρώτο σχολιαστή 2 νύχτες μαζί μου, ανεξαρτήτως του φύλου του. +πουλιά ως εμπνευστής της ιδέας εσύ κερδίζεις 2 έτσι και αλλιώς, η πρώτη στο φιλικό με την Udinese. Και μην αφήσεις πρώτος για να τις κάνεις 4. Οι υπόλοιποι αφήστε ελεύθερα, δεν απειλήστε.

Πλέον το blogging έγινε κάτι που μου αρέσει και δεν σκοπεύω να το αφήσω. Σε αυτό συνέβαλες και εσύ με το σχόλιό σου, πιστεύω ότι όλοι λίγο πολύ από τα σχόλια αντλούμε δύναμη.

Έχω ακόμα έμπνευση για πολλά πράγματα. Χρόνο δεν έχω. Σύντομα θα περάσω από όλους σας να σας διαβάσω.

Οι δύο φωτογραφίες είναι από το ιστολόγιο της μαρίας της άσκημης από μια παλιά της ανάρτηση.

Λατρεύω να βλέπω πανοραμικά πλάνα από συναυλίες τέτοιων συγκροτημάτων. Κόσμος ως εκεί που τελειώνει ο ορίζοντας. Σε αυτό το λινκ το ίδιο τραγούδι αλλά με άλλο κλιπ στο οποίο εξιστορεί τη ζωή του Μέρκιουρι. Το τραγούδι είναι έπαινος στην ανθρώπινη θέληση για ζωή (ότι λιγότερο μπορούσα να γράψω).

Κυριακή 20 Ιουλίου 2008

Zoo

To αττικό ζωολογικό πάρκο είναι απλά κορυφαίο. Aυτό ασφαλώς και το ξέρετε όσοι έχετε πάει. Είναι λίγο πρόβλημα το πως θα φύγεις αλλά nevermind Που λένε και οι φίλοι μου οι ιθπανοι.

Tι είδαμε :

2 από τα 35 παγκοσμίως λευκά λιοντάρια


άπειρα πουλιά






κάτι γατάκια που τα λένε τσιτάχ...



καταφέραμε να τσατίσουμε κροκόδειλο



και φάγαμε άπειρο κόλλημα με τους ιαγκουάρους...



εδώ σε τρυφερό ενσταντέ (με τον ήλιο κόντρα, αλλά τι να κάνεις)


και εδώ όταν πίστεψε ότι μπορεί να με φάει (που ρε γατάκι, κάνε νιάου)


ακούσαμε τίγρη να κλαίει, άμα θες πες της όχι, μάλλον της είχαν πάρει το ταίρι.



φυσικά δε θα μπορούσε να λείψει ένα ζώο που να θυμίζει ΠΑΟΚ




και φυσικά το πάρκο δεν τελειώνει σε αυτα που ανεβάζω εγώ, έχει πολλά περισσότερα. Κάναμε χειρότερα και απο μικρά παιδιά.


Η επόμενη ανάρτηση είναι η εκατοστή, +πουλια μάλλον θα εφαρμόσω την ιδέα σου.

Τις επομενες 3 μέρες θα κάνω 15ώρα στη δουλειά, θα χαθώ για λίγο.

Σάββατο 12 Ιουλίου 2008

Rockwave Festival 2008

Πρέπει να ξεκινήσω από κάπου τώρα,αλλά δεν είναι και εύκολο προγραμματισμός άρχισε όταν ο φίλος μου ο Νίκος έριξε την ιδέα. Τα άλλα ήταν σα να μπήκαν στον αυτόματο πιλότο με μόνο πρόβλημα την άδεια μου, αλλά τελικά την πήρα.

Μπορώ να ξεκινήσω και αλλιώς αυτήν την ανάρτηση εξηγώντας τι ακριβώς είναι το rockwave festival. Είναι μια γιορτή μουσικής για τη νεολαία, μια συγκέντρωση ανθρώπων που βλέπουν με άλλο μάτι τη μουσική. Στην τελική το rockwave είναι ότι ακριβώς συμβολίζει η ροκ μουσική για τον καθένα μας. Ένα κατακάθι που μαζεύει πρεζόνια και αλήτες για κάποιους, ένας άλλος τρόπος ζωής για εμάς τους φανατικούς αυτού του είδους μουσικής, που την έχουμε σαν θρησκεία μέσα μας, ένα ωραίο 3ήμερο για κάποιους άλλους.

Είναι η πρώτη φορά που πάμε και πήγαμε την 3η και τελευταία μέρα. Ο χώρος στο TerraVibe στον κόμβο της Μαλακάσας είναι πνιγμένος στο πράσινο. Το τρένο σε αφήνει σχετικά μακριά, αλλά λίγο η διαδρομή λίγο η κοσμοσυρροή δεν το καταλαβαίνεις. Η οργάνωση πολύ καλή με μόνο πρόβλημα το πως θα φύγεις από εκεί αν δεν έχεις δικό σου όχημα. Βέβαια έβαλαν λεωφορεία αλλά όπως μας είπε και μια κοπέλα το 2005 τα λεωφορεία απλά δεν ήρθαν να τους πάρουν ενώ είχαν πληρώσει εισιτήριο. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που πιστεύω ότι θα λυθεί. Ανυπομονούμε για το επόμενο και λέμε να πάμε και τις 3 μέρες. Είχε και bunje jumping, την επόμενη φορά θα το σκεφτώ πιο ζεστά, ειδικά αν βρω συμπαράσταση.

