Σάββατο 30 Ιουνίου 2007

Ο Ιούνιος τελείωσε.

O Ιούνιος τελείωσε. Μήνας που έγιναν αρκετά και γεύγει με γλυκόπικρη γεύση. Τράκαρα με το αυτοκίνητο, χώρισα, πήρα πτυχίο, μου έμεινε το αυτοκίνητο στα χέρια. τα αναφέρω με τυχαία σειρά. Να δούμε τι θα γίνει το υπόλοιπο καλοκαίρι. Όλα αυτά που ανέφερα έγιναν τις τελευταίες 8-10 μέρες.

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2007

Why does it always rain on me

Η ζωή είναι μια τεράστια μηχανή παραγωγής τυχαίων γεγονότων(αυτό αν δε κάνω λάθος λέγεται randomization), οπότε ότι και αν σχεδιάζεις το κάνεις πάντα χωρίς τον ξενοδόχο. Ξεκίνησα σήμερα στις 7 το πρωί για να δώσω και το τελευταίο μάθημα. Έφτασα κανονικά στις 09:30, πήγα να δω βαθμολογίες, είδα ότι πέρασα φυσική και κωλοχάρηκα. Κατέβηκα για μπανάκι στην ακτή Μπάτη, φανταστική παραλία, φανταστική θάλασσα, κάνω τη βουτιά. Θυμάμαι ότι θέλω να πάρω κάτι αό το αυτοκίνητο, πάω αλλά εδώ μπαίνει η τύχη. Μπλοκάρει ο συναγερμός, το ξεκλείδωσα αλλά δεν είχε νόημα. Εμπόδιζε τον κινητήρα να ανεβάσει στροφές. Μοιραία ήρθε η όδική βοήθεια, και το έφερε Βέροια. Το μάθημα μάλλον το περνάω, δηλαδή σήμερα τελείωσα με τη σχολή. Πόσο ωραία ακούγεται.Πόσο ωραία. Σα να τελειώνεις το στρατο, περίπου. Τώρα πρέπει να δρομολογηθούν άλλα θέματα. Δουλειά, γυναίκα κλπ, κλπ. Αυτά για σήμερα. Είμαι κουρασμένος από την όλη ταλαιπωρία.

Τρίτη 26 Ιουνίου 2007

Μερικά ευχάριστα αθλητικά

Ξεκινώντας με τον ΠΑΟΚ πιστεύω ότι υπάρχουν προοπτικές για ένα ήρεμο καλοκαίρι μετά απο χρόνια. Με πολλά (μα πάρα πολλά διαρκείας), 1 εώς 2 μεταγραφές και προώθηση παιδιών απο τη 2η ομάδα θα πάμε καλά. Έτσι και αλλίως για πρωτάθλημα ούτε λόγως. Πρέπει πρώτα να εξυγιανθούμε οικονομικα. Με την παραπάνω συνταγη και μερικές χορηγίες θα είναι μια καλή χρονιά. Για τον ΠΑΟΚ επιτυχία θα είναι η έξοδος στο UEFAκι και το κύπελλο αν τύχει. Ω καιροί, ω ήθη. Ζαλίζομαι από τους υψηλούς στόχους
Τώρα για την άλλη αγάπη-ομάδα μου τη Juventus έχουμε και λέμε : ανανέωσε ο Zebina, o Buffon (παίδαρος, μανάρι, άντρας), o Trezeguet , ήρθαν οι Ranieri (coach), ο Βόσνιος ο Χασάν ο Σαλιχάμιτζιτς, Almyron, Thiago (Lyon), Iaquinta, οπότε πιστεύω ότι θα τα πάμε πολύ καλά τη νέα χρονιά.Επιτυχία θα είναι από 2η θέση και πάνω. Με στόχο την κούπα του Μαίου το 2009 (για το ch.l. μιλάω). Έχουμε να γευτούμε τέτοια χαρά απο το 1996 στη Ρώμη. Φτάνει τέτοια ξηρασία.

2 άσχημα νέα

Τράκαρα με το αυτοκίνητο. Όχι τίποτα σοβαρό. Έσπασε ο δεξιός προβολέας ομίχλης. Σε ένα φανάρι στη Νέα Ιωνία όταν άναψε πράσινο ξεκίνησα εγώ, γιατί κοιτούσα αλλόυ ώντας αφηρημένος αλλά όχι ο μπροστά. Έπεσα πάνω στον κοτσαδορο του, ευτηχώς αυτός δεν έπαθε τίποτα. Αλλά και 80 ευρώ για έναν προβολέα πάλι πολλά είναι. Αυτά

Αποτελέσματα σεξεταστικής

Το πρώτο το πέρασα σχετικά εύκολα (Θέματα Γεωθερμικών Ενεργειακών Πηγών). Για το δεύτερο (Φυσική) και το πιο δύσκολο θα το μάθω λογικά την Πέμπτη, αλλά εκφράζω μια συγκρατημένη αισιοδοξία. Το τρίτο (Production Logging) αν και σχετικά εύκολο δεν μπορώ να το διαβάσω όσο χρειάζεται. Αλλά δε νομίζω να κοπώ.
Είναι η πρώτη μου απόπειρα και αισθάνομαι λίγο περίρεγα αλλά και ωραία, μια τέτοια αλλαγή την ήθελα, μετά απο δύο άσχημα νέα σερί. Σαν πρώτη ανάρτηση νομίζω ίτοι είναι καλά.