Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2008

very bad for the nothing

Έκλασε η νύφη, σχόλασε ο γάμος. Μέτριο παιχνίδι ειδικά από το 30' και μετά. Συμβαίνουν και αυτά στο ποδόσφαιρο. Μία ένσταση μόνο. Το γήπεδο ήτανε φίσκα 1 ώρα πριν το παιχνίδι, μιλάμε η κάθε κερκίδα ήταν στα όρια της φόρτισής της (όπως ισχυρίζεται η +πουλιά). Με το που μπαίνουν μέσα οι ομάδες γίνετε τση πουτάνας, πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από την είσοδο βάζεις γκολ. Καίγεται όλος ο ντουνίας, διαστέλεται το σύμπαν ολο, καμπυλώνεται ο χωροχρόνος γύρω από το γήπεδο, έχεις τη μοναδική ευκαιρία να τους ξεβρακώσεις και τους φέρεσαι με το γάντι. Γιατί? Του περνάς τη θηλιά γύρω από το λαιμό και τη σφίγγεις μια φορά και αντί να τη σφύξεις και 2η και 3η και 4η μέχρι να τον δεις να σπαρταρά εσύ του τη λύνεις. Γιατί?
Μου άρεσε ο Ίλιεφ, ίσως η καλύτερη κοφτή τρίπλα στο πρωτάθλημα. Και ο Βερόν μου άρεσε.. Ο Σέρτζιος δείχνει να έχει πολλά νευρά αλλά αυτά πρέπει να βάλει αλλού και όχι να τα βγάζει μέσα στο παιχνίδι. Θα έχει ενδιαφέρον να τον δούμε όταν θα είναι απόλυτα έτοιμος.
Δε μου άρεσαν οι ρατσιστικές κραυγές σε έγχρωμους παίκτες αντίπαλης ομάδας, αλλά στην ψυχολογία της μάζας τώρα άντε βγάλε άκρη. Είναι ντροπή και πρέπει να σταματήσει πάντως. Ανέβασα και το βιντεάκι της εισόδου των ομάδων. Παρακάτω μερικές πολύ ενδιαφέρουσες φωτογραφίες.





Aυτοσχέδιο ανισόπεδο τραπέζι. Πήγαμε 4 ώρες πριν το παιχνίδι στου Γιάννη και δεν είχε ούτε στο πεζοδρόμιο, στο δρόμο ήμασταν, τι να κάνεις, αμα πεινάς. Τραπέζι έβρισκες μόνο με αίτηση και αν...


Αυτοσχέδιο τραπέζι μέρος 2ο.



Πραγματική λαοθάλασσα σχεδον 2 ώρες πριν



Τα όρια της φόρτισης που λέγαμε πιο πάνω.


Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2008

Όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε.




Κυριολεκτικά, όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε. Εγώ πρόλαβα... Δε θυμάμαι τέτοιο sold out ποτέ σε αγώνα του ΠΑΟΚ. Τώρα σε 5 ώρες, σε 9 ώρες δεν έχει τόση σημασία, η αλήθεια έιναι κάπου στη μέση αλλά δεν έχει και τόση σημασία. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη Δευτέρα το απόγευμα ότι την τρίτη το πρωί θα κυκλοφορήσουν τα είσiτήρια.

Τετάρτη πρωί ανακοίνωσε ότι τελείωσαν. Ραντεβού λοιπόν στου Γιάννη και μετά στο γήπεδο.

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2008

Τρομοχιονία

Δηλαδή δεν είναι λογικό να χιονίζει Φλεβάρη μήνα? Φυσικά και είναι, αλλά αν τα κανάλια δε σε τρομοκρατήσουν τότε δε θα τους δεις, γιατί αυτοί θα έχουν κάποιον ειδικό στα παράθυρά τους να σου πει πως να περάσεις τις αλυσίδες στο αυτοκίνητό σου. Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν ρε αλήτες.
Φυσικά με όποιον δάσκαλο θα καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις. Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου μιας χώρας που μαγειρεύει πάντα λίγο πριν λιμοκτονήσει δε θα μπορούσε να είναι καλύτερο από την ίδια τη χώρα σε οργανωτικά θέματα. Αν το γήπεδο πας να το καθαρίσεις μισή ώρα πριν τον αγώνα, όταν στο οάκα ''ξεχνάνε'' να βάλουνε προστατευτικό μουσαμά που προβλέπεται ε τότε τι περιμένεις?
Πάντως ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε προβλεπόμενα, ψιλοκοιμήθηκε δηλαδή.

Εδώ μπορείς να διαβάσεις ένα ενδιαφέρον άρθρο για τα καλά του σεξ στον οργανισμό σου και στη ζωή σου.

Το παρακάτω κείμενο το πήρα από ιστοσελίδα φίλων του ΠΑΟΚ, αλλά αυτό δεν έχει καμιά σημασία, θα το αναδημοσίευα για οπαδό οποιασδήποτε ομάδας. Απλά θα προσθέσω και τους πυρσούς στις προεκλογικές ομιλίες πολιτικών, εκεί φυσικά δεν είναι παράνομοι. Ρε άντε στο διάολο και ακόμα παραπέρα.

''
Άλλο ένα ευχαριστώ από τις αρμόδιες αρχές, για την αυτοσυγκράτηση και την ωριμότητα που επιδεικνύει φέτος ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Δικάστηκε και καταδικάστηκε ο τέταρτος -μόνο για τον μήνα Φεβρουάριο- φίλος του ΠΑΟΚ, για κατοχή πυρσού. Σε ένα απολύτως ήσυχο και ήρεμο παιχνίδι. Δύο μήνες φυλάκισης –με έκπτωση κιόλας, γιατί η πρόταση της έδρας ήταν 12 μήνες. Τόσο ωραία.
Ο φίλος του ΠΑΟΚ συνελήφθη χθες το βράδυ, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση διάρκειας δύο και πλέον ωρών, στην οποία πρέπει να ανακατεύτηκαν περισσότεροι από 20 ένστολοι και αστυνομικοί με πολιτικά. Ο φορολογούμενος πολίτης μπορεί να κοιμάται ήσυχος. Τα χρήματα που πληρώνει από τους φόρους του, αξιοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Την ίδια ώρα το έκτρωμα του ιδιώνυμου στέλνει στη φυλακή και καταστρέφει χωρίς καμιά απολύτως διάκριση, ζωές νέων ανθρώπων.
Κωμικοτραγικές καταστάσεις που υποβαθμίζουν το επίπεδο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην χώρα μας, σε επίπεδο Μπανανίας. Που θα βγεις και θα πεις ότι στήθηκε αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη νέου ανθρώπου, με μοναδική κατηγορία την κατοχή πυρσού; Ότι ο νέος αυτός άνθρωπος θα περάσει δύο μήνες στη φυλακή; Όταν στην ίδια αίθουσα και πριν από αυτόν, σαφώς πιο σοβαρά αδικήματα δικάστηκαν με αναστολή; Και ότι δεκάδες άνθρωποι τρέχανε στα δικαστήρια δευτεριάτικα (δεν είναι η πρώτη φορά και δυστυχώς ούτε η τελευταία). Που θα βγεις να το πεις και δεν θα σε πάρουν με τις ντομάτες; Μόνο στην αφρικανική δημοκρατία της Ελλάδας.
Επιμύθιο: Κάποιοι ονειρεύονται και ποντάρουν σε γενικευμένα επεισόδια στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα 14/08/2004
Ώρα 23:50
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Υπό έλεγχο τέθηκε στις 23:40 σήμερα, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 23:10, στην περιοχή Τουρκοβούνια Αττικής, η οποία προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων που εκτοξεύθηκαν από την οικία του ζεύγους Θεόδωρου και Γιάννας Αγγελοπούλου, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης. Από την πυρκαγιά κάηκε ένα στρέμμα δασικής έκτασης. Στην κατάσβεσή της έλαβαν μέρος 45 πυροσβέστες με 15 οχήματα και ομάδες πεζοπόρου συνολικής δύναμης 50 ατόμων.
πηγή: fireservice.gr''



Γαύρε ετοιμάσου, έρχεται η σειρά σου. Η ομάδα πού ενώνει τα μίση όλων των λαών μας επισκέπτεται, η μητέρα όλων των μαχών (στο δικό μου παράλληλο σύμπαν), παίρνει σάρκα και οστά το σαββατόβραδο...

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2008

Χρώματα

Ασπρο, μπλε, κόκκινο, κίτρινο, μωβ, πράσινο, λαχανί, καφέ, πορτοκαλί.

Διάβασέ το γρήγορα αν μπορείς. Το sport24.gr φιλοξενεί ένα ωράιο άρθρο για εσάς τις γυναίκες αναγνώστριες του ιστολογίου αυτού καθώς και για εσένα φίλε ομοφυλόφιλε με αντρικούς ποπούς ποδοσφαιριστώνε. Παρακαλείστε να μην προχωρήσετε σε συγκρίσεις με τους πισινούς των αγοριών σας. Τα αποτελέσματα θα είναι απογοητευτικά για εσάς. Εκτός αν τα έχεις με ποδοσφαιριστή ή άλλο αθλητή. Για το υπόλοιπο φιλοθεάμον κοινό υπάρχει η παρακάτω εικόνα στην οποία απεικονίζεται ένα φανταστικό σετ 2 κόκκινων κουρτινών.




Τα σχόλια όπως πάντα δικά σας.

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2008

Δε πέρασε ούτε ένας μήνας

Από τα γεννέθλια και να σου και η γιορτή. Κανονικά εγώ τώρα έπρεπε να λάμπω από χαρα, αλλά δεν απέχω και πολύ από αυτο. Βασικά όταν είσαι καλά στην υγεία σου τα έχεις όλα αλλά πολλές φορές δε το καταλαβαίνεις ή το θεωρείς δεδομένο. Anyway δεν έχω κάτι άλλο να γράψω περί αυτού του θέματος.

Ανέβασα 2 βιντέκια στο γιου τιουμπ, αυτό και αυτό.

Aποχή σήμερα απο τα γήπεδα, ο λόγος αξίζει, επιστροφή για τη μητέρα όλων των μαχών, για το παιχνίδι με την ομάδα που ενώνει τα μίση όλων των λαών σε 2 αγωνιστηκές.


Θα έχουμε και τηλεοπτική κάλυψη



Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη να εύχεσαι να σου χαλάσει το αυτοκίνητο.


Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2008

7 χρόνια στο Θιβέτ ή 5 μήνες στο Δέρειο?

Μια καναδέζα,ένα σακί πατάτες, ένας τενεκες τυρί, πολλά, πάρα πολλά λαχανικα και φρούτα και ζυμαρικά. Θα μου πεις τώρα που κολλάνε αυτά. Διάβασα το ποστ του Στάθη για το πως πήγε στη μονάδα του α σον Εύρον απά (στον Εύρο δηλαδής αλλά στα ποντιακά.) Και θυμήθηκα και εγώ τα δικά μου. Παίρνω το τρένο απο Θεσ/νίκη 02:00 το πρωί για Σουφλί. Το ημερολόγιο έγραφε 25 Ιουλίου 2006. Εννοείτε ότι φοράω πολιτικά και όχι στολή εξόδου. Το τρένο είναι intercity, έχω ατομικό φύλλο πορείας 4 ημερών, και ξεκίνησε και με καθυστέρηση μισή ώρα. Κουβαλάω ένα λουκάνικο τίνγκα, 2 σάκους επίσης γεμάτους και μια σχολική πόλο (δεν αλλάζω με τίποτα). Μέσα μου κουβαλάω ένα κάρο αγωνίες, άγχοι και περιέργεις για το τι θα συναντήσω. Περίπου στις 14:00 ήμουν στο Σουφλί, απο εκεί πήρα ταξί και πήγα στην Μάνδρα από όπου με πήρε η καναδέζα να με πάει στη μονάδα και με βάλανε στο πίσω μέρος μαζί με όλα τα ψώνια (όνοια κατά τη στρατιωτική διάλεκτο). Τη στολή εξόδου την έβαλα όταν έφτασα στη Μάνδρα. Ερημιά είχε, θα αλλάξω εδώ λέω, ποιος θα με δει, που και να με δει τι έγινε. Δεν υπάρχει χωριό πιο κοντά στο ποτάμι. Όλη η διαδρομή από τη Μάνδρα μέχρι το Δέρειο είναι απίστευτης ομορφιάς, απίστευτων στροφών, γενικά απίστευτη. Το ποτάμι το ξαναείδα 56 ολόκληρες μέρες μετά. Ο Μπραντ Πιτ στην ταινια είχε περισσότρη παρέα από εμάς. Αλλά όπως λέει και ο Στάθης πάντα τα θυμάμαι ευχάριστα και γελάω. Δε μπορώ να πω ότι πέρασα άσχημα. Πάντως αν ήθελα μπορούσα άνετα να μάθω βουλγάρικα από το ραδιόφωνο. Μόνο ΕΡΤ πιάναμε από ελληνικά ερτζιανά, πάλι καλά που υπήρχε και η Nova στο κψμ.


Ο blogger αρνείται επίμονα να ανεβάσει μία φωτογραφία που θέλω, δε μου ανοίγει καν το παραθυρο. Το ίδιο συμβαίνει και με τον ορθογραφικό έλεγχο. Σε εσάς κάνει τα ίδια? Βιντεάκια πάντως ανεβάζει κανονικά. Ιδού λοιπόν ένα ωραίο τραγουδάκι για να διαβάσεις ευχάριστα αυτό το ποστ, από τους Barcley James Harvest, poor man's moody blues.






All the nights that I've missed you
All the nights without end
All the times that I've called you
Only needing a friend
Now your eyes shine with beauty
That I missed long ago
Guess the truth is I love you
I can't say any more
'Cause I need you
Yes I want you
Yes I love you
As I look from my window
To the streets where you stand
I am gazing through dark glass
We can't walk hand in hand
Though your friends try to tell me
Though your friends you defend
They keep my heart from your heart
We must be in the end
'Cause I love you
Yes I need you
Yes I love you

All the nights that I've missed you
All the nights without end
All the times that I've called you
Only needing a friend
Now your eyes shine with beauty
That I missed long ago
Guess the truth is I love you
I can't say any more
'Cause I need you
Yes I want you
Yes I love you

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2008

Τι τίτλο να βάλω??????????????

Τον τελευταίο καιρό έχουν πέσει στην αντίληψη μου μερικές ενδιαφέρουσες σελίδες. Μία από αυτές είναι το ιστολόγιο του τσοντομάρ. Το οποίο έχει πολύ χιούμορ, δηλαδή ο τσοντομαρ έχει.

Ειδικού περιεχομένου μόνο για ανέκδοτα είναι και το δήθεν ανέκδοτα. Αυτό το άκουσα πρώτη φορά από την εκπομπή του σκύλου στον ιματζιν.

Επίσης ωραίο είναι και της παπίτσας. Καλοδιάβαστα όλα.

Φαντασική σελίδα έιναι και η www.miniclip.com. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ. ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΧΕΤΕ (Σ)ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ.

Φίλοι ΠΑΟΚτσήδες, μην άγχεστε. Η χρονιά ειναι χαμένη, το ενδιαφέρον στρέφεται στην επόμενη. Η ομάδα δείχνει σημαδια βελτίωσης. Μην ακούω βλακείες περι Σάντος. Στηριξη θέλει όπως πάντα.

Ωραίους τρόπους έχουν όλοι οι μητροπολίτες. Σεμνά και ταπεινά όπως λέει και η θρησκεία που εκπροσωπούν. Όπου εμπλέκεται ο άνθρωπος τα κάνει σαν τα μούτρα του.

O μπλογγερ σήμερα δεν αφήνει να ανεβάσω όμορφες φωτογραφίες.