Από την σκοπιά της μουσικής τώρα.


Όπως βλέπεις και στη φωτογραφία : από τους schooligans προλάβαμε να δούμε μόνο ένα γκρουπ, το οποίο ήταν αξιόλογο. Οι λόκο μόντο γίνανε γνωστοί για λάθος λόγο, έχουν πολύ πιο ουσιαστικά τραγούδια για τα παιδιά που δεν τα βρήκαν έτοιμα, όπως λένε και οι ίδιοι.

Patti Smith : τεράστιο κεφάλαιο στη παγκόσμια μουσική σκηνή. Τι κι αν οι φίλες της είναι ήδη γιαγιάδες. Μεγάλη γυναίκα ηλικιακά και φυσιογνωμικά. Υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων που όταν θα πεθάνουν μαζί τους θα πεθάνει και το ροκ έτσι όπως το ξέρουμε. Αυτή είναι σίγουρα μέσα σε αυτούς. Απίστευτη διασκευή στο smell like teen spirit των nirvana, δες το και στο you tube. ήθελα να ακούσω και το gimmie shetler των rolling stones, αλλά δε μου έκανε τη χάρη. Δε πειράζει.

Manu Chao : άπαιχτος έπαιξε ένα 2ωρο, πολύ ωραία μουσική, πολύ καλοκαιρινός ρυθμός, έχει το χάρισμα να ενθουσιάζει τον κόσμο, φοβερή σκηνική παρουσία, έδωσε ρεσιτάλ με λίγα λόγια. Αν έχω ευκαιρία θα τον ξαναδώ σίγουρα.

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό :



πηγαίνοντας..


πνιγμένη στο πράσινο, όχι αστεία



ίσως του χρόνου...


φτάνοντας


ο manu chao επι σκηνής



σχεδόν 35000


απίστευτη σκόνη στις μπροστά σειρές



μία από τις ωραιότερες φωτογραφίες που έβγαλα ποτέ. Ότι πρέπει για φόντο.

Το εισιτήριο το κόλλησα στη ντουλάπα, κάτω από αυτό των URIAH HEEP, της 25ης Ιανουαρίου στο PRINCIPAL, άλλη μία βραδιά που θα έχω να θυμάμαι...

Ότι βιντεάκι θα σηκώσω στο you tube θα σας δώσω και το url. Στην επόμενη ανάρτηση θα γράψω για τη βόλτα στο ΟΑΚΑ και στο αττικό ζωολογικό πάρκο.

Περνάω να σας διαβάσω τώρα.

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2008

Το νόημα της ζωής...

Όπως έλεγε κάποτε μια γυναίκα, ''το νόημα της ζωής είναι κάτω από τα σεντόνια''. Εντάξει, τα πάντε είναι θέμα προτεραιότητων, αλλά επάρχει σπουδαιότερη απόλαυση? Ίσως μόνο το φαί, γιατί νηστικό αρκούδι δε χορεύει. Βρήκα λοιπόν 7 συμβουλές για καλύτερο σεξ από το men24 και σας τις προσφέρω. Δεν προτείνονται για μοναχικούς εραστές.


Το ΜΕΝ 24 με επτά συμβουλές για να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή και να της χαρίσετε πολλές νύχτες με πολλαπλή... ευχαρίστηση. Όλοι μας θέλουμε να γίνουμε όσο το δυνατόν καλύτεροι στο σεξ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να περάσουμε χρόνια προσπαθώντας και να αποκτήσουμε αμέτρητες εμπειρίες για να το καταφέρουμε. Στην πραγματικότητα, αρκούν μόνο κάποια πράγματα για να βελτιώσουμε τις επιδόσεις μας και να εκτοξεύσουμε τη σεξουαλική μας ζωή στα ύψη. Δεν είναι δύσκολα, δεν είναι χρονοβόρα, το μόνο που χρειάζεται είναι φαντασία και.. όρεξη!

1. Δέστε της τα μάτια
Η σεξουαλική απόλαυση έχει πολλά «πρόσωπα» και ένα από αυτά βρίσκεται στον ίδιο μας τον εγκέφαλο. Όταν κάποια από τις αισθήσεις μας μειώνεται τότε ο εγκέφαλος δίνει σήμα στις υπόλοιπες να αναπληρώσουν το «κενό». Αν της δέσετε τα μάτια στερώντας της την όραση και την επίγνωση του τι μπορεί να κάνετε ανά πάσα στιγμή, τότε αυξάνεται η επιθυμία της για σεξουαλικά παιχνίδια. Ο αισθησιασμός παίρνει τον πρώτο ρόλο, κάθε φορά που την αγγίζετε εκείνη ανατριχιάζει και η προσμονή της επόμενης κίνησής σας χτυπάει κόκκινο στη λίμπιντο της.

2. Δώστε οδηγίες ο ένας στον άλλον
Μετά από ένα χρονικό διάστημα νομίζουμε ότι ξέρουμε πώς να ευχαριστήσουμε τον/την σύντροφό μας, γνωρίζοντας όλες τις προτιμήσεις και τα «θέλω» του. Στην πραγματικότητα, όμως, πάντα θα υπάρχει κάτι που δεν θα έχει δοκιμαστεί και πάντα κάτι μπορεί να γίνει διαφορετικά και καλύτερα. Ήρθε η ώρα να ξανακαθίσουμε στην καρέκλα του μαθητή αλλά και του… καθηγητή. Μια συζήτηση που θα αφορά τις φαντασιώσεις και των δύο θα σας βγάλει από τις άδικες σπαζοκεφαλιές. Αν δηλώσετε τα πράγματα που θέλετε να δοκιμάσετε θα δώσετε μια νέα ώθηση στην ερωτική σας ζωή.

3. Η δύναμη του μασάζ
Ένας μύθος δεν είναι ποτέ τυχαίος. Με το αισθησιακό μασάζ στις κατάλληλες περιοχές, το σώμα ερεθίζεται πιο γρήγορα από ότι συνήθως και ο οργασμός της είναι εντονότερος. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι η λεπτή γραμμή ανάμεσα στο αισθησιακό και το «κλασικό» μασάζ: η αφή πρέπει να είναι απαλή και οι κινήσεις αργές αν δεν θέλετε να φωνάζει από… πόνο! Και φυσικά, κάθε ερωτικό μασάζ οφείλει να καταλήγει σε «ακατάλληλες» περιοχές…

4. Role playing
Χρόνια τώρα το... υποκριτικό ταλέντο θεωρείται ως κορυφαίο διεγερτικό της σεξουαλικής μας ζωής. Κατά πρώτον, έχεις το ελεύθερο να επιδοθείς σε πράγματα που ο εαυτός σου δεν θα τολμούσε, καθώς υιοθετείς τη συμπεριφορά κάποιου άλλου. Μην το σνομπάρετε... Είναι ένας ευχάριστος και πρωτότυπος τρόπος να αλλάξετε τις συνήθειες σας στο σεξ και να ανακαλύψετε άλλες πτυχές του σεξουαλικού σας εαυτού.

5. Παίξτε ένα ερωτικό παιχνίδι
Θεωρείστε το σαν μια παραλλαγή στα προκαταρκτικά που αποφεύγετε όσο συχνά μπορείτε. Μοιράστε τα χαρτιά και παίξτε μια παρτίδα strip πόκερ. Όταν φτάσετε να παίζετε ολόγυμνοι, συνεχίστε, αλλάζοντας τους κανόνες του παιχνιδιού κάνοντας ερωτικές χάρες ο ένας στον άλλον ή ότι άλλο σκεφτείτε. Σχεδόν όλα τα κλασικά παιχνίδια μπορούν να αποκτήσουν σεξουαλικότητα και ποτέ μα ποτέ δε χάνει κάποιος. Ακόμα και ο χαμένος ανακηρύσσεται νικητής…

6. Μίλα της βρώμικα
Είναι το μοναδικό ερωτικό τρικ που έχει κάτι που δεν υπάρχει σε όλα τα άλλα: λόγια. Ο εγκέφαλος μας διεγείρεται μόνο στο άκουσμα του ονόματός μας, οπότε δεν θέλει και πολλή φαντασία για να σκεφτεί κάποιος τις θετικές επιδράσεις του dirty talking στο κρεβάτι. Προσοχή όμως! Το «βρώμικο» δεν είναι το ίδιο με το «τραβηγμένο», δηλαδή μην το παρακάνετε λέγοντας κυριολεκτικά ότι σας κατέβει στο μυαλό. Το βρισίδι δεν είναι μέσα στις φράσεις που ενδείκνυνται σε τέτοιες καταστάσεις καθώς και τα... περίεργα παρατσούκλια των σημείων του σώματος. Δεν θέλετε ούτε να βάλει τα γέλια, ούτε να σηκωθεί να φύγει. Τα πάντα πρέπει να γίνονται με μέτρο και αισθησιασμό.

7. Φύγετε από το κρεβάτι
Όταν υπάρχουν αμέτρητα μέρη σε αυτόν τον κόσμο για να κάνει κάποιος σεξ, γιατί εσείς πρέπει να είστε κολλημένοι με το κρεβάτι; Δοκιμάστε ένα άλλο δωμάτιο του σπιτιού ή αν είστε πιο ριψοκίνδυνοι, επιλέξτε ένα μέρος όπου θεωρητικά κάποιος θα μπορούσε να σας δει. Ναι, είναι αλήθεια ότι αυτός ο φόβος διεγείρει τις αισθήσεις και κάνει το σεξ συναρπαστικό. Μόνο προσέξτε μην σας πιάσουν επ’ αυτοφώρω…

Φυσικά ισχύει το ''η φαντασία στην εξουσία''

Οι απαραίτητες για το ποστ φωτογραφίες με τα προαναφερθέντα σεντόνια






τι μυθικό site...