Πέμπτη 24 Απριλίου 2008

Τέλος καλό όλα καλά.

Χθες έπρεπε να σώσουμε το μπάσκετ μας και το κάναμε. Από σπόντα βέβαια αλλά λίγη σημασία έχει. Το άθλημα που μας χάρισε τόσες και τόσες χαρές, μεταξύ αυτών και 2 ευρωπαικά κύπελα, το παρατήσαμε χρόνια τώρα λογώ και των κακοδιοικήσεων. Έφτασε στο χείλος της καταστροφής αλλά δεν έπεσε. Τώρα το δύσκολο είναι να φτιαχτεί μια ομάδα καινούργια με σωστές βάσεις, να μην έχουμε πάλι τα ίδια του χρόνου. Τουλάχιστον να μην κινδυνεύουμε πάλι.
Ο κόσμος πρέπει να τη στηρίξει από την αρχή την ομάδα, στο ποδόσφαιρο δηλαδή γιατί γεμίζαμε το γήπεδο? Παίζαμε μπαλάρα και δε το κατάλαβα? Αν το παλατάκι γεμίζει όσο η Τούμπα σε κάθε ματς τότε η ομάδα θα γράψει άλλη τροχιά. Η συμπαράσταση πάντως ήταν το λιγότερο εκπληκτική. Ιδού ένα βιντεάκι, την ώρα που μάθαμε ότι έληξε ο αγώνας της Α.Ε.Κ. Τα γνωστά δαριλίκια του μπλόγγερ με απέτρεψαν από το να ανεβάσω το επίμαχο βίντεο, υπόσχομαι να το κάνω όμως κάποια στιγμη στο άμμεσο μέλλον.




Κόλαση μέσα στο γήπεδο, λαοθάλασσα έξω από αυτό και το κλασσικό αυγουστιλίκη. Στατιστικά το μπάσκετ πολλές γυναίκες.


O blogger μπορεί να κάνει νερά αλλά όχι και το you tube. Eδώ λοιπόν σου δίνω το λινκ.



ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.






Παρασκευή 18 Απριλίου 2008

let the music play

Θα βάλω ένα ωραίο τραγουδάκι, που με θυμήζει λίγο από Καβάλα. Φαντάσου τώρα, βραδάκι, μάιος μήνας τέλεια θερμοκρασία, οι δείκτες σημαδεύουν την πρώτη πρωινή (01:00), κάθεσαι στο μπαλκόνι. Ακούς έναν γνώριμο ήχο τακουνιού, γέρνεις από το μπαλκόνι του 4ου που είσαι κοιτάς και βλέπεις μια αιθέρια ύπαρξη να κατηφορίζει τον δρόμο σου. Ως άντρας που σέβεται τον εαυτό του, εστιάζεις κατευθείαν στο αβυσαλέο ντεκολτέ της, το οποίο αδυνατεί να καλύψει το πλούσιο στήθος της. Γυρνάς, κοιτάς τον συγκάτοικό σου, γελάτε και οι 2, σχολιάζετε και κατεβάζετε λίιιιγο ακόμα αλκοόλ. Και πίσω, το ραδιο να παίζει archive, again.

Δυστυχώς ο τρισκατάρατος blogger δε με αφήνει να το ανεβάσω, γι'αυτό πάρτο εδώ σε λινκ.

Aγαπητή Ούρσουλα, το χειρότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης τελειώσε πρώτο και μάντεψε, δεν έβγαλε πρωταθλητή. Είμαστε για γελια.


Αυτή η φωτογραφία είναι από τον οίκο αντοχής. Πόση, μα πόση αλήθεια λέει, πόσες λέξεις αντιστοιχούν?


Κυριακή 13 Απριλίου 2008

Στο τέλος μένουν μόνο οι εντυπώσεις


Eλεγα μόλις στο προηγούμενο ποστ ότι προβλέπω περίπατο της ΑΕΚ. Δικαιώθηκα αν και δεν το περίμενα με τόση άνεση. Μόνο ο καιρός μας τα χάλασε.


εδώ βλέπουμε διάφορα σαρακοστιανά εδέσματα....

Ίσως το πιο ενδιαφέρον σημείο της ημέρας. Τώρα σημασία έχει η επόμενη μέρα. Eχω μια αιρετική άποψη. Να μείνει ο Σάντος μέχρι και το τελος της επόμενης σεζόν και αν δεν υπάρχει βελτίωσει να φύγει. Τόσα χρόνια ο ΠΑΟΚ έπασχε από λάθος νοοτροπία σε αυτό το καίριο σημείο.Ας του δώσουμε τη δεύτερη ευκαιρία. Ας περιμένει άλλη μια σεζόν ο Άγγελος, ξέρω ότι ο περισσότεροι αυτόν σκέφτεστε. Ο ΊΛιεφ γιατί φεύγει? Ο Σάλμον τόσο καλύτερος είναι? Που σαι ρε Μίετσελ... Η ομάδα χρειάζεται ριζικές αλλαγές στο ρόστερ. Το μόνο ενδιαφέρον τώρα είναι να σωθεί το μπάσκετ, άλλη κατάντια αυτή. Ομάδα που μεσουρανούσε πριν 10 χρόνια τώρα παραπαίει, έρμεω των διοικήσεων τόσα χρόνια. Μακάρι να μπορούσα να πάω και εγώ. Εκεί κι αν δε χρειάζονται αλλαγές. Ας είναι καμίνι το γήπεδο την τετάρτη και μετά βλέπουμε, άλλη επιλογή δεν έχουμε. Στο θέμα του προπονητή μερικοί μπορεί να έχουν διαφορετική άποψη, αλλά όλες δεκτές είναι.

Άσχετο, διάβαζα κάπου πριν λίγες μέρες ότι μια έρευνα επιστημώνων κατέληξε στο συμπέρασμα ότι μετά από αγώνα ποδοσφαίρου 5χ5 αν νοιώθεις πιασμένος όταν γυρίσεις σπίτι επιβάλλεται η κοπέλα σου να σου κάνει μασάζ με τα χέρια της, χωρίς τον φόβο ότι θα σου κατατρέψει μυηκές ίνες. Αντιθέτος μπορεί να σου προκαλέσει στύση και αν δεν τα έχεις δώσει όλα στη μπάλα τότε θα δώσεις και σε αυτήν λίγη χαρά.

Τρίτη 8 Απριλίου 2008

Την είδα μέντιουμ

Την Κυριακή μπορώ να προβλέψω 2 πράγματα. Θα πάμε με χαρά και ηλιόλουστη (το δεύετερο λάμδα με π) μέρα από τα σπίτια μας μέχρι τον Γιάννη, που εκεί θα γουστάρουμε κανονικά. Η άλλη πρόβλεψη είναι ότι η ΑΕΚ θα κάνει υγυεινό περίπατο. Αν και θα μπορούσαμε να τους το δώσουμε αλλά μπορούν και μόνοι τους. H σεζόν έχει τελιώσει εδώ και καιρό για τον ΠΑΟΚ. Πολλοί από τους παίχτες την Κυριακή θα σκέφτοντε ξενοδοχεία σε Αιγαίο και Ιόνιο. Είδωμεν. Παρασκευή βράδυ σε σπίτι επί της Λαμπράκη 3 νέοι καταναλώνωντας τσίπουρα και σουβλάκια μεταξύ άλλων πολλών θεμάτων ασχολήθηκαν και λίγο με τον ΠΑΟΚ. Ειπώθηκε κάτι πολύ σωστό. Το 2000 ο Γεωργιάδης ήταν ότι καλύτερο είχε ο ΠΑΟΚ από τα δεξιά. Το 2008 ο Γερωργιάδηε είναι ότι καλύτερο έχει ο ΠΑΟΚ από δεξιά. Ουδέν σχόλιο. Πάντως την ψηφιακή θα την πάρω, μετά από καιρό.

Ο μπασκετικός ΠΑΟΚ πνέει τα λοίσθια. Μηδέν προγραμματισμός, ήστατες προσπάθειες να μην πέσει η ομάδα φέτος αλλά αν πάει έτσι θα πέσει την επόμενη σεζόν. Υπάρχει προοπτική η θα πάμε σούμπιτοι στον πάτο?

Μαλάκες υπάρχουν παντού, οι μπάτσοι δε θα μπορούσαν να είναι εξαίρεση. Κοίτα εδώ πως συμπεριφέρετε ένας σε άστεγο, ντροπή και αίσχος, από τον οίκο αντοχής.

Κάποτε είχα διαβάσει σε μια έρευνα ότι το 85 % των γυναικών όταν βγαίνουν από το μπάνιο πλένουν τα χέρια τους. Το αντίστοιχο ποσοστό των αντρών είναι μόνο 55 %. Αν όλες οι τουαλέτες ήταν έτσι τότε θα υπερτερούσαμε. Καλά είμαστε άθλιοι, να φανταστείς (εσύ γυναίκα αναγνώστρια που βγαίνεις ραντεβού με κάποιο αγόρι) ότι μετά μπορεί κάλλιστα να τσιμπίσει και ξηρούς καρπούς.


Kάποτε ανέβαζα 3 ποστ την εβδομάδα, τώρα έπεσα στο ένα.Έχω στερέψει λίγο. Αλλά keep blogging. Μετά το blog δεν έχει στοπ.


Update : Ας βρεθεί μια σωστή ομάδα στην ευρώπη να πετάξει έξω τα λοιμά της λίβερπουλ. Θα νομίζουν ότι έχουν και ομάδα ενώ στο νησί είναι του ύψους και του βάθους. Το σημερινό είναι η απόδειξη ότι στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Και παίζει τόσο ελκυστικό ποδόσφαιρο αυτή η άρσεναλ.

Τετάρτη 2 Απριλίου 2008

Σα το μετρό ΔΕΝ έχει...

Ξέρω, έχω καιρό να λαλήσω. Kατά συνέπεια έχω και πολλά να πω. Θα ξεκινήσω με ένα e-mail που μου ήρθε από τη γωγώ, το οποίο λέει πολλές αλήθειες για τον κόσμο μας και λέει τα παρακάτω :
''Σήμερα τα κτήρια μας ψηλώνουν και οι δρόμοι μας φαραίνουν αλλά τα ανθρώπινα αναστήματα κονταίνουν και τα μυαλά στενεύουν, οι δαπάνες μας αυξάνουν αλλά η απόλαυσή μας λιγοστεύει, έχουμε περισσότερες επιλογές και λιγότερο χρόνο, οι γνώσεις μας πολλαπλασιάστηκαν, η ευθυκρισία μας συρρικνώθηκε, τα φάρμακα αυξήθηκαν, το ίδιο και οι αρρώστιες. Αυξήσαμε την περιουσία μας αλλά μειώσαμε τις ανθρώπινες και τις ηθικές αξίες, φλυαρούμε αδιάκοπα, αγαπούμε με το σταγονόμετρο, μεισούμε και καταφρονούμε αλόγιστα. Πήγαμε στο φεγγάρι και γυρίσαμε αλλά μας πέφτει κόπος να πεταχτούμε απέναντι και να επισκεφτούμε τον γείτονά μας. Κατακτήσαμε το αχανές διάστημα αλλά αφήσαμε ανεξερεύνητο τον εσωτερικό μας κόσμο. Αυξήθηκαν οι καταθέσεις μας αλλά λιγόστεψε το περίσσευμα ψυχής. Κερδίσαμε περισσότερη ελευθερία αλλά λατρέψαμε την ασυδοσία. Έχουμε περισσότερα τρόφιμα αλλά χειρότερη διατροφή και περισσότερους πεινασμένους. Σήμερα μια οικογένεια χρειάζεται 2 μισθούς αλλά πολλές δυσκολεύονται να έχουν έστω και έναν. Φτιαξαμε περισσότερα και ωραίοτερα σπίτια αυξήθηκαν όμως και τα διαλυμένα σπίτια.

Η ζωή δεν είναι μόνο για να επιβιώνουμε. Είναι και για να τη βιώνουμε σαν μια αλυσίδα από
όμορφες στιγμές.''


Πετάχτηκα για μια βόλτα στην αθήνα αυτές τις μέρες, νταξ ωραία πόλη όσο πρόλαβα να τη δω, σα το μετρό ΔΕΝ έχει. Αλλά ρε παιδιά τι άγχος είναι αυτό, τρέχανε στις κυλιόμενες σκάλες, να προλάβουνε το συρμό. Μα σε 3 λεπτά θα έρθει ο επόμενος, τι να πω. Δε πρόλαβα να δω και το οακα, την επόμενη φορά. Ας μη σχολιάσω το πως οδηγήτε, που αν δεν ξεκινήσεις το πολύ 1 νανοσεκόντ (1ns) από τη στιγμή που θα ανάψει πράσινο ακούς του κόσμου τις κόρνες, ούτε στο γήπεδο έτσι.

Τώρα σχετικά με τον ΠΑΟΚ το παιχνίδι δε το είδα, δεν έχασα απ ότι κατάλαβα. Διαβάζω στο ίντερνετ για 6 συμβόλαια που δε θα ανανεωθούν. Είναι των παντελή, γ.χ., ίλιεφ, χαραλάμπους, γκονζάλεζ, τοχούρογλου.
Ο Χαραλάμπυς και ο Γκονζάλεζ να πάνε στην εχή του θεού τα παλικάρια. Καλοί, φιλότιμοι αλλά έπιασαν το μάξιμουμ της απόδοσής τους και είναι το πολύ μέτριοι. Ο Γ.Χ. και ο Παντελής είναι πολύ χρήσιμες ρεζέρβες για του χρόνου. Δε καταλαβαίνω γιατί πρέπει να φύγουν αλλά δεν είναι και τραγικές απώλειες. Ο Τοχούρογλου πρόσφερε στην ομάδα αλλά τώρα ας πάει και αυτός στην ευχή του θεού, να ναι καλά το παιδί. Ο ΙΛΙΕΦ ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΕΙ? Δεν έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει? Δεν έδειξε ότι ξέρει μπάλα? Τέλοςπάντων, εν είναι να έρθει κάποιος καλύτερος τότε οκ.Αλλά αμφιβάλω λίγο. Στα όσα παιχνίδια έπαιξε πρόλαβε να δείξει ότι είναι κατα πολύ καλύτερος από τον Σάλμον. Για να δούμε τι θα δούμε. Φοβάμαι υγειηνό περίπατο της ΑΕΚ σε 2 αγωνιστηκές.

Στην επόμενη ανάρτηση θα ανεβάσω και σποτάκιτου 1055. Αυτά τα λίγα.