Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2008

Uriah heep και ένας μέτριος ΠΑΟΚ




Θα ξεκινήσω από τη συναυλία. Κάποια βιντεάκια που τράβηξα (λέγε με lady in black, easy livin', july morning ) θα τα ανεβάσω στο εσύ σωλήνα (you tube) και μετά θα σας δώσω τα url από εδώ. Οι μαθουσάλες έιναι απίστευτοι, παίξανε με πάθος, με ψυχή και ικανοποίησαν όλους όσους βρίσκονταν εκεί. Μου άρεσαν και τα καινούργια τους τραγούδια και μάλλον θα αγοράσω το cd τους όταν βγει. Περίμενα να έχει και support group, αλλά δεν είχε, βγήκαν κατευθείαν αυτοί. Μου έκανε πολύ εντύπωση το ότι καθ' όλη τη διάρκεια της συναυλίας ο κιθαρίστας και εκ των ιδρυτικών στελεχών Mick Box είχε ένα γνήσιο παιδικό χαμόγελο ευχαρίστησης. Το πρίνσιπαλ είχε κόσμο περίπου στα 3/4. Βέβαια δεν περίμενα να γεμίσει γιατί στην πόλη αυτή κάνουν κουμάντο στη νυχτερινή διασκέδαση ο Κοντολάζος και η Βανδη.



Eδώ ο Mick Box ο οποίος έκανε πράματα και θάματα με την κιθάρα, έκανε φοβερά βιρτουόζικα κόλπα.


Το πρώτο url στο οποίο μπορείτε να ακούσετε το easy livin'.


Τώρα θα μεταφερθούμε στην Κυριακή. Η μέρα ξεκινά ωραία, με λιακάδα, Η πόλη κοιτά άφωνη 2 παιδιά που περπατάνε από τον οσε μέχρι την τούμπα με τα πόδια, είναι οι φίλοι μου ο δημήτρης και ο νίκος που το επιχείρησαν αυτό, αλλά είπαμε ο καιρός ευνοούσε. Μετά έγιναν σουβλάκια στο γνωστό στέκι που πλάκα πλάκα μαζεύει πολή λαό απο βέροια. Εδώ σταματάνε τα ωραία και ξεκινά η πίκρα. Το γήπεδο κατάμεστο, καζάνι που έβραζε, οι παίχτες νωθροί, κάνανε πολλά αβίαστα λάθη, εγώ δε ξεχώρισα κάποιον, το παιχνίδι δεν αντέχει κριτική. Αυτήν την ομάδα έχουμε με αυτήν θα πάμε ως το τέλος της σεζόν, μόνο να τη στιρήξουμε πρέπει. Δικαίως ακούστηκαν αποδοκιμασίες στο τέλος όχι γιατί χάσαμε από μια ομάδα που πάει για πρωτάθλημα αλλα χάσαμε με κατεβασμένα τα χέρια. Πιστεύω ότι η επόμενη χρονιά θα είναι καλύτερη γιατί η ομάδα θα είναι όλη του δον φερνάντο. 3η συνεχόμενη ήττα (2η εντός έδρας), τώρα πάμε στον όφη όπου αδυνατώ να πιστέψω ότι θα φύγουμε έστω με χ και μετά έρχετε ο άρης που το χ δείχνει εύκολη υπόθεση γι'αυτόν. Ο blogger κάνει πάλι θαύματα και δε μπορώ να ανεβάσω φωτο από το παιχνίδι.

Συμφωνώ απόλυτα με τον σκύλο, ο Χριστόδουλος δεν εκοιμήθει, πέθανε όπως θα πεθάνουμε όλοι μας. 4ήμερο εθνικό πένθος

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2008

Πουσουκου



Το σουκου προβλέπεται φωτιά και (αγία) λάβρα.

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2008

Xωρίς τίτλο...


Εντάξει έχασε ο ΠΑΟΚ αλλά δεν περίμενα και τίποτα διαφορετικό. Επειδή όμως αυτή η βλακεία που έχουμε στο ''μυαλό'' μας δεν γιατρεύεται την κυριακή πάλι με τον βάζελο θα δώσουμε το παρών. Είναι καθήκον μας το γήπεδο να είναι όπως στη φωτό.





explore your sences in greece

live your myth in greece

Στον οίκο αντοχής ξέσπασε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για το κάπνισμα σε δημόσιους χώρους

Eπίσης άλλο ένα θέμα άνοιξε για την τύχη των φυγόστρατων. Δε πάτε να γαμηθείτε όλοι σας. Λες και αν πάτε στρατό θα σας πέσει ο κώλος, γαμώ το σύστημα που σας προωθεί.

Βρήκα ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον μπλογκ που έχει να κάνει με γεωπολιτική και στρατιγική.

Στο ίδιο μπλογκ μπορείτε να βρείτε ένα κείμενο για τον θάνατο του σμηναγού Ηλιάκη τον Μάιο του 2006. Διαβάστε το να φρίξετε και να αηδιάσετε.


Πολλά νεύρα σα να έχω σήμερα.

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2008

pc gamezzzz

Μετά από πρόσκληση του st θα σας παραθέσω τα παιχνίδια που με ''σημάδεψαν''.

Στην 3η θεση βρίσκεται το swat 4. Στο οποίο διοικείς μια ομάδα 4 κομάντο με σκοπό την καταπολέμησει εγκληματιών. Φοβερές αποστολές, έξυπνα στημένοι χώροι του εγκλήματος, και από τη μέση και μετά απίστευτα δύσκολο. Πολύ καλός εξοπλισμός. Έχεις τα πάντα στη διάθεση σου.

Στην 2η το grand theft auto vice city. Εδώ είσαι μικροκακοποιός και παίρνεις απο τον μεγαλοκακοποιό αποστολές του τύπου : κλέψε αυτόν, σκότωσε εκείνον. Απίστευτα χιουμοριστικό παιχνίδι, μεγάλη γκάμα οχημάτων να οδηγήσεις ή/και να κλέψεις. Μέχρι και πόρνες έχει να πηδήξεις. Οι μπάτσοι σε κυνηγούν ανάλογα ε τη συμπεριφορά σου, μπορείς να προκαλέσεις και τις πιο επίλεκτες ομάδες. Διαφέρει σε ένα σημείο από άλλα παιχνίδια.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ και σκοπός του παιχνιδιού είναι να γελάσεις. Ακόμα και τα οχήματα, στα οποία μπορείς να ακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της πόλης, έχουν πολύ fun οδηκή συμπεριφορά.

Στην 1η θέση ο Max Payne. Μπάτσος του τμήματος ναρκωτικών στη νέα υόρκη, γυρνά σπίτι του και βρίσκει τη γυναίκα του και το παιδί του νεκρούς. Έχει βει σε 2 συνέχειες, συναρπαστικές και οι 2. Βραβεθμένο για το σενάριό του, το πιο χαρακτηριστηκό είναι το
bullet time, ένα κουμπί που παγώνει τον χρόνο αλα ματριξ. Εδώ ψάχνεις μόνος σου.
Στη 2η συνέχεια ξυπνά στο νοσοκομειό, τώρα του έχουν πειράξει τη γκόμενα. Τον μάρτιο θα βγει και η 3η συνέχεια. ΕΧΩ ΕΘΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.

Άλλα 2, το pro evoloution soccer και το need for speed ε΄ναι τιτλοι που έχω παίξει κατα κόρον. Το προ είναι παρεήστικο και το νιντ φορ σπιντ κάπως.

Αν διάβαζα όσες ώρες ξόδεψα σε αυτά τα παιχνίδια θα είχα περάσει στο M.I.T.

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2008

Party time

25 χρόνια σε αυτόν τον κόσμο, πιστεύω ότι τον ξέρω κάπως, σχετικά καλά. Και τον ίδιο μου τον εαυτό τον ξέρω αρκετά καλά. Βέβαια ακόμα μαθαίνω και στους 2 τομείς. Σήμερα θα είμαι αισιόδοξος. Το ποστ αυτό θα είναι λοιπόν σημείο αναφοράς. Του χρόνου τέτοια μέρα, θα δω αν είμαι καλύτερα ή όχι. Τι θα έχει αλλάξει στη ζωή μου και πως.

Σήμερα σας χαρίζω αυτό το τραγουδάκι. Have you ever seen the rain, από τους Creedence Clearwater Revival.






Someone told me long ago theres a calm before the storm,
I know; its been comin for some time.
When its over, so they say, itll rain a sunny day,
I know; shinin down like water.

Chorus:
I want to know, have you ever seen the rain?
I want to know, have you ever seen the rain
Comin down on a sunny day?

Yesterday, and days before, sun is cold and rain is hard,
I know; been that way for all my time.
til forever, on it goes through the circle, fast and slow,
I know; it cant stop, I wonder.

Chorus
Yeah!





Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2008

Μας βγάζει την ψυχή

Αλλά το ευχαριστιέσαι. Όχι μόνο για το θέαμα αλλά για τα παρελκόμενα του αγώνα. Μιλάω για τον ΠΑΟΚ που κατάφερε να κερδίσει αρκετά δύσκολα την Λάρισα, η οποία έπαιζε και με 10 παίχτες για κάποιο διάστημα. Και μάλιστα πίεζε αυτή αντι να πιέζει ο ΠΑΟΚ. Σε γενικές γραμμές παίξαμε καλά, μεγάλο κέρδος είναι η εμφάνηση του Χριστοδουλόπουλα (όχι η φανέλα), σα να είχε δίκιο ο ST που το έλεγε τόσο καιρό. Θα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ, λίγο ο επόπτης, λίγο ο διατητης, λίγο η ατυχία, θα μπορούσαμε και να φάμε όμως. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι μπήκαν άλλοι 3 βαθμοί στο σακούλι, ακολουθεί το παιχνίδι με την Ξάνθη που πρέπει να συνεχίσουμε την παράδοση στα εντός έδρας φέτος.



Έλα να νοιώσεις...



...πως ειν' η ζωή



κι όλα τα ωραία μες του σουβλατζή.


Γεγονός ήταν και η αποχώρηση του Ζήση. Μακάρι τώρα από τη νέα του θέση να φέρει παίχτες - θαύματα, να κόβει το μάτι του. Ο blogger έκανε πάλι τα κόλπα του και δε μπόρεσα να ανεβάσω ένα σχετικό βιντεάκι. Άλλη φορά.


Ασχετο : ο firefox αποφάσισε ότι δε πρέπει να έχω σελιδοδείκτες και τους έχασα όλους. Τώρα πρέπει να ψάξω από την αρχή να βρώ μπλογκς που δεν είχα στα λινκς, βάσανο δηλαδή.


Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2008

Ένας άραβας

... και ένας εβραίος ανοίγουν μαζί εστιατόριο απέναντι από το κτήριο του Ο.Η.Ε. Εδώ τελειώνει το ανέκδοτο και ξεκινάει το βιβλίο το οποίο θα διαβάσω αυτή τη περίοδο. Έχει πολύ αιχμηρό και σεξουαλικό χιούμορ.
Tην πρωτοχρονιά πέρασα πολύ καλά, φάγαμε σκάσαμε κυριολεκτικά, κάναμε μια αποτυχημένη προσπάθεια να κάνουμε το διάσημο πείραμα της κακα κόλα με μέντος, παίξαμε μέχρις εσχάτων (7 το πρωί) πόκα, έμαθα όλα τα είδη, με φασόλια, ανταλάξαμε και δώρα, γενικώς πέρασα πολύ καλά.





Η οδός Αγγελάκη, όπου βρίσκονται και τα στούντιο του 1055 ROCK


Kαι από αύριο πάλι στις επάλξεις

Aνέβασα και ένα βιντεάκι στο you tube από τη πρωτοχρονιά με το εξής url

http://www.youtube.com/watch?v=Tm11Ffg2RBQ

Kαυλή χρονιά να έχουμε όλοι μας, με υγεία πάνω απ' όλα